Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

2η anime σειρά The Witcher

27 Sep 2021 13:27 - 27 Sep 2021 13:29 #255801 by Manos
Η δεύτερη σεζόν του The Witcher ξεκινάει στις 17 Δεκεμβρίου, ωστόσο το Netflix ανακοίνωσε από τώρα την Season 3 της σειράς The Witcher και μια νέα anime ταινία The Witcher.Η νέα anime ταινία The Witcher θα αποτελέσει συνέχεια της anime ταινίας The Witcher: Nightmare of the Wolf, η οποία κυκλοφόρησε φέτος. Οι anime ταινίες θυμίζουμε ότι είναι prequel στη σειρά The Witcher, καθώς διεξάγονται αρκετά χρόνια πριν ο Geralt γίνει γνωστός. Φυσικά δεν υπάρχουν ακόμη τρέιλερ, τόσο για την τρίτη σεζόν, όσο και για την νέα σειρά anime, επομένως προς το παρόν δείτε το παρακάτω.Πέραν αυτού, το Netflix παρουσίασε ένα behind the scenes trailer με τα σκηνικά της σειράς The Witcher: Blood Origin αλλά και την χώρα και το μέρος όπου θα διεξαχθούν τα εξωτερικά γυρίσματα. Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω άρθρο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2021 21:43 #255847 by Moose
Το Netflix ανακοίνωσε την The Witcher Season 3 και μια νέα anime ταινία WitcherΠολλές οι παραγωγές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher ξεκινάει στις 17 Δεκεμβρίου, ωστόσο το Netflix ανακοίνωσε από τώρα την Season 3 της σειράς The Witcher και μια νέα anime ταινία The Witcher.

Η νέα anime ταινία The Witcher θα αποτελέσει συνέχεια της anime ταινίας The Witcher: Nightmare of the Wolf, η οποία κυκλοφόρησε φέτος. Οι anime ταινίες θυμίζουμε ότι είναι prequel στη σειρά The Witcher, καθώς διεξάγονται αρκετά χρόνια πριν ο Geralt γίνει γνωστός. Φυσικά δεν υπάρχουν ακόμη τρέιλερ, τόσο για την τρίτη σεζόν, όσο και για την νέα σειρά anime, επομένως προς το παρόν δείτε το παρακάτω.

Πέραν αυτού, το Netflix παρουσίασε ένα behind the scenes trailer με τα σκηνικά της σειράς The Witcher: Blood Origin αλλά και την χώρα και το μέρος όπου θα διεξαχθούν τα εξωτερικά γυρίσματα. Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω άρθρο. Συνολικά είχαμε ανακοινώσεις για τρεις παραγωγές. Σίγουρα οι παραγωγοί έχουν κάνει την έρευνά τους και σύμφωνα με τις προβολές της πρώτης σεζόν του The Witcher αντιλαμβάνονται ότι το κοινό των gamers είναι μεγάλο. Ας ελπίσουμε και σε πιο ποιοτικό σενάριο και σκηνοθεσία αυτή τη φορά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification