Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

2η anime σειρά The Witcher

27 Sep 2021 13:27 - 27 Sep 2021 13:29 #255801 by Μάνος Γρυπάρης
Η δεύτερη σεζόν του The Witcher ξεκινάει στις 17 Δεκεμβρίου, ωστόσο το Netflix ανακοίνωσε από τώρα την Season 3 της σειράς The Witcher και μια νέα anime ταινία The Witcher.Η νέα anime ταινία The Witcher θα αποτελέσει συνέχεια της anime ταινίας The Witcher: Nightmare of the Wolf, η οποία κυκλοφόρησε φέτος. Οι anime ταινίες θυμίζουμε ότι είναι prequel στη σειρά The Witcher, καθώς διεξάγονται αρκετά χρόνια πριν ο Geralt γίνει γνωστός. Φυσικά δεν υπάρχουν ακόμη τρέιλερ, τόσο για την τρίτη σεζόν, όσο και για την νέα σειρά anime, επομένως προς το παρόν δείτε το παρακάτω.Πέραν αυτού, το Netflix παρουσίασε ένα behind the scenes trailer με τα σκηνικά της σειράς The Witcher: Blood Origin αλλά και την χώρα και το μέρος όπου θα διεξαχθούν τα εξωτερικά γυρίσματα. Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω άρθρο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2021 21:43 #255847 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Netflix ανακοίνωσε την The Witcher Season 3 και μια νέα anime ταινία WitcherΠολλές οι παραγωγές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher ξεκινάει στις 17 Δεκεμβρίου, ωστόσο το Netflix ανακοίνωσε από τώρα την Season 3 της σειράς The Witcher και μια νέα anime ταινία The Witcher.

Η νέα anime ταινία The Witcher θα αποτελέσει συνέχεια της anime ταινίας The Witcher: Nightmare of the Wolf, η οποία κυκλοφόρησε φέτος. Οι anime ταινίες θυμίζουμε ότι είναι prequel στη σειρά The Witcher, καθώς διεξάγονται αρκετά χρόνια πριν ο Geralt γίνει γνωστός. Φυσικά δεν υπάρχουν ακόμη τρέιλερ, τόσο για την τρίτη σεζόν, όσο και για την νέα σειρά anime, επομένως προς το παρόν δείτε το παρακάτω.

Πέραν αυτού, το Netflix παρουσίασε ένα behind the scenes trailer με τα σκηνικά της σειράς The Witcher: Blood Origin αλλά και την χώρα και το μέρος όπου θα διεξαχθούν τα εξωτερικά γυρίσματα. Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω άρθρο. Συνολικά είχαμε ανακοινώσεις για τρεις παραγωγές. Σίγουρα οι παραγωγοί έχουν κάνει την έρευνά τους και σύμφωνα με τις προβολές της πρώτης σεζόν του The Witcher αντιλαμβάνονται ότι το κοινό των gamers είναι μεγάλο. Ας ελπίσουμε και σε πιο ποιοτικό σενάριο και σκηνοθεσία αυτή τη φορά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 21:11 #256973 by Giorgos Tsolaridis
Το Netflix ανακοίνωσε την The Witcher Season 3 και μια νέα anime ταινία Witcher Η παραγωγός της σειράς μιλάει για την τρίτη σεζόν.

 Η παραγωγός της σειράς The Witcher του Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, ανακοίνωσε κάποιες νέες πληροφορίες για την τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher.Η Hissrich είπε ότι θα προτιμούσε να κυκλοφορήσει πρώτα η δεύτερη σεζόν της σειράς πριν αρχίσει να μιλάει για την τρίτη, όμως αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την τρίτη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η Hissrich δήλωσε ότι η τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher θα ακολουθεί “πιστά” ένα βιβλίο του The Witcher και ότι οι θεατές θα πρέπει να αναμένουν μπόλικα τέρατα και θάνατο.

 Ειδικότερα, η δήλωση της Hissrich έχει ως εξής: “Αυτό που θα πω για την τρίτη σεζόν είναι ότι οι σεναριογράφοι μας πίσω στο Los Angeles εργάζονται ασταμάτητα. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την λέξη ‘μεγαλύτερο’. Οι φίλοι μας στο Netflix συνέχεια μας λένε: ‘Σε παρακαλώ κάνε αυτό’. Είναι μια πολύ διασκεδαστική σεζόν και ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο βιβλίο της σειράς. Έχει πολλή δράση και θάνατο.”

  Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε την πλήρη συνέντευξη .

 Το Netflix είχε ανακοινώσει την The Witcher Season 3 τον Σεπτέμβριο, όμως δεν είχε αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification