Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Κανόνες Τουρνουά Football Manager

19 Sep 2005 22:17 #2982 by Μάνος Γρυπάρης
Football Manager: Κανόνες Τουρνουά
Ισχύουνε σε όλα τα τουρνουά του FM

1)Διαβάστε προσεκτικά την 1η σελίδα του topic κάθε τουρνουά και συμπληρώστε ακριβώς όλα τα στοιχεία που ζητούνται. Εφόσον τα συμπληρώσατε σωστά η συμμετοχή σας έχει περαστεί και το topic θα ενημερωθεί σύντομα.
2)Απ' τη στιγμή που θα συμμετάσχετε, θα πρέπει να ελέγχετε πάντοτε το topic του τουρνουά στο forum για τυχόν αλλαγές στις ομάδες και να δηλώνετε έγκαιρα αν θέλετε ή όχι να αλλάξετε. Πάντοτε τηρείται σειρά προτεραιότητας. Να ελέγχετε το topic και για τυχόν εξελίξεις/αλλαγές στις ημέρες και ώρες διεξαγωγής, αν και σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε και μέσω e-mail.
3)Φροντίστε να είστε στο Mumble 15 λεπτά πριν την έναρξη του τουρνουά.
4)Απαγορεύεται αυστηρά να δώσετε την IP σε τρίτους. Αν το κάνετε κι αυτό έχει αντίκτυπο στο παιχνίδι από άτομα που θα το καταστρέψουν τότε κινδυνεύετε με διαγραφή.
5)Απαγορεύεται η χρήση των passwords μέσα στο παιχνίδι. Αν παρατηρηθεί ότι έχετε εισάγει password σε ομάδα τότε διαγράφεστε άμεσα από το τουρνουά.
6)Κάθε χρήστης οφείλεται να σέβεται τον διοργανωτή και να ακούει τις εντολές του. Το πότε θα πατηθεί το Continue (30 δευτερόλεπτα), πότε θα σταματήσουν οι χρήστες να παίζουν και γενικά όλα τα οργανωτικά θέματα, είναι 100% ευθύνη του διοργανωτή.
7)Όποιος χρήστης δεν παρουσιαστεί την 1η ημέρα συμμετοχής του σε τουρνουά διαγράφεται άμεσα στις 22:00. Αν δεν παρουσιαστεί για 2 συνεχόμενες ημέρες, χωρίς να έχει ενημερώσει τον host, τότε αποβάλεται. Η μόνη περίπτωση στην οποία ένας χρήστης δικαιολογείται για την απουσία του είναι η περίοδος των διακοπών, στην οποία θα πρέπει να ενημερώσει τον host για το πότε θα λείψει.
8)Τα μηνύματά σας στο chat του Mumble θα πρέπει να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish. Επίσης, θα πρέπει να γράφετε ολοκληρωμένες και ευανάγνωστες προτάσεις με σημεία στίξης (κόμμα, τελεία κτλ.) Η άσκοπη χρήση του Mumble απαγορεύεται και όποιος χρήστης παρατηρηθεί να το χρησιμοποιεί άσκοπα και να γίνεται ενοχλητικός προς τους άλλους, αν δεν σταματήσει μετά από εντολή του host, τότε αποβάλλεται απευθείας από το τουρνουά.
9)Κάθε συνεννόηση μεταξύ των χρηστών για θέματα μεταγραφών, συνεργασιών ή αποτελεσμάτων αγώνων είναι σε κάθε περίπτωση αποδεκτή λόγω της φύσης του παιχνιδιού και αφορά τους ίδιους τους προπονητές.
10)Για κάθε ομάδα που θα αναλάβετε θα πρέπει να έχετε την έγκριση του διοργανωτή. Τα Add Manager και τα Cheats απαγορεύονται σε κάθε περίπτωση, διαφορετικά συνίσταται λόγος διαγραφής σας από όλα τα τουρνουά.
11)Στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς θα πρέπει να βάζετε τους βοηθούς σας να παίζουν τα φιλικά. Επίσης απαγορεύεται να δείτε οποιοδήποτε παιχνίδι με τη χρήση του view. Όλα αυτά γίνονται για να κυλάει το παιχνίδι πιο γρήγορα.
12)Το GameWorld διατηρεί κάθε δικαίωμα να διαγράψει χρήστη από όλα τα τουρνουά του αν παρατηρήσει κατ' επανάληψη παράπονα από τους διοργανωτές, συνεχόμενες αδικαιολόγητες απουσίες ή γενικά απρεπή συμπεριφορά.
13)Απαγορεύεται ένας χρήστης να κάνει συνεχώς προσφορά σε παίκτη για τον οποίο δεν έχει λεφτά να τον αποκτήσει, αλλά παρεμποδίζει κάποιους άλλους να τον αποκτήσουν.
14)Αν σας απολύσουν τότε είναι σαν να εγγράφεστε πάλι από την αρχή, άρα υπάρχει περίπτωση άλλοι χρήστες να θέλουν την ομάδα σας και να την αναλάβουν. Εσείς θα πρέπει να δηλώσετε από την αρχή ομάδα στο topic του τουρνουά με reply.
15)Κατά την διάρκεια του αγώνα η ταχύτητα (match speed) θα είναι σχεδόν στο τέρμα (στα δεξιά, ένα κλικ πιο πριν) και τα replays θα πρέπει να απενεργοποιούνται.
16)Το παιχνίδι θα γίνεται Save μετά από κάθε αγωνιστική. Κι αυτό για να μην χαθεί κανένα αποτέλεσμα από τυχόν διακοπές ρεύματος η υπερφόρτωμα στον Server. Γι'αυτό τον σκοπό θα χρησιμοποιούνται 2 αρχεία (για να μην κολλήσει κάποιο Save πριν ολοκληρωθεί). Στο τέλος της ημέρας, το save ο host θα το ανεβάζει στο rapidshare.com και θα δινει το download link στον host 2 με MSN/E-mail και με reply στο ξεχωριστό topic όπου συζητάτε για το πρωτάθλημα.
17)Νικητής είναι ο χρήστης που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Καλη τύχη σε όλους.

To group μας στο Facebook

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The topic has been locked.
Notification