Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Σειρά Tekken: Bloodline

20 Mar 2022 13:36 #262413 by Μάνος Γρυπάρης
Η Bandai Namco έδωσε την έγκριση για την δημιουργία μίας animated σειράς για το Tekken, η οποία θα προβληθεί στο Netflix.

Οι fans του Tekken θα δείτε φέτος την ιστορία του Jim Kazama και του τουρνουά King of the Iron Fist. Το πρώτο τρέιλερ έχει διάρκεια ενάμιση λεπτό. Το σενάριο της σειράς Tekken έχει την εξής περιγραφή: «Η δύναμη είναι το παν. Ο Jin Kazama έμαθε τις οικογενειακές τέχνες αυτοάμυνας, τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες Kazama-Style, από τη μητέρα του σε νεαρή ηλικία. Ακόμα κι έτσι, ήταν ανίσχυρος όταν εμφανίστηκε ξαφνικά ένα μεγάλο κακό, που κατέστρεψε ό,τι ήταν αγαπημένο του, αλλάζοντας τη ζωή του για πάντα. Θυμωμένος με τον εαυτό του που δεν μπόρεσε να το σταματήσει, ο Jin ορκίστηκε εκδίκηση και αναζήτησε την απόλυτη δύναμη για να πάρει την εκδίκησή του. Η αναζήτησή του θα τον οδηγήσει στην απόλυτη μάχη στο παγκόσμιο τουρνουά The King of Iron Fist.»Το τρέιλερ κάνει tease την εμφάνιση ορισμένων χαρακτήρων της σειράς Tekken και συγκεκριμένα των Heihachi Mishima, Kazuya Mishima, Leroy Smith, King, Jun Kazama, Paul Phoenix και Ogre.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Tekken κυκλοφορεί ως ταινία, καθώς το 1998 είχε κυκλοφορήσει μία ταινία anime, το 2009 μία live action movie και το 2011 μία ακόμη animated ταινία, το Tekken: Blood Vengeance.

Η σειρά Tekken: Bloodline αναμένεται μέσα στο 2022.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2022 14:01 #262429 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Σειρά που δεν χάνεται καθώς αποτελεί το αγάπημενο μου fighting game. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2022 15:50 #262432 by Aνέστης Αδαμίδης
Είδα εχθές το πρώτο τρέιλερ. Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Μακάρι να καταφέρει να εξιλεώσει τη σειρά για εκείνο το ελεϊνό εξάμβλωμα live action adaptation που είχε γίνει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2022 02:21 #262485 by Nikos Georgopoulos
Animated σειρά Tekken: BloodlineΤο πρώτο teaser trailer είναι γεγονός.Η Bandai Namco έδωσε την έγκριση για την δημιουργία μίας animated σειράς για το Tekken, η οποία θα προβληθεί στο Netflix. Θα ονομάζεται Tekken: Bloodline.Οι fans του Tekken θα δείτε φέτος την ιστορία του Jim Kazama και του τουρνουά King of the Iron Fist. Το πρώτο τρέιλερ έχει διάρκεια ενάμιση λεπτό. Το σενάριο της σειράς Tekken έχει την εξής περιγραφή: «Η δύναμη είναι το παν. Ο Jin Kazama έμαθε τις οικογενειακές τέχνες αυτοάμυνας, τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες Kazama-Style, από τη μητέρα του σε νεαρή ηλικία. Ακόμα κι έτσι, ήταν ανίσχυρος όταν εμφανίστηκε ξαφνικά ένα μεγάλο κακό, που κατέστρεψε ό,τι ήταν αγαπημένο του, αλλάζοντας τη ζωή του για πάντα. Θυμωμένος με τον εαυτό του που δεν μπόρεσε να το σταματήσει, ο Jin ορκίστηκε εκδίκηση και αναζήτησε την απόλυτη δύναμη για να πάρει την εκδίκησή του. Η αναζήτησή του θα τον οδηγήσει στην απόλυτη μάχη στο παγκόσμιο τουρνουά The King of Iron Fist.»
τρέιλερ κάνει tease την εμφάνιση ορισμένων χαρακτήρων της σειράς Tekken και συγκεκριμένα των Heihachi Mishima, Kazuya Mishima, Leroy Smith, King, Jun Kazama, Paul Phoenix και Ogre.Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Tekken κυκλοφορεί ως ταινία, καθώς το 1998 είχε κυκλοφορήσει μία ταινία anime, το 2009 μία live action movie και το 2011 μία ακόμη animated ταινία, το Tekken: Blood Vengeance.Η σειρά Tekken: Bloodline αναμένεται μέσα στο 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification