Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pokemon series

15 Mar 2023 09:45 #270230 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Τα Pokemon ίσως μπουν στο Metaverse και ξεκινήσουν να κυκλοφορούν ως NFTs
Η The Pokemon Company προσλαμβάνει έναν ειδικό σε τέτοια θέματα.

Η εταιρεία The Pokemon Company, η οποία έχει τα δικαιώματα των Pokemon, είναι πολύ πιθανό να βάλει τα Pokemon...στο Metaverse! Δηλαδή να τα βλέπουμε πλέον και σε μορφή NFT.

Σε αγγελία που δημοσίευσε στο Linkedin , αναζητά έναν ειδικό σε θέματα NFT, blockchain και metaverse. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε φουντώνει τις φήμες. Εκτός κι αν θέλει απλά να διερευνήσει το τι θα μπορούσε να κάνει. Άλλωστε η αγγελία αφορά μόλις ένα άτομο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:46 #270362 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Pokémon Sleep
Θα μετράτε τους ύπνους των Pokémon.

Η The Pokémon Company ανακοίνωσε το Pokémon Sleep, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Ο COO της The Pokémon Company, Talatp Utsunomiya δήλωσε: "Ξέρουμε ότι περιμένατε αλλά επιτέλους μπορούμε να σας φέρουμε το Pokémon Sleep μέσα στη χρονιά."Το Pokémon Sleep αποκαλύφθηκε αρχικά το 2019 και από τότε δεν υπήρχαν πληροφορίες. Το σενάριο διαδραματίζεται σε ένα μικρό νησί, όπου θα περάσετε χρόνο με τον καθηγητή Pokémon Neroli.Το βασικό πράγμα που θα κάνετε θα είναι να κοιμάστε και θα πρέπει να καταγράφετε, να αναλύετε και να μετράτε τον ύπνο σας. Τα
Τα διάφορα Pokémon θα έχουν διάφορα είδη ύπνου και αναλόγως το δικό σας στυλ, θα έρχονται και τα ανάλογα Pokémon. Τα πιο σπάνια είδη θα πρέπει να τα ερευνήσετε περισσότερο.

Το Pokémon Sleep θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για iOS και Android και θα είναι συμβατό με το Pokémon Go +.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:56 #270403 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Pokemon HorizonsΗ The Pokemon Company ανακοίνωσε ότι η νέα σειρά, χωρίς πλέον τον Ash, θα ονομάζεται Pokemon Horizons. Δείτε το τρέιλερ με τους Liko και Roy.


Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στην Ιαπωνία στις 14 Απριλίου. Η τρέχουσα σειρά θα διαρκέσει μέχρι και τον Μάρτιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2023 10:43 #270772 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Αμερικανός έκλεψε χιλιάδες κάρτες Pokemon Fusion Strike και προσπάθησε να τις πουλήσει
Τον κατάλαβαν μέσω Facebook και Reddit.

Στο κλειστό Facebook group "Pokemon World" δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία με έναν Αμερικανό κλέφτη που αποφάσισε να σουφρώσει χιλιάδες κάρτες Pokemon Fusion Strike και να τις πουλήσει.

Η φωτογραφία έγινε share στο Reddit λίγες ώρες μετά. Ο εικονιζόμενος κλέφτης δήλωσε ότι εργάζεται σε εταιρεία εκτύπωσης που δημιουργεί κάρτες Pokemon και αποφάσισε να τις πουλήσει. Φυσικά οι κάρτες αυτές έιναι περιζήτητες λόγω της σπανιότητάς τους, οπότε το να έχει ένας συλλέκτης χιλιάδες σε άριστη κατάσταση από ένα σετ (και μάλιστα σπάνιες) είναι κάτι που τράβηξε τα βλέμματα.

Ο κλέφτης προσπάθησε να τις πουλήσει σε μια εταιρεία με έδρα το Dallas που ονομάζεται Trading Card World (TCW). Το προσωπικό ήταν αμέσως υποψιασμένο για την προέλευση των καρτών και, όταν ρωτήθηκε, ο πωλητής τους ενημέρωσε ότι εργαζόταν σε μια εταιρεία εκτύπωσης καρτών Pokémon. Στη συνέχεια, το Trading Card World επικοινώνησε με την εταιρεία Pokémon. Αμέσως οι αρμόδιοι ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία επενέβη, έκανε άμεση κατάσχεση και εξετάζει τις κάρτες.

Αφού άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση αυτής της κακής ληστείας, το Trading Card World εξέδωσε μια δήλωση, η οποία αναφέρει: "Ο πωλητής μας ρώτησε αν θέλουμε να αγοράσουμε κάρτες από το σετ και όταν τις εξετάσαμε του είπαμε ότι είναι είτε ψεύτικες είτε κλεμμένες. Βλέποντας τον αριθμό των καρτών και την σπανιότητά τους, φαινόταν ξεκάθαρο ότι ένα από τα δύο ίσχυε". Σε αυτό το σημείο ο πωλητής εξήγησε την σχέση του με την πηγή των καρτών και η Trading Card World επικοινώνησε αμέσως με την Pokémon Corp, όπου ένα ανώτερο στέλεχος μίλησε μαζί τους κι έτσι κλήθηκε η αστυνομία.

Στη συνέχεια έγινε κατάσχεση και επιστροφή των καρτών στην εταιρεία. Η κατάσχεση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Η πλάκα είναι ότι στο Facebook group όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία, αυτός που την τράβηξε είπε ότι: "Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί οι κάρτες Pokemon Fusion είναι σπάνιες...προφανώς ένας υπάλληλος στο τυπογραφείο έκλεψε όλες τις σειρές που απεικονίζονται παρακάτω και δοκίμασε να τα πουλήσει στο Trading Card World».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2023 10:46 #270783 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
YouTuber έφτιαξε το Pokémon Red ως Square Enix HD 2D game
Πως θα ήταν το πρώτο Pokemon αν το έφτιαχνε...η Square Enix!

YouTuber έφτιαξε το Pokémon Red ως Square Enix HD 2D game.

Ένας Pokemon fan έφτιαξε βίντεο δείχνοντας πως θα ήταν το Pokemon Red αν το έφτιαχνε η Square Enix.Το Pokemon Red κυκλοφόρησε για Game Boy και στα βίντεο θα το δείτε ως...2D HD, παρόμοιο με το στυλ του Triangle Strategy.

htts://www.youtube.com/watch?v=c9QmaCrT8Vk

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2023 10:47 #270785 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Ο voice actor του Professor Oak από την Team Rocket των Pokemon αποσύρεται λόγω καρκίνου
Είχε δουλέψει και στα Yu-Gi-Oh.

Ο James Carter Cathcart, voice actor του Professor Oak από την Team Rocket των Pokemon αποσύρεται λόγω προχωρημένης μορφής καρκίνου μετά από 25 χρόνια στο voice acting. Ακόμα κι αν δεν έχετε παρακολουθήσει το anime Pokemon ίσως να θυμάστε την φωνή του από την εισαγωγή του 1998.

Έχει εμφανιστεί στο Yu-Gi-Oh! Duel Monsters ως ο Weevil Underwood, στο Kirby: Right Back at Ya! ως ο Sir Gallant, στο Sonic X ως ο Vector the Crocodile, ακόμη και στο One Piece ως ο Butchie των Black Cats Pirates. Η φωνή του Cathcart έχει εμφανιστεί και σε μερικά games, συμπεριλαμβανομένων των Pokémon Snap, Valkyrie Profile, Yu-Gi-Oh! Capsule Monster Coliseum, Shadow the Hedgehog και το Super Smash Bros. Brawl ως Pokémon Munchlax.

Τα νέα προέρχονται από το CaringBridge, ένα site που λειτουργεί ως προσωπικό ημερολόγιο για οικογένειες που αφορά την υγεία. Μια σελίδα για το Cathcart εμφανίστηκε τον Ιανουάριο, όπου η σύζυγός του Martha ανακοίνωσε ότι ο προχωρημένος καρκίνος ξεκίνησε στη γλώσσα του και εξαπλώθηκε στον λαιμό του. Είπε ότι ο καρκίνος ήταν θεραπεύσιμος και ότι ο Cathcart λάμβανε θεραπείες χημειοθεραπείας για τη συρρίκνωση του όγκου. Δυστυχώς, σύμφωνα με μια μήνυμα στις 17 Απριλίου, οι δυο τους έμαθαν ότι ο όγκος του Cathcart «δεν ανταποκρίθηκε στην εισαγωγική χημειοθεραπεία» και ότι οι γιατροί πίστευαν ότι ήταν απαραίτητη μια πιο επιθετική προσέγγιση χημειοθεραπείας. Αυτό πρόκειται να ξεκινήσει γύρω στην 1η Μαΐου, με «επτά εβδομάδες πενθήμερης ακτινοθεραπείας την εβδομάδα και ταυτόχρονης χημειοθεραπείας την πρώτη, τέσσερις και επτά εβδομάδες».

Πιθανότατα λόγω των επίπονων ιατρικών θεραπειών που είχε μπροστά του, ο Cathcart αποφάσισε να αποσυρθεί από το voice acting στη σειρά Pokémon. «Παραμένουμε αιώνια ευγνώμονες για την αγάπη, τις σκέψεις, τα σχόλια, τις «καρδιές», τις προσευχές και τις ευχές σας» δήλωσε η σύζυγός του.

Η Season 25 του anime Pokémon (Ultimate Journeys) ολοκληρώθηκε στις 24 Μαρτίου στην Ιαπωνία και σε αυτή ο Ash Ketchum αποχώρησε. Εν τω μεταξύ, το "Horizons", η Season 26, ξεκίνησε στις 14 Απριλίου. Έχει βασιστεί στα Pokemon Scarlet και Violet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2023 10:48 #270791 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Τα αποθέματα καρτών Pokémon έχουν εξαντληθεί εντελώς στην Ιαπωνία
Λόγω της κυκλοφορίας ενός νέου expansion pack.

Η The Pokémon Company ανακοίνωσε πως τα αποθέματα καρτών Pokémon έχουν εξαντληθεί εντελώς στην Ιαπωνία, λόγω της κυκλοφορίας ενός νέου expansion pack.

Το expansion pack κυκλοφόρησε στις 14 Απριλίου και αφορά τα Four Treasures of Ruin της περιοχής Paldea του Scarlet and Violet. Τα 2 πακέτα ονομάζονται Clay Burst και Snow Hazard και έχουν αρκετά διαφορετικό περιεχόμενο το καθένα.


The next Pokemon set drops tomorrow (4/14), and the midnight release lines are already insane. This might be the most hyped up and difficult to obtain (product wise) set the game has ever seen in Japan pic.twitter.com/1mloScJ0Hi

— Ethan Hegyi (@hegstertcg) April 13, 2023

Ο YouTuber Ptgradio δήλωσε ότι πρόκειται για τις πιο hyped κάρτες που έχει δει, ενώ ένας χρήστης του Twitter ότι η ουρά στα καταστήματα, λίγο πριν την κυκλοφορία τους ήταν τεράστια. Ο λογαριασμός The Pokémon Deals Community στο Twitter δήλωσε ότι άκουσε τις πρώτες αγοροπωλησίες των Clay και Snow Hazard να αγγίζουν την τιμή των 3600.Η The Pokémon Company δήλωσε στο επίσημο Ιαπωνικό site της ότι τα αποθέματα καρτών έχουν τελειώσει αυτή τη στιγμή. Ζήτησε συγνώμη από τους καταναλωτές και υποσχέθηκε ότι θα μεγαλώσει την ποσότητα παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων της στο μέλλον: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε όλοι να μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι με τις κάρτες Pokémon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Apr 2023 12:01 #270886 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Pokémon: Σπάνια κάρτα Pikachu από την δεκαετία του '90 πουλήθηκε για 300.000 δολάρια
Ήταν στο πρώτο τουρνουά TCG της σειράς στην Ιαπωνία.

Το Dexerto αναφέρει ότι μια κάρτα Pokémon με τον Pikachu υψηλής ποιότητας αγοράστηκε για 300.000 δολάρια στον οίκο δημοπρασιών Heritage Auctions.

Η ίδια η κάρτα, μία Trophy Pikachu του 1997 που δόθηκε στον νικητή της τρίτης θέσης κατά τη διάρκεια του πρώτου τουρνουά του TCG στην Ιαπωνία, είναι εξαιρετικά σπάνια. Σύμφωνα με τον Professional Sports Authenticator (PSA), ένα site που ελέγχει την ταυτότητα και βαθμολογεί κάρτες σε όλο τον κόσμο, έχουν εκτυπωθεί λιγότερες από 100 τέτοιες κάρτες. Επιπλέον, το PSA βαθμολόγησε την κάρτα Trophy Pikachu Pokémon με NM-MT 8, που σημαίνει ότι ήταν σε σχεδόν τέλεια κατάσταση.

Ο Jesus Garcia της Heritage Auctions δήλωσε ότι αν και η ομάδα του ήταν βέβαιη ότι η κάρτα θα τα πήγαινε καλά, η τιμή που πούλησε ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων. "Αυτή η κάρτα δεν βρισκόταν στα booster boxes που προσφέρθηκαν εκείνη την εποχή", είπε ο Garcia. "Ήταν διαθέσιμη μόνο σε άτομα που τερμάτισαν τρίτοι στο First Official Pocket Monsters Tournament στην Chiba της Ιαπωνίας, το 1997. Είναι μια εξαιρετικά σπάνια κάρτα που βρίσκεται πλέον ως κεντρικό στοιχείο στη συλλογή του νικητή πλειοδότη."

Θα μπορούσατε να αγοράσετε την κάρτα από το άτομο που την πήρε από το Heritage Auctions, αλλά σύμφωνα με το site, η προσφορά σας θα πρέπει να ξεκινά από 450.000 δολάρια. Ωστόσο, επισυνάπτεται ένα προειδοποιητικό μήνυμα που λέει ότι «η προθυμία του ιδιοκτήτη να ανταποκριθεί σε προσφορές δεν έχει ακόμη επαληθευτεί».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2023 09:15 #270964 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Ιαπωνικό κατάστημα δεν πουλάει κάρτες Pokemon σε ενήλικες
Τους ζητάνε ταυτότητα.

Οι κάρτες Pokemon έχουν εξαντληθεί στην Ιαπωνία και ένα κατάστημα καρτών στην περιοχή Akihabara της χώρας αποφάσισε να μην πουλάει κάρτες Pokemon στους ενήλικες!

Τα νέα πακέτα Clay Burst και Snow Hazard που περιλαμβάνουν κάρτες Special Illustration Rare (των Scarlet και Violet), Grusha και Iono, είναι δυσεύρετα. Με τόσο μεγάλη έλλειψη, πολλοί ενήλικες έκαναν ουρές έξω από τα καταστήματα Akihabara για να αγοράσουν τα νέα πακέτα και να τα μεταπωλήσουν στο Internet για αρκετό κέρδος. Τώρα φαίνεται ότι ένα κατάστημα λιανικής στην πολυσύχναστη εμπορική περιοχή της Ιαπωνίας περιορίζει την πώληση καρτών Pokémon σε ανηλίκους για να αποτρέψει τους ηλικιωμένους από το να τις αρπάξουν.

Το Hareruya 2, που αυτοαποκαλείται "Το μεγαλύτερο εξειδικευμένο κατάστημα εμπορικών καρτών Pokémon στον κόσμο στην Akihabara", έγραψε στο Twitter στις 30 Απριλίου ότι θα διαθέτει ένα τμήμα καρτών Pokémon ειδικά για νεαρούς ενήλικες. Σύμφωνα με μια μετάφραση του tweet, αυτή η ειδική κατανομή θα εξαντληθεί μόλις εξαντληθεί κάθε πακέτο στο τέλος της ημέρας, με κάθε πελάτη να μπορεί να αγοράζει μόνο 10 πακέτα την ημέρα. Οι ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων των κηδεμόνων και των γονέων, απαγορεύεται να αγοράσουν αυτές τις κάρτες και το κατάστημα φέρεται να ελέγχει ταυτότητες για επαλήθευση. 

Σε μια συνέντευξη στο site Livedoor , ο διευθυντής του καταστήματος Sho Watanabe εξήγησε την απόφαση πίσω από τη δημιουργία του τμήματος πωλήσεων σε ανήλικους: «Πολλά καταστήματα εξαντλούν ολόκληρο το απόθεμά των καρτών Pokémon μόλις πουληθούν και οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί φαίνεται να αγοράζουν πάντα τις κάρτες», είπε ο Watanabe στο Livedoor. «Διαθέτοντας το μισό απόθεμά μας για γενικούς πελάτες, τα καταστήματα μπορούν να συνεχίσουν να πωλούν τις κάρτες σε φοιτητές και μικρά παιδιά. Η πώληση αγαθών στα παιδιά δεν ευχαριστεί μόνο αυτά, αλλά και τους γονείς τους. Πιστεύουμε ότι αυτή η μέθοδος πωλήσεων μας δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε τον μεγαλύτερο αριθμό πελατών όταν τα είδη είναι σε τόσο περιορισμένη προσφορά».

Όπως ο Jeffrey Hall, λέκτορας με Ph.D του Πανεπιστημίου Kanda, πρότεινε στο Twitter, στόχος του Hareruya 2 φαίνεται να είναι να αποτρέψει τη μεταπώληση των πακέτων Clay Burst και Snow Hazard, τα οποία κόστισαν χιλιάδες δολάρια όταν κυκλοφόρησαν στις 14 Απριλίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:00 #271089 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon series
Συλλέκτρια πήγε στο τηλεπαιχνίδι με συλλογή καρτών Pokemon αξίας 10.000 δολαρίων
Νόμιζε ότι θα κόστιζαν κανένα...50άρικο!

Μια συλλέκτρια πήγε στο τηλεπαιχνίδι Antiques Roadshow με κάρτες Pokemon οι οποίες κοστίζουν 5.000-10.000 δολάρια.

Καθώς ο εκτιμητής ανέλυε το κόστος των καρτών αυτών, είπε ότι το διάστημα 2020-2021, οι κάρτες αυτές είχαν το peak της αξίας τους, καθώς καθεμία μπορεί να κόστιζε κάτι χιλιάδες δολάρια, ενώ τώρα οι ίδιες κορυφαίες κάρτες που έχει κοστίζουν κάτι παραπάνω από 1000 δολάρια. Η συλλέκτρια είχε κι ορισμένες πιο απλές κάρτες των 100-150 δολαρίων.Όταν η συλλέκτρια είπε στο τέλος του βίντεο ότι "Η συλλογή κοστίζει περισσότερο απ' ότι περίμενα", τότε ο εκτιμητής την ρώτησε "Πόσο περίμενες δηλαδή;" Και είπε "Οι φίλοι μου μου είπαν γύρω στα 50 δολάρια". Τότε ο εκτιμητής δήλωσε: "Μάλλον χρειάζεσαι νέους φίλους!" και η συλλέκτρια είπε από αμηχανία "Συμφωνώ!" Λογικά οι φίλοι της θα ήθελαν...να τσιμπήσουν τις κάρτες στο τζάμπα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification