Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ταινία Resident Evil

19 Aug 2019 14:50 - 19 Aug 2019 14:55 #226277 by Σταύρος Αντωνόπουλος

Όλα ξεκίνησαν από φήμες που είχαν ακουστεί το περασμένο Ιανουάριο για μια σειρά Resident Evil στο Netflix, η οποία υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξη της. Ωστόσο νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το reboot του Resident Evil στην μεγάλη οθόνη βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάπτυξη του.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο σκηνοθέτης των 47 Meters Down και Forest of the Damned στο PC Gamer, Johannes Roberts, φαίνεται να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του νέου Resident Evil. Ωστόσο μεταξύ άλλων ανάφερε τα εξής:

" Έχουμε ξεκινήσει ήδη την παραγωγή του συγκεκριμένου project. Έδωσα μια γεύση από τα σχέδια μου στους παραγωγούς και το λάτρεψαν. Αυτή την στιγμή είμαστε στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξης της ταινίας. Είμαι στο γραφείο μου όλη μέρα και δουλεύω πάνω στην ταινία. Θα είναι πολύ τρομακτική και συναρπαστική. Στόχος είναι να γίνει βασισμένη στα στοιχεία των παιχνιδιών. Δεν μπορώ να αποκαλύψω άλλες πληροφορίες προς το παρόν αλλά πιστεύω θα είναι πολύ διασκεδαστική."

Σίγουρα ο στόχος του σκηνοθέτη να κάνει μια τρομακτική ταινία η οποία θα βασιστεί στα στοιχεία που παρουσιάζει η επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών Resident Evil, κάτι που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2019 18:47 - 19 Aug 2019 18:48 #226280 by Blood Prince
Νομίζω πως η σειρά ταινιών κούρασε και δεν θα ήθελα να δω άλλη εκτός αν σχετίζεται με το παιχνίδι Resident Evil 7.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2019 20:09 #226299 by Γιώργος Βασιλικάρης
Όσο η σειρά απομακρύνεται απο την Jovovic, τόσο το καλύτερο. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα είναι πάλι ένα τυχαίο στόρι με τους χαρακτήρες των games σε ρόλο κομπάρσου.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification