Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends: Γράψτε το ID σας

16 May 2017 11:53 #198484 by Δημήτρης Χατζής

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Sep 2017 09:50 #204869 by κωστας
Ηlias timoros EUNE ξέρω fail το όνομα..παίζω ranked games και είμαι gold v

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2018 22:55 #215187 by Astro
Astro88 και east Europe.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Oct 2018 12:31 #219487 by Βασίλης Καψάλης
I N S Α N E στον EUNE hf and keep tilting!

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2019 20:01 #225164 by moderndemon84
EUNE: MODERNDEMON84

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:03 #254603 by Stathis Moose Stathopoulos
Πέρα από την Activision Blizzard, η Καλιφόρνια έχει κάνει μήνυση από το 2018 και προς την Riot GamesΕπίσης για τοξικότητα και σεξισμό εντός της εταιρείας.

Μπορεί η είδηση της πολιτείας της Καλιφόρνια που μήνυσε την Activision Blizzard για τοξικότητα και σεξισμό εντός της εταιρείας, να βρίσκεται στην επικαιρότητα, ωστόσο η εν λόγω πολιτεία έχει κάνει μήνυση για παρόμοιους λόγους και προς την Riot Games.

Η συγκεκριμένη μήνυση, η οποία δεν είχε λάβει παρόμοια έκταση όσο αυτή της Activision Blizzard, κατατέθηκε προς την Riot Games το 2018 και αφορά: "Διάκριση μεταξύ φύλων, σεξουαλική παρενόχληση και αντίποινα κατά των γυναικών της εταιρείας". Αμφότερες οι δύο μηνύσεις έχουν γίνει από το California Department of Fair Employment and Housing, δηλαδή την αντίστοιχη επιθεώρηση εργασίας της Καλιφόρνια. Αρχικά και στις δύο περιπτώσεις, εργαζόμενοι κατήγγειλαν περιστατικά διακρίσεων και στη συνέχεια η επιθεώρηση εργασίας προχώρησε σε μηνύσεις προς τις εταιρείες.

Επίσης, σε αμφότερες τις δύο υποθέσεις, οι εταιρείες απαγορεύεται να ασκήσουν αντίποινα προς εργαζόμενους που έκαναν τις καταγγελίες. καθώς η νομοθεσία τους προστατεύει. Οι περισσότερες καταγγελίες προέρχονται από γυναίκες, καθώς αφορούν κυρίως περιστατικά σεξισμού, ανισότητας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

File Attachment:


Τι συνέβη με την Riot Games
Στην Riot Games καταγγέλθηκαν περιστατικά από γυναίκες, σύμφωνα με τα οποία τις εμπόδιζαν να πάρουν προαγωγή λόγω διακρίσεων φύλου, υπήρχαν περιστατικά επιβλαβούς συμπεριφοράς, τόσο προς γυναίκες, όσο και άνδρες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης απαξιωτικής γλώσσας, ενώ ορισμένες γυναίκες κατήγγειλαν ότι συνάδελφοί τους τους έστελναν...dickpicks! Η αρχική καταγγελία αναφέρει επίσης ότι "ένας άντρας εργαζόμενος είχε τη δυνατότητα να παραμείνει σε θέση ηγεσίας παρά το ότι έκανε τακτικά σεξουαλικά σχόλια στο χώρο εργασίας, έκανε ναρκωτικά και βίασε συνάδελφο στη Riot Games".

Όπως θα δείτε στο χρονικό των μηνύσεων κατά της Riot Games, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές εξωδικαστικά, προφανώς με αποζημιώσεις υπέρ των εργαζομένων. Ωστόσο, η νομική εταιρεία Genie Harrison, ισχυρίζεται ότι παρότι υπάρχουν ορισμένες μεμονωμένες αποζημιώσεις εργαζομένων, η υπόθεση δεν έχει ακόμη κλείσει για όλους τους εργαζόμενους και παραμένει στη διάθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Los Angeles για κάποια μελλοντική δημόσια δίκη. Ένας άλλος δικηγόρος, ο Kellen Voyer, πιστεύει ότι "δεν είναι απαραίτητο για την Riot Games να πάει το θέμα δικαστικά και ότι θα προσπαθήσει να το αποφύγει, καθώς αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στη δημόσια εικόνα της".

Δείτε εδώ αναλυτικά το συμφωνητικό που έγινε  μεταξύ της Riot Games και των εργαζομένων. 

Διαβάστε ακόμη για την φήμη του Battle Royale mode στο League of Legends.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:27 #254686 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Riot Games σκέφτεται να δημιουργήσει ένα K-Pop συγκρότημα τύπου K/DA και για το ValorantΗ συνέχεια μετά το LoL.

Μετά το virtual συγκρότημα K/DA αλλά και τους Pentakill του League of Legends, η Riot Games σκέφτεται να δημιουργήσει ένα ακόμη virtual συγκρότημα Κορεάτικης Pop, αυτή τη φορά για το Valorant.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσαν ο Toa Dunn, επικεφαλής του τμήματος Riot Music, ο οποίος δήλωσε: "Θα συνεχίσουμε με την μουσική και στο Valorant. Η μουσική πιστεύω ότι είναι απλά κάτι βασικό για εμάς εδώ στη Riot. Θα είχα εκπλαγεί αν φτιάχναμε οτιδήποτε και η μουσική δεν ήταν μέρος της εμπειρίας. Θα συνεχίσουμε να το πράτουμε αυτό με τα πάντα, υποθέτω.

Διαβάστε περισσότερα για το συγκρότημα K/DA του League of Legends.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification