Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Games και Cinema

05 May 2019 10:01 - 05 May 2019 10:09 #225003 by Άκης Ζαχαριάδης
Ταινία Sonic the Hedgehog


Θα επανασχεδιαστεί ο Sonic μετά από την εμφανή δυσαρέσκεια του κοινού.


Ο διευθυντής της Sega Sammy, Hajime Satomi, δήλωσε ότι ετοιμάζει μία ταινία Sonic the Hedgehog, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή μπλε σκατζόχοιρο.

Ο Sonic θα βρεθεί να...αγωνίζεται ενάντια σε ανθρώπους, σε μια ταινία που κατά πάσα πιθανότητα θα απεικονίζει τον Sonic με CG animation και θα κυκλοφορήσει το 2018. Στόχος επίσης της Sega είναι από φέτος να αρχίσει πιο εντατικό development στα games για smartphones.

UPDATE: 21/2/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ταινία Sonic θα κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη στις 15 Νοεμβρίου 2019. Τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης της ταινίας Deadpool Tim Miller. Η ταινία Sonic θα συνδυάζει live-action και CGI σκηνές. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Paramount.

UPDATE 2: 31/5/18 - Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο James Marsden Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο James Marsden θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Sonic the Hedgehog, αν και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιον ακριβώς ρόλο θα αναλάβει.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Westworld, ενώ στο παρελθόν τον είχαμε δει μεταξύ άλλων στα X-MEN ως Cyclops και στις ταινίες The Notebook, Enchanted, Zoolander και Superman Returns. Η ταινία Sonic the Hedgehog θα αποτελεί μια μίξη από live action και CGI.

UPDATE 3: 3/7/18 - Διαπραγματεύσεις με τον Jim Carrey για τον ρόλο του Dr. Robotnik Σύμφωνα με πηγές του deadline.com, η Paramount βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Jim Carrey για τον ρόλο του Doctor Ivo “Eggman” Robotnik στην επερχόμενη ταινία Sonic the Hedgehog. O Doctor Robotnik είναι ο βασικός “κακός” της σειράς Sonic και είναι ένας παρανοϊκός επιστήμονας που σκοπεύει να κατακτήσει τον κόσμο.

UPDATE 4: 9/8/18 - Ανακοινώθηκε ο voice actor του Sonic Ο Ben Schwartz θα είναι αυτός που θα δώσει την φώνη του στον Sonic για την επερχόμενη ταινία του αγαπητού ήρωα. Οι αρχικές πληροφορίες ήρθαν από το περιοδικό Variety, πληροφορίες που ο ίδιος επιβεβαίωσε σε tweet του, δηλώνοντας πολύ ενθουσιαμένος, καθώς και λάτρης των 90s.



O Ben Schwartz έχει δώσει τη φωνή του και σε άλλους διάσημους χαρακτήρες όπως ο Dewey Duck στα νέα Duck Tales της Disney και τον Rutabaga Rabitowitz από τη σειρά κινουμένων σχεδίων BoJack Horseman.

UPDATE 5: 16/8/18 - Ο Jim Carrey στον ρόλο του Dr. Robotnik Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε πάνελ του Television Critics Association, ο Jim Carrey θα έχει τον ρόλο του Dr. Robotnik στην επερχόμενη ταινία Sonic the Hedgehog. Η ταινία θα συνδυάζει CG με live-action και όπως ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο χαρακτήρας του θα είναι live-action.



Σύμφωνα με το σενάριο, ο Sonic θα συνεργαστεί με έναν αστυνομικό (James Marsden) για να σταματήσουν τον Eggman, γνωστό και ως Dr. Robotnik. Παραπάνω μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει στον Καναδά.

UPDATE 6: 31/8/18 - Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία Sonic the Hedgehog θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες της Αμερικής στις 8 Νοεμβρίου.

Θα την δούμε νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς αρχικά αναμενόταν να προβληθεί στις 15 Νοεμβρίου.

UPDATE 7: 15/12/18 - Διέρρευσαν αφίσες της ταινίας Διέρρευσαν εικόνες που αφορούν τα διαφημιστικά banners της ταινίας Sonic the Hedgehog.

Σε αυτά βλέπουμε τον Sonic να έχει αράξει πάνω σε μία γέφυρα και την μπλε αύρα της ταχύτητας του να την καλύπτει. Ο Gajan Kulasingham, media producer του GameSpot, επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτής της αφίσας μέσω Twitter, δηλώνοντας τον ξεκάθαρο ενθουσιασμό του για αυτήν.



Όμως, η μόνη αφίσα που δείχνει ολόκληρο τον πρωταγωνιστή της live-action ταινίας τον δείχνει σε παρόμοια στάση, ενώ στο μπροστινό μέρος βλέπουμε τον Chris Pratt ακριβώς με την ίδια πόζα. Ο Sonic έχει αποδοθεί στο σχέδιο με τρόπο ανάλογο του Detective Pikachu. Βέβαια το παρακάτω σχέδιο δεν υφίσταται πια, αφού το μοντέλο του Sonic έχει αλλάξει από τότε που διέρρευσε η εικόνα και η συμμετοχή του Chris Pratt είναι αμφίβολη.

ATTENTION: This third #SonicMovie poster is VERY OUTDATED still featuring a placeholder image of Chris Pratt as Tom. Sonic's model has likely been changed drastically, as the silhouette showcases obvious differences pic.twitter.com/cqDsaGKwOI

— Chew67 (@bodopbop) 13 Δεκεμβρίου 2018


UPDATE 8: 5/3/19 - Νέες εικόνες του Sonic Σύμφωνα με υποτιθέμενη διαρροή, έχουμε νέες εικόνες του Sonic από την live-action εκδοχή του.

Aν και η σελίδα όπου πρωτοεμφανίστηκαν οι εικόνες έχει πλέον αφαιρεθεί, φυσικά αμέτρητοι επισκέπτες πρόλαβαν να τις σώσουν και να τις μοιραστούν στο internet. Απευθείας παρατηρούμε κάποιες αλλαγές στην κλασική μορφή του μπλε σκαντζόχοιρου. Τα μεγάλα καρτουνίστικα μάτια του έχουν αντικατασταθεί με μικρότερα, περισσότερο ρεαλιστικά, ο κορμός του είναι επίσης μακρύτερος και τα πόδια του μεγαλύτερα.

Οι fans του Sonic αντέδρασαν κατά κύριο λόγο αρνητικά, απογοητευμένοι από το ομολογουμένως… παράξενο ανανεωμένο παρουσιαστικό του χαρακτήρα. Μάλιστα, μερικοί από αυτούς δεν δίστασαν να κάνουν μερικές σχεδιαστικές υποδείξεις, τροποποιώντας τη μορφή του στο photoshop, ώστε να μοιάζει περισσότερο με την αυθεντική εκδοχή.



UPDATE 9: 8/4/19 - Θα περιέχει χιούμορ που θα απευθύνεται και σε ενήλικες O Jim Carrey μίλησε στο IMDB, δηλώνοντας πως η ταινία θα περιέχει έξυπνο χιούμορ που θα απευθύνεται και σε ενήλικες, αν και θα συνεχίσει να στοχεύει κυρίως σε οικογενειακό κοινό.

Συγκεκριμένα είπε πως "θα δουν την ταινία οικογένειες, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε πολύ τρελά πράγματα, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν αναφορές και κάποια υποννοούμενα που θα είναι αποδεκτά από όλους". Επιπλέον σημάδι για το ύφος του χιούμορε της ταινίας αποτελεί το ότι την παραγωγή έχει αναλάβει ο Tim Miller, σκηνοθέτης του πρώτου Deadpool.

UPDATE 10: 30/4/19 - Πρώτο επίσημο τρέιλερ Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Sonic The Hedgehog κυκλοφόρησε και είναι αναμενόμενα και αναντίρρητα περίεργο.



Στο τρέιλερ, που συνοδεύεται από το Gangsta’s Paradise, βλέπουμε για πρώτη φορά τον κινηματογραφικό Sonic και τα ανθρώπινα δόντια του, ενώ παίρνουμε και μια γεύση από αρκετές σκηνές του Jim Carrey στο ρόλο του Dr. "Eggman" Robotnik.

UPDATE 11: 3/5/19 - Θα επανασχεδιαστεί ο SonicTo τρέιλερ της ταινίας Sonic the Hedgehog προκάλεσε αντιδράσεις από το κοινό, κυρίως όσον αφορά την εμφάνιση του Sonic η οποία σύμφωνα με τις επικρατέστερες απόψεις παραείναι ανθρωπόμορφη και αλλόκοτη, χωρίς να θυμίζει τον αρχικό ήρωα. Η κριτική του κοινού εισακούστηκε και ο σκηνοθέτης της ταινίας Jeff Fowler έκανε μια δημοσίευση στο Twitter όπου ανακοίνωσε ότι "το μήνυμα ήταν ηχηρό και ξεκάθαρο... Δεν είστε ευχαριστημένοι από τον σχεδιασμό και θέλετε αλλαγές. Και έτσι θα γίνει. Όλοι στην Paramount και την Sega είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο να κάνουν αυτόν τον χαρακτήρα όσο καλύτερο γίνεται".

Η ταινία Sonic The Hedgehog κυκλοφορεί τον Νοέμβριο.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Καλογεροπούλου Αφροδίτη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Nov 2019 14:52 #228382 by Φοίβος Καρκάνης
Το νέο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα (12 Noεμβρίου) για την ταινία του Sonic αποκαλύπτει το νέο μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τον πρωταγωνιστή. Ο νέος Sonic φαίνεται φοβερά αναβαθμισμένος σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 15:06 #228442 by Giorgos Tsolaridis
Ταινία Sonic the Hedgehog
Nέο τρέιλερ αποκαλύπτει το μοντέλο του Sonic.

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα για την ταινία του Sonic αποκαλύπτει το νέο μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τον πρωταγωνιστή. Ο νέος Sonic φαίνεται φοβερά αναβαθμισμένος σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα και γενικότερα αν και το σχέδιο του είναι απλό είναι ο Sonic που θέλουμε και αγαπάμε. Τα τριχωτά μπλε δάχτυλα και τα άσχημα μάτια έχουν αντικατασταθεί από τα αγαπημένα άσπρα γάντια και τα κλασσικά μάτια. Δείτε και μόνοι σας το τρέιλερ παρακάτω.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Dec 2019 20:24 #230370 by Giorgos Tsolaridis
Ταινία Sonic the Hedgehog
Nέο τρέιλερ με τον Baby Sonic.

Στο νέο κινηματογραφικό τρέιλερ, δείτε τον Baby Sonic σε δράση. Το βίντεο αποκαλύφθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Sega στην Ιαπωνία.


Η ταινία Sonic θα κυκλοφορήσει τελικά στις 14 Φεβρουαρίου 2020, δηλαδή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jan 2020 13:46 #231036 by Giorgos Tsolaridis
H Sega υπόσχεται περισσότερα νέα για τον Sonic το 2020
Νεότερα σε ένα μήνα από τώρα.


Η Sega ανακοίνωσε πως το 2020 θα είναι η χρονιά του Sonic και θα ακούσουμε αρκετά νέα για τον ήρωα της.

Παρόλο που o Sonic δεν είναι τόσο αγαπητός όσο ο Mario, έχει ακόμη το φανατικό του κοινό. Νέα games ανακοινώθηκαν πρόσφατα και όπως φαίνεται από την επικείμενη κυκλοφορία της κινηματογραφικής ταινίας, η Sega ακόμη στηρίζει πολλά στον μπλε χαρακτήρα της. Βασικά η εταιρία δεσμεύτηκε (μέσω δελτίου τύπου που δημοσιεύτηκε σε Ιαπωνικό site ), ότι τα νέα του Sonic θα ανανεώνονται στις 20 κάθε μήνα. Υπάρχει επίσης ένα portal site αλλά και αυτό είναι στα Γιαπωνέζικα. Υπάρχει πιθανότητα πως τα περισσότερα νέα να ανακοινώνονται αποκλειστικά στην Ιαπωνία αλλά ελπίζουμε πως οποιαδήποτε ανακοίνωση για games, θα μαθαίνονται και στη Δύση.

Σερφάροντας στο portal θα έχετε πρόσβαση σε wallpapers, φαντεζί εικόνες Sonic για τα Tweets σας και σε ένα key art του Sonic.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2020 18:26 #231605 by Νικόλαος Κεχαγιάς
Η ταινία Sonic the Hedgehog αναμένεται να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο Box Office ξεπερνώντας ακόμη και το Birds of Prey.

Το περιοδικό Variety αναφέρει πως η ταινία αναμένεται να κάνει εισπράξεις στις ΗΠΑ μεταξύ 40 με 45 εκατομμύρια δολάρια για το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της. Ο Sonic πιθανότατα θα ξεπεράσει το Birds of Prey, ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της αγγίζοντας τα 33,2 εκατομμύρια δολάρια. Το ίδιο Σαββατοκύριακο θα κυκλοφορήσουν και άλλες ταινίες παράλληλα με το Sonic the Hedgehog, συμπεριλαμβάνοντας το θρίλερ Fantasy Island, το Downhill και το ρομαντικό The Photograph.

Την ταινία σκηνοθετεί ο προτεινόμενος για Όσκαρ σκηνοθέτης Jeff Fowler. Αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2019, αλλά έλαβε παράταση για το 2020 εξαιτίας των έντονων διαμαρτυριών από τους fans για την σχεδίαση του Sonic. Η ταινία κόστισε περίπου 87 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μάρκετινγκ. Ο Ben Scwartz δανείζει τη φωνή του στον Sonic. Επίσης πρωταγωνιστούν οι Jim Carrey ως Dr Robotnik και ο James Marsden ως ο αστυνομικός που γίνεται φίλος με τον Sonic.

Η ταινία Sonic θα κυκλοφορήσει τελικά στις 20 Φεβρουαρίου 2020.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2020 12:41 #231645 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι γίνεται ρε παιδιά; Αρχικά λέγανε για 14 Φλεβάρη. Μετά είδα ένα διαγωνισμό που έλεγε στις 15. Χθες που πήγα σε σινεμά, μου είπαν για 20. Μόνο σε ελληνική δίκη έχω δει τόσες αναβολές!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2020 20:06 #231670 by Giorgos Tsolaridis
Sonic: The Hedgehog movie review

Η κορυφαία μασκότ της μεγάλης οθόνης.
Είχα πάντοτε μια επιφύλαξη για τα games που γίνονται ταινία, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει πολλές παραγωγές να καταλήγουν σε αποτυχία (βλέπε Doom, House of the Dead ή ακόμα και το Resident Evil, εκτός κι αν είστε fanboy της Mila Jovovich). Οι ανησυχίες μου για το Sonic υπήρχαν εξ αρχής, ειδικά μετά τον ντόρο που έγινε για τον σχεδιασμό του ή ακόμη χειρότερα και από το τρέιλερ, το οποίο Μην το δείτε, έχει μικροσπόιλερ!

Τελικά οι ανησυχίες μου έφυγαν όταν είδα την ταινία Sonic, η οποία σας δίνει να καταλάβετε με τον καλύτερο τρόπο το γιατί οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες πολλές φορές προσαρμόζουν την ιστορία ενός video game στα δεδομένα μιας ταινίας. Στην προκειμένη περίπτωση, η μασκότ της Sega που αγαπήσαμε από την εποχή του Mega Drive μέχρι σήμερα, προφανώς και παρουσιάζεται ως εξωγήινος αφού στη Γη δεν έχουμε μπλε σκαντζόχοιρους που να τρέχουν γρηγορότερα κι από αυτοκίνητο. Επίσης, ο Sonic αλληλεπιδρά με ανθρώπους διότι σύμφωνα με τους συντελεστές, η ύπαρξή του στον κόσμο ενός παιχνιδιού, αποκλειστικά και μόνο με τα όντα που θα αντιμετώπιζε θα ήταν κάπως…παράδοξη.


(Kάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε όλο το review)

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2020 13:26 #231842 by Giorgos Tsolaridis
Ταινία Sonic the Hedgehog
Σπάει ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.


Η ταινία Sonic The Hedgehog φαίνεται πως είχε δυναμικό ξεκίνημα στην Αμερική, θέτοντας ρεκόρ για την καλύτερη opening εβδομάδα video game ταινίας όλων των εποχών.

Την δεύτερη εβδομάδα, η live-action/CG ταινία της Sega συνέχισε δυναμικά και ξεπέρασε καινούργιο ορόσημο στα box office. Η ταινία Sonic απέφερε επιπλέον 26.3 εκατομμύρια δολάρια από την δεύτερη της εβδομάδα στην Αμερική, ανεβάζοντας το εσωτερικό box office (δηλαδή μόνο στην Αμερική) στα 106.6 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία Sonic είχε και επιτυχία στην παγκόσμια αγορά, αφού μέσα στο σαββατοκύριακο σημείωσε έσοδα ύψους 38.3 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που ανεβάζει τα συνολικά έσοδα στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η παραγωγή της ταινίας λέγεται πως κόστισε 87 εκατομμύρια δολάρια πριν το marketing. Η ταινία Sonic κατέκτησε πάλι την πρώτη θέση το σαββατοκύριακο στην Αμερική, ρίχνοντας την ταινία του Harrison Ford, Call of the Wild, στην δεύτερη θέση. Παρόλο που η ταινία Sonic είχε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία των video game ταινιών, έχει αρκετό δρόμο μέχρι να “προφτάσει” άλλα video game adaptations, όπως το Warcraft που έχει 439 εκατομμύρια δολάρια box office, καθώς και το Pokemon: Detective Pikachu με 433 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η ταινία Sonic κυκλοφόρησε στις 20 Φεβρουαρίου 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2020 13:41 #231854 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πήγα και την είδα. Ωραία ταινία, αλλά όλοι πάνε τα πιτσιρίκια τους, που δεν ξέρουν τι είναι ο Sonic και γίνεται ένα ψιλομπάχαλο εκεί. Ίσως πάω ξανά να τη δω.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification