Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Games και Cinema

26 Feb 2020 13:41 #231854 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πήγα και την είδα. Ωραία ταινία, αλλά όλοι πάνε τα πιτσιρίκια τους, που δεν ξέρουν τι είναι ο Sonic και γίνεται ένα ψιλομπάχαλο εκεί. Ίσως πάω ξανά να τη δω.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2020 11:08 #231893 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Games και Cinema

TheReaper wrote: Εγώ πήγα και την είδα. Ωραία ταινία, αλλά όλοι πάνε τα πιτσιρίκια τους, που δεν ξέρουν τι είναι ο Sonic και γίνεται ένα ψιλομπάχαλο εκεί. Ίσως πάω ξανά να τη δω.


Και εγώ δεν μπορώ το Cinema όταν μαζεύονται ένα σωρό πιτσιρίκια....αν θές την κατεβάζεις,την βλέπεις στο σπίτι σου και είσαι σωραίος.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 21:29 #232111 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: O The Rock θα συμμετέχει στο sequel της ταινίας Sonic
Σύμφωνα με δηλώσεις του Neal McDonough.


To Sonic The Hedgehog παρά τα όσα περίμενε το community, κατάφερε μεγάλη επιτυχία, αφού έκανε το πιο πετυχημένο ντεμπούτο μεταφοράς video game στον κινηματογράφο καταφέρνοντας συνολικά 128 εκατομμύρια δολάρια έσοδα μέχρι στιγμής.

Πλέον υπάρχουν αναφορές για sequel της ταινίας, ακόμα και για μία σειρά ταινιών, ενώ φημισμένα ονόματα ηθοποιών του κινηματογράφου ακούγεται πως είναι σε διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τον Neal McDonough, ένα από τα ονόματα που συζητιέται για το sequel είναι αυτό του The Rock. Συγκεκριμένα μιλώντας στο πανελ του FAN EXPO Vancouver ο ίδιος αναφέρει: “Σκέφτομαι το δεύτερο μέρος, μάλιστα έχω είδη ακούσει πως ο The Rock πρόκειται να συμμετέχει, ο The Rock συμμετέχει σε όλα τα sequels παρεμπιπτόντως.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 19:16 #232562 by Giorgos Tsolaridis
Ταινία Sonic the Hedgehog
Ξεπερνάει το Detective Pikachu στις Η.Π.Α.


Η ταινία Sonic The Hedgehog ξεπέρασε το Detective Pikachu και γίνεται η highest-grossing video game ταινία όλων των εποχών για τις Η.Π.Α.

Μετά την πρόσφατη εβδομάδα, η οποία ήταν και η χειρότερη για τους κινηματογράφους από το 1998, η ταινία Sonic έβγαλε 145.8 εκατομμύρια δολάρια στις Η.Π.Α, ξεπερνώντας τα 144.1 εκατομμύρια δολάρια του Detective Pikachu. Σε παγκόσμιο επίπεδο η ταινία Sonic The Hedgehog έχει βγάλει συνολικά 306.5 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από τα 433 εκατομμύρια δολάρια του Detective Pikachu.

Σίγουρα επηρέασε η καθυστέρηση των προβολών της ταινίας Sonic στους κινηματογράφους της Κίνας λόγω του COVID-19. Ωστόσο, καμία από αυτές τις δυο ταινίες δεν είναι η μεγαλύτερη video game ταινία, αφού τον τίτλο αυτό κρατάει η ταινία Warcraft με 439 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία Warcraft δεν τα είχε πάει και τόσο καλά στις Η.Π.Α, αποφέροντας μόνο 47.4 εκατομμύρια δολάρια, όμως τα κατάφερε στην παγκόσμια αγορά αποφέροντας 391.7 εκατομμύρια δολάρια.



Η ταινία Sonic κυκλοφόρησε στις 20 Φεβρουαρίου 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2024 11:01 #274915 by Nikos Georgopoulos
O Jim Carrey επιστρέφει για το Sonic The Hedgehog 3




Παρόλο που είχε δηλώσει ότι θα συνταξιοδοτηθεί.

Το Sonic the Hedgehog 2 δεν θα είναι τελικά η τελευταία κινηματογραφική παράσταση του Jim Carrey, καθώς ο ηθοποιός θα ταίριαζε για άλλη μια φορά για να υποδυθεί τον Dr. Robotnik στο Sonic the Hedgehog 3.

Η είδηση της επιστροφής του Carrey έρχεται από το Variety και ένα νέο teaser στα social media, που υπονοεί τα σχέδια του Robotnik για τη μεγάλη του επιστροφή στο Sonic 3. Ο Robotnik δεν θα είναι μόνος στην προσπάθειά του για εκδίκηση, καθώς το threequel του Shadow the Hedgehog, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο.


You all thought I was gone, but I’ve just been underground. What you’ve seen from me is only a #shadow of things to come… pic.twitter.com/3W9Rh728Tt

— Sonic the Hedgehog (@SonicMovie) February 2, 2024

Προηγουμένως, ο Carrey είχε δείξει ότι ήταν έτοιμος να αποσυρθεί από την υποκριτική μετά την παράστασή του στο Sonic 2. Ο Carrey είπε τότε ότι θα σκεφτόταν να κάνει μια άλλη ταινία εάν το σενάριο ήταν αρκετά καλό και αν δεν έπαιζε σε ούτε μια ταινία από το 2022. Ο Carrey είπε το 2022: «Αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν, μπορεί να συνεχίσω τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα» Οι producers Neal H. Moritz & Toby Ascher επιβεβαίωσαν επίσης ότι εάν ο Jim Carrey είχε επιλέξει να αποσυρθεί, δεν θα γίνει καμία αντικατάσταση ηθοποιών για αυτόν τον ρόλο.

O Knuckles (με τον voice actor Idris Elba) παίρνει το δικό του spin-off TV show στο Paramount+, ως μέρος του σχεδίου να δημιουργηθεί ένα κινηματογραφικό σύμπαν του Sonic. Στο τμήμα των video games, η Sega ανακοίνωσε μια remastered έκδοση του 2D/3D Platformer Sonic Generations, η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024.

Το Sonic 3 θα βγει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Please Log in or Create an account to join the conversation.