Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Deadpool 3

25 Nov 2020 16:29 #241537 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Deadpool 3
Οι συγγραφείς του Bob's Burgers θα αναλάβουν το σενάριο.


Μετά την εξαγορά δικαιωμάτων σε πολλά franchises του Fox από την Disney, πολλοί πίστεψαν ότι ταινία με σήμανση καταλληλότητας όπως της ταινίας Deadpool 3, δεν θα προχωρούσε η παραγωγή της. Βέβαια μετά την δήλωση του Ryan Reynolds για την κατάσταση της ταινίας, άλλο ένα βήμα έγινε προς το pre-production της ταινίας και αυτό είναι η ανάληψη καθηκόντων σεναριογράφου από τις Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin.

Οι δυο τους είναι σεναριογράφοι της animated σειράς Bob's Burgers και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter θα αναλάβουν το αντίστοιχο πόστο στην επικείμενη τρίτη ταινία του μασκοφόρου ήρωα. Στις αρχές του 2020 ο Reynolds είχε αποκαλύψει ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας: "Ναι, δουλεύουμε όλοι μαζί, βρισκόμαστε στα Marvel Studios και είναι τρελό αλλά όντως δουλεύουμε στην παραγωγή της ταινίας".

Βέβαια όλα αυτά είχαν συμβεί πριν την έξαρση της πανδημίας και δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για περίοδο κυκλοφορίας της ταινίας ή αν ο Tim Miller (Deadpool) ή ο David Leitch (Deadpool 2) , θα επιστρέψουν για την σκηνοθεσία του Deadpool 3.
Την περίοδο του καλοκαιριού ο δημιουργός του Deadpool, ο Rob Liefeld, εξήγησε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, ειδικά τώρα που η Disney έχει τα δικαιώματα του χαρακτήρα. Πάντως σε σύσκεψη για τα έσοδα τον Φεβρουάριο του 2019, ο πρόεδρος της Disney Bob Iger αναφέρθηκε στην πιθανότητα για κυκλοφορία υλικού για πιο ενήλικο κοινό: "Πιστεύουμε ότι υπάρχει τρόπος, τα franchises της Fox να υπάρχουν στην πλατφόρμα χωρίς την επιρροή της Disney σχετικά με το περιεχόμενο, αφού όπως βλέπουμε οι ταινίες του Deadpool είναι αρκετά δημοφιλείς ανάμεσα στους fans της Marvel".

Οι ταινίες Deadpool δεν είναι οι μόνες που είναι R-rated από τo σύμπαν της Marvel και είναι αγαπητές από το κοινό. Το Logan με τον Hugh Jackman που είχε κυκλοφορήσει το 2017 είχε την ίδια σήμανση και είχε έσοδα της τάξης των 600 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Το Deadpool είχε 782 εκατομμύρια δολάρια και το sequel 785 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Η Marvel δεν έχει ορίσει ακόμη μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Deadpool 3.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2022 23:53 #262298 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Deadpool 3
Ο Shawn Levy θα είναι σκηνοθέτηςΣύμφωνα με το The Hollywood Reporter, o Shawn Levy, σκηνοθέτης των Stranger Things και Free Guy, θα είναι και ο σκηνοθέτης του Deadpool 3.Η Marvel δεν έχει ορίσει ακόμη μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Deadpool 3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification