Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pokemon series

16 Oct 2023 10:46 #273266 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Οι κάρτες αποσύρθηκανΤο μουσείο Van Gogh στην Ολλανδία απέσυρε τις κάρτες Pokemon "για λόγους ασφαλείας" σύμφωνα με την ανακοίνωση.
«Το Μουσείο Βαν Γκογκ και η The Pokémon Company International λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού. Πρόσφατα, μια μικρή ομάδα ατόμων δημιούργησε μια ανεπιθύμητη κατάσταση που μας οδήγησε να λάβουμε τη δύσκολη απόφαση να αφαιρέσουμε την προωθητική κάρτα Pikachu με το Grey Felt Hat από το μουσείο. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν αυτή την ειδική συλλογή από πίνακες Pokémon και το υπόλοιπο μουσείο με έναν ασφαλή και ευχάριστο τρόπο.»

Μετά το γρήγορο ξεπούλημα των αποκλειστικών καρτών Pokémon Van Gogh και στη συνέχεια της Pikachu trading card, στα sites Pokémon Center, η Pokémon Company ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα δώσει στους fans άλλη μια ευκαιρία να αποκτήσουν το Pikachu με το Grey Felt Hat, αλλά μέσω αγοράς προϊόντων με ελάχιστο ποσό τα 30 δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2024 08:50 #274785 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Το Μουσείο Βαν Γκονγκ απέλυσε υπαλλήλους ασφαλείας γιατί έκλεψαν κάρτες Pokemon
Ένας σούφρωσε ολόκληρο κουτί!

Το Μουσείο Βαν Γκονγκ στο Άμστερνταμ φιλοξενούσε κάρτες Pokemon πρόσφατα, κάτι που προκάλεσε μεγάλο πανικό προσέλευσης επισκεπτών, αφού οι κάρτες αυτές είχαν συλλεκτικό χαρακτήρα. Τελικά το μουσείο αναγκάστηκε να...απολύσει εργαζόμενους που είχαν κλέψει κάποιες από αυτές τις συλλεκτικές κάρτες!

Το πρόβλημα είναι ότι όταν οι εργαζόμενοι ασφαλείας και οι γραμματείς πήραν είδηση πόσο υψηλή αξία είχαν οι κάρτες Pokemon, άρχισαν να τις κλέβουν. Τέσσερις εργαζόμενοι απολύθηκαν και μάλιστα ο ένας εργαζόταν εκεί για 25 χρόνια! Η The Pokemon Company αφαίρεσε όλες τις κάρτες για λόγους ασφαλείας και σταμάτησε την προσφορά. Επίσης, ο Pikachu with Grey Felt Hat έγινε ένας άκρως περιζήτητος πίνακας. Η έκθεσή του πίνακα κράτησε από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Ένας εργαζόμενος έκλεψε ένα ολόκληρο κουτί με κάρτες Pokemon κατά την διάρκεια του event.

Θυμίζουμε ότι αρκετοί επισκέπτες πουλούσαν κάρτες Pokemon μόλις λίγες μέρες αφού τις αποκτούσαν, άρα μπορεί και οι σεκιουριτάδες να έκαναν...το ίδιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2024 02:46 #275040 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Ληστές έκλεψαν 35.000 κάρτες Pokemon από κατάστημα στην Αμερική
Πήγαν σε λάθος ημερομηνία, πριν από ένα μεγάλο event και μπήκαν από λάθος πόρτα.

Το κατάστημα Tofu's Trading στο San Jose της Αμερικής, έπεσε θύμα ληστείας, αλλά οι κλέφτες φαίνεται ότι δεν ήξεραν τι να κλέψουν.

Η manager του καταστήματος, Amy Simpson, δήλωσε στο Instagram για το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας: "Παιδιά, παιδιά! Ξέρω ότι είστε ενθουσιασμένοι για τις κυκλοφορίες της εβδομάδας, αλλά κυκλοφορούν στις 26 Ιανουαρίου που πέφτει Παρασκευή, όχι στις 2 τα ξημερώματα μίας Τετάρτης. Επίσης αυτή δεν είναι η σωστή πόρτα. Στο βίντεο οι ληστές προσπαθούν να συρθούν για να μην τους πιάσει η κάμερα, αλλά δεν το κάνουν με επιτυχία." 

 
 


 


View this post on Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
  
 A post shared by Tofu’s Trading (@tofustrading)

Μιλώντας στο ABC News, η Simpson δήλωσε ότι οι κλέφτες μπήκαν από την λάθος πόρτα, πράγμα που ήταν γελοίο επειδή την εμπόδιζε ένα ψυγείο. Όσο για τις κυκλοφορίες, η Simpson αναφέρεται στο expansion Paldean Fates, το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου.

Παρόλα αυτά οι κλέφτες έκλεψαν 35.000 κάρτες Pokemon, μία ταμειακή μηχανή, boosters του Magic: The Gathering και 500 card sleeves (που κοστίζουν συνολικά 15-30 δολάρια). Σύμφωνα με την Simpson, "οι κλέφτες δεν φαίνεται να ασχολούνται με το χόμπι, διότι δεν ήξεραν τι να πάρουν."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification