Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ever Forward: Puzzle Game

29 Feb 2020 12:12 - 29 Feb 2020 12:15 #231954 by Αργύρης Ανδριανάτος
Το Ever Forward είναι ένα καινούργιο puzzle game της Pathea Games και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο. Θα είναι διαθέσιμο για PC μέσω Steam, Switch, PlayStation 4 και Xbox One.
Εδώ μπορείτε συζητήσετε για το παιχνίδι και να πείτε την γνώμη σας.

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Μένει να δούμε πως θα είναι όταν θα κυκλοφορήσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2020 12:28 #232017 by Giorgos Tsolaridis
Ever Forward
Το νέο Adventure των developers του My Time At Portia.


Η εταιρεία ανάπτυξης Pathea Games, δημιουργός του My Time At Portia, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τους Adventure, το οποίο ονομάζεται Ever Forward.

Πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού και την οποία ελέγχετε θαείναι ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο είναι παγιδευμένο ανάμεσα στην πραγματικότητα και την σφαίρα της φαντασίας. Για να την βοηθήσετε να δραπετεύσει θα πρέπει να επιλύσετε κάποια puzzles.

Η Pathea Games δουλεύει τέσσερα χρόνια πάνω από το συγκεκριμένο Adventure. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια είχε κυκλοφορήσει το Adventure σε demo με το όνομα Protoform. Η εταιρία μετά την κυκλοφορία του demo παρατήρησε ότι χρειάζεται εκ νέου σχεδιασμός των γραφικών του κόσμου έξω από τα puzzles, διότι αυτό που είχε μέχρι πρότινος σχεδιάσει δεν είχε τον σωστό ρυθμό ως προς το gameplay και δεν ήταν τόσο ελκυστικό. Σαν αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού είναι αυτή την στιγμή σε θέση να μας παρουσιάσει το Ever Forward.

Ο σχεδιασμός των puzzles έγινε από την Pathea Games έχοντας κατά νου τους gamers που παίζουν Puzzle games. Κάποιοι γρίφοι μπορούν να λυθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους που εφαρμόζουν σε διαφορετικούς τρόπους σκέψης. Για να ξεκλειδώσετε καινούργια puzzles θα πρέπει να μαζεύετε fragments (θραύσματα) από τις αναμνήσεις που θα έχει η πρωταγωνίστρια.

Ακόμη, η Pathea Games ετοιμάζει ένα καινούργιο multiplayer Sports game, το Super BuckyBall Tournament. Σε αυτό θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ορισμένους χαρακτήρες αυτόν που σας ταιριάζει και θα συμμετέχετε σε έναν αγώνα 3ν3 ο οποίος θα λαμβάνει χώρα σε ένα sci-fi σύμπαν. Η alpha έκδοση του Super BuckyBall Tournament θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου, αρχικά για PC.

Το Ever Forward θα κυκλοφορήσει τον Μάιο για PC (μέσω Steam), PS4, Xbox One και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification