Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Simpsons

29 Jun 2020 12:26 #236040 by Βασίλης Κτενίδης
Η Season 32 της σειράς The Simpsons θα προβληθεί αργότερα μέσα στο 2020 και η παραγωγή αποφάσισε στην νέα season να μην χρησιμοποιήσει λευκούς ηθοποιούς για έγχρωμους χαρακτήρες.

Σύμφωνα με αναφορά της Entertainment Weekly, οι παραγωγοί της διάσημης σειράς δήλωσαν ότι “οι voice actors των έγχρωμων χαρακτήρων δεν θα είναι πλέον λευκοί.” Η εν λόγω δήλωση έρχεται μετά από απόφαση μεταξύ της παραγωγής και του voice actor Hank Azaria, για την νέα διανομή του ρόλου του Apu Nahasapeemadetilon, ενός Ινδού χαρακτήρα της σειράς. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το ποιος θα είναι ο επόμενος voice actor του χαρακτήρα.
Άλλοι χαρακτήρες που θα συμπεριληφθούν στην νέα διανομή ρόλων είναι η γυναίκα του Apu, Manjula, ο Dr. Hibbert και η οικογένειά του Lou, Cookie Kwan, Drederick Tatum και Bumblebee Man. Ενδιαφέρον έχει ότι πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός Jenny Slate ανακοίνωσε ότι δεν θα υποδύεται πλέον την Missy στο Big Mouth, η Kristen Bell παρομοίως δεν θα υποδύεται την Molly στο Central Park ενώ ο Mike Henry του Family Guy ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα υποδύεται πλέον την φωνή του Cleveland Brown.

Διαβάστε επίσης για την καριέρα του Bart Simpon στα eSports και συζητήστε περισσότερα για 
Όσο για το The Simpsons, από το 2009, o ηθοποιός Kevin Michael Richardson συμμετείχε σε 69 επεισόδια, υποδυόμενος διάφορους guest χαρακτήρες, ενώ το υπόλοιπο cast απαρτίζεται κυρίως από λευκούς ηθοποιούς.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη εάν το νέο cast θα ξεκινήσει να εργάζεται από την έναρξη της Season 32 ή εάν η σειρά θα αποφύγει την συμμετοχή των εν λόγω χαρακτήρων, όπως έχει πράξει στο παρελθόν σε περιπτώσεις θανάτων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification