Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Lord of the Rings TV series

17 Nov 2017 10:07 #208446 by Παναγιώτης Πολυδεύκης


Η Amazon σε συνεργασία με την Tolkien Estate και Trust, τον εκδοτικό οίκο HarperCollins και τη New Line Cinema, ανακοίνωσαν τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένη στα έργα του θρυλικού J. R. R. Tolkien.

Η σειρά θα εξερευνήσει τον κόσμο της Μέσης-Γης τις χρονικές περιόδους πριν τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, με ιστορίες που δεν έχουμε ξανά δει στη μεγάλη οθόνη, άρα θα πάμε πιο πίσω και από τα γεγονότα του Χόμπιτ. Πιθανολογείται ότι μπορεί να δούμε την αρχή του έρωτα Άραγκορν & Άργουεν, τη δημιουργία του Δαχτυλιδιού αλλά και προς τον ενθουσιασμό όλων των fans του Tolkien, γεγονότα και ιστορίες από το Σιλμαρίλλιον. Η σειρά θα μπορούσε δηλαδή να δείξει όλη τη μυθολογία του Τόλκιν από την αρχή!

Καθώς η σειρά θα δημιουργηθεί ως Amazon Prime Original, θα είναι διαθέσιμη μόνο στο stream του Amazon Prime.

Αναμένουμε περισσότερα νέα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Mar 2020 21:12 - 24 Mar 2020 02:54 #232428 by Αργύρης Ανδριανάτος
Η παραγωγή του Lord of The Rings σταμάτησε τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού

Η παραγωγή του Lord of the Rings στη Νέα Ζηλανδία έχει κλείσει εν μέσω ανησυχιών γύρω από το COVID-19 (κορωνοϊό). Το New Zealand Herald αναφέρει ότι το κλείσιμο διατάχθηκε την Κυριακή το βράδυ. Η παραγωγή θα διακοπεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ένα μήνυμα που στάλθηκε στο cast ανέφερε επίσης ότι «δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις πότε θα ξαναρχίσουμε την παραγωγή». Πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στον κόσμο, καθώς το Lord of the Rings χρησιμοποιεί ένα γιγαντιαίο προσωπικό περίπου 800 ατόμων.

Το μήνυμα στάλθηκε από την εταιρεία παραγωγής GSR Productions, αλλά η Amazon δεν έχει σχολιάσει επίσημα αυτή τη στιγμή. Η GSR Productions δήλωσε: "Με μεγάλη προσοχή, η UAP [Untitled Amazon Project] έχει αναστείλει την παραγωγή για τις επόμενες δύο εβδομάδες που αρχίζει τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου", ανέφερε η δήλωση. "Αυτό γίνεται σε ένα περιβάλλον όπου οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω του COVID-19 εκδίδονται καθημερινά από τη Νέα Ζηλανδία και τις περισσότερες άλλες χώρες. Αυτό το κάναμε για να ελαχιστοποιήσουμε το άγχος των πόρων και των υποδομών γύρω μας και στη μείωση της πυκνότητας του πληθυσμού στις κοινότητές μας και στις καθημερινές μας δραστηριότητες, σε μια προσπάθεια για μείωση της εξάπλωσης του ιού".

Η Νέα Ζηλανδία έχει οκτώ επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19, από τις 16 Μαρτίου. Η χώρα ανακοίνωσε πρόσφατα μια στρατηγική αυτοαπομόνωσης που απαιτεί από όλους όσους εισέρχονται στη Νέα Ζηλανδία να μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Dec 2020 15:45 #242133 by Μαρία Γερμαντζίδου
Δεν είναι δύσκολο να προσκολληθούμε στα ζώα, και αυτό ακριβώς συνέβη στον Viggo Mortensen κατά τη μαγνητοσκόπηση της τριλογίας του Lord Of The Rings. Ο Mortensen αγόρασε τρία από τα άλογα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη μαγνητοσκόπηση και είπε αυτή την εβδομάδα ότι δύο από τα άλογα που υιοθέτησε ο Mortensen έχουν πεθάνει, είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη.

"Στην πραγματικότητα υπήρχαν τρία άλογα που αγόρασα, θα έβγαιναν προς πώληση με το που τελείωναν οι ταινίες. Υπήρχαν τα δύο που είχα ιππεύσει - ένα κάστανο που καβάλησε ο Aragorn - αλλά αγόρασα επίσης το άσπρο άλογο που ο Arwen καβάλησε στο The Fellowship Of The Ring όταν τον κυνηγούσαν οι Black Riders στο δάσος", εξήγησε ο Mortensen. Τα πρώτα δύο άλογα, που ονομάστηκαν Uraeus και Kenny, είπε ο Mortensen, έχουν πεθάνει. Ο Uraeus ονομάστηκε ως Brego στις ταινίες και ο Kenny ως Hasufel. Επίσης είχε αγοράσει κι ένα τρίτο άλογο, το οποίο ζει.

"Τα άλλα δύο έχουν πεθάνει. Ήταν μιας συγκεκριμένης ηλικίας όταν κάναμε τα γυρίσματα και αυτό ήταν πριν από 20 χρόνια", δήλωσε ο Mortensen. Ο Mortensen δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που υιοθέτησε ένα ζώο με το οποίο συνεργάστηκε. Η Sophie Turner υιοθέτησε επίσης τον τρομερό λύκο του Game of Thrones, τη Lady.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 13:26 #249640 by Giorgos Tsolaridis
Η πρώτη σεζόν της σειράς Lord of the Rings θα κοστίσει 465 εκατομμύρια δολάρια Κάνοντάς τη την ακριβότερη σειρά που έχει γυριστεί.

 Σύμφωνα με αναφορές του  The Hollywood Reporter , η πρώτη σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς Lord of the Rings της Amazon θα κοστίζει περίπου 465 εκατομμύρια δολάρια.

 Η σειρά αυτή την στιγμή έχει γυρίσματα στην Νέα Ζηλανδία. Το κόστος της πρώτης σεζόν αρχικά αποκαλύφθηκε από τον Stuart Nash, τον υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο οποίος δήλωσε ότι: “Η Amazon θα ξοδέψει περίπου 650 εκατομμύρια δολάρια μόνο για την πρώτη σεζόν,” αναφερόμενος σε δολάρια της Νέας Ζηλανδίας. Η ίδια η Amazon δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα, ωστόσο διάφορες πηγές δείχνουν να επιβεβαιώνουν το ποσό αυτό.

 Το ποσό αυτό είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που έχει σκοπό να διαθέσει η Amazon για την δημιουργία των δύο πρώτων σεζόν, κάνοντάς την την πιο ακριβή σειρά που έχει γυριστεί. Ωστόσο, η Amazon κέρδισε περίπου 114 εκατομμύρια δολάρια σε απαλλαγή φόρων. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας επιχορηγεί την παραγωγή της σειράς, όμως οι θέσεις εργασίας και ο τουρισμός που θα γεννήσει αυτή η σειρά για την χώρα θα είναι τεράστιος.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2021 23:13 #251010 by Γιώργος Τσάκωνας
Ο ηθοποιός Ludi Lin, που υποδύεται τον Liu Kang στην νέα ταινία Mortal Kombat, κατήγγειλε την Amazon για την έλλειψη Ασιατών ηθοποιών στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά The Lord of the Rings.

Ο Lin απάντησε μέσω Twitter στην δήλωση της Head of Amazon Studios Jennifer Salke, η οποία δικαιολογούσε το τεράστιο budget της σειράς (465 εκατομμύρια για την πρώτη σεζόν) λέγοντας πως καλύπτει τα έξοδα για την κατασκευή των σκηνικών του τεράστιου κόσμου της. Ο Lin δήλωσε: “Είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε την κατασκευή ενός “τεράστιου κόσμου” χωρίς να έχετε ούτε έναν χαρακτήρα που να δείχνει Ασιάτης. Στρέψτε αυτήν την φαντασία σας σε εμάς. Δεν είναι δύσκολο, εδώ είμαστε”. Η Salke δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής.

Η έλλειψη πολυπολιτισμικότητας αποτελεί ένα συνηθισμένο σημείο κριτικής για τις ταινίες της τριλογίας The Lord of the Rings όπως και για άλλα μεγάλα franchise. Η σειρά Lord of the Rings της Amazon αυτή την στιγμή γυρίζεται στην Νέα Ζηλανδία. Η σκηνοθέτης Charlotte Brändström, που έχει εργαστεί στις σειρές The Witcher και The Man in the High Castle, αναμένεται να σκηνοθετήσει πολλά από τα επεισόδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 12:39 #251114 by Giorgos Tsolaridis
Τηλεοπτική σειρά Lord of the Rings από την Amazon Θα συμμετάσχει και η σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς The Witcher.

 Η Amazon Studios  ανακοίνωσε  ότι η σκηνοθέτης Charlotte Brändström θα συμμετάσχει στην παραγωγή της σειράς. Ειδικότερα, θα σκηνοθετήσει δύο επεισόδια της σειράς. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει στην Νέα Ζηλανδία και οι υπόλοιποι δύο σκηνοθέτες της πρώτης σεζόν είναι οι JA Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) και Wayne Che Yip (Doctor Who).

 Η Charlotte Brändström είχε βρεθεί υποψήφια για EmmyAward για την ταινία “Julie, chevalier de Maupin” και επίσης είναι γνωστή για την σκηνοθεσία της σειράς The Witcher του Netflix. Οι σεναριογράφοι της σειράς Lord of the Rings του Amazon είναι οι JD Payne και Patrick McKay. Η Charlotte Brändström δήλωσε ότι είναι πολύ υπερήφανη που θα συνεργαστεί με αυτούς.

 Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω το σύμπαν της Μέσης Γης όπως το φαντάζονται οι JD και Patrick. Είναι τεράστιο προνόμιο να βρίσκομαι στην Νέα Ζηλανδία και να συνεργάζομαι με την Amazon Studios και όλους αυτούς τους εκπληκτικούς ανθρώπους.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 12:55 #253679 by Lefteris Pavlou
Τέσσερα ακόμα ονόματα μπαίνουν στο cast. [UPDATE][Αρχική δημοσίευση: 16/3/20 - Σταματούν τα γυρίσματα λόγω του COVID-19] Η παραγωγή του Lord of the Rings στη Νέα Ζηλανδία έχει κλείσει εν μέσω ανησυχιών γύρω από το COVID-19 (κορωνοϊό).  Το New Zealand Herald αναφέρει  ότι το κλείσιμο διατάχθηκε την Κυριακή το βράδυ. Η παραγωγή θα διακοπεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.Ένα μήνυμα που στάλθηκε στο cast ανέφερε επίσης ότι «δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις πότε θα ξαναρχίσουμε την παραγωγή». Πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στον κόσμο, καθώς το Lord of the Rings χρησιμοποιεί ένα γιγαντιαίο προσωπικό περίπου 800 ατόμων.Το μήνυμα στάλθηκε από την εταιρεία παραγωγής GSR Productions, αλλά η Amazon δεν έχει σχολιάσει επίσημα αυτή τη στιγμή. Η GSR Productions δήλωσε: "Με μεγάλη προσοχή, η UAP [Untitled Amazon Project] έχει αναστείλει την παραγωγή για τις επόμενες δύο εβδομάδες που αρχίζει τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου", ανέφερε η δήλωση. "Αυτό γίνεται σε ένα περιβάλλον όπου οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω του COVID-19 εκδίδονται καθημερινά από τη Νέα Ζηλανδία και τις περισσότερες άλλες χώρες. Αυτό το κάναμε για να ελαχιστοποιήσουμε το άγχος των πόρων και των υποδομών γύρω μας και στη μείωση της πυκνότητας του πληθυσμού στις κοινότητές μας και στις καθημερινές μας δραστηριότητες, σε μια προσπάθεια για μείωση της εξάπλωσης του ιού".Η Νέα Ζηλανδία έχει οκτώ επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19, από τις 16 Μαρτίου. Η χώρα ανακοίνωσε πρόσφατα μια στρατηγική αυτοαπομόνωσης που απαιτεί από όλους όσους εισέρχονται στη Νέα Ζηλανδία να μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες κατά την είσοδό τους στη χώρα.[UPDATE: 13/5/21 - Θα συμμετάσχει και η σκηνοθέτης της σειράς The Witcher του Netflix] Η Amazon Studios  ανακοίνωσε  ότι η σκηνοθέτης Charlotte Brändström θα συμμετάσχει στην παραγωγή της σειράς. Ειδικότερα, θα σκηνοθετήσει δύο επεισόδια της σειράς. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει στην Νέα Ζηλανδία και οι υπόλοιποι δύο σκηνοθέτες της πρώτης σεζόν είναι οι JA Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) και Wayne Che Yip (Doctor Who).Η Charlotte Brändström είχε βρεθεί υποψήφια για Emmy Award για την ταινία “Julie, chevalier de Maupin” και επίσης είναι γνωστή για την σκηνοθεσία της σειράς The Witcher του Netflix. Οι σεναριογράφοι της σειράς Lord of the Rings του Amazon είναι οι JD Payne και Patrick McKay. Η Charlotte Brändström δήλωσε ότι είναι πολύ υπερήφανη που θα συνεργαστεί με αυτούς.Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω το σύμπαν της Μέσης Γης όπως το φαντάζονται οι JD και Patrick. Είναι τεράστιο προνόμιο να βρίσκομαι στην Νέα Ζηλανδία και να συνεργάζομαι με την Amazon Studios και όλους αυτούς τους εκπληκτικούς ανθρώπους.”[UPDATE 2: 2/7/21 – Τέσσερα ακόμα ονόματα μπαίνουν στο cast] Σύμφωνα με το  The Hollywood Reporter , οι ηθοποιοί Charles Edwards (The Crown), Will Fletcher (The Girl Who Fell), Amelie Child-Villiers (The Machine) και Beau Cassidy (Chinese Food) μπήκαν στο cast της σειράς Lord of the Rings.Το cast της σειράς αποτελείται από ήδη 20 ηθοποιούς όπως οι Roberto Aramayo (Noctural Animals), Morfydd Clark (Crawl), Owain Arthur (The Palace), Ismael Cruz Cordova (Ray Donovan) και Tom Budge (The Proposition). Η Clark θα υποδυθεί μία νεότερη Galadriel από την εκδοχή της Cate Blanchett στη σειρά ταινιών και ο Aramayo ένα νεαρό ήρωα που θα λέγεται Beldor. Η σειρά θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των βιβλίων και των ταινιών σε μια εποχή που λέγεται Second Age of Middle Earth.

Για να δουμε θα γινει χαμος? Εσεις τι λετε?
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2021 17:41 #253980 by Κώστας Δαλακλίδης
Βραζιλιάνος tattoo artist κόβει μύτη και χωρίζει την γλώσσα για να μοιάζει με Orc απ' το Lord of the Rings Ο Fernando Franco de Oliveira είπε στο CTV News του Καναδά ότι πέρασε 10 χρόνια καλύπτοντας το σώμα του με τατουάζ και κάνοντας πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, που περιελάμβαναν επίσης αυτιά που μοιάζουν με αυτά των orc, για να αλλάξει το σώμα του έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με τις περιγραφές του "skull imagery" και του Lord of the Rings."Ο De Oliveira ξεκίνησε απλώνοντας τους λοβούς του αυτιού, έπειτα πρόσθεσε μελάνι στα μάτια του κάνοντας τους μαύρους. Έβαλε κέρατα στο κεφάλι του και αντικατέστησε τα δόντια του με οδοντοστοιχίες βαμπίρ. Ακόμη και χώρισε τη γλώσσα του στα δύο", ανέφερε το CTV News. "Τελικά κάλυψε τα τατουάζ του προσώπου του, βάφοντας το δέρμα του μπλε και τα αυτιά του ξανασχηματίστηκαν ώστε να μοιάζουν με αυτά ενός orc, μια φυλή ανθρωποειδών τεράτων που αντιπροσωπεύουν τις διεφθαρμένες εκδόσεις ξωτικών και ανθρώπων στο The Lord of the Rings του JRR Tolkien."Ο De Oliveira είπε ότι η πιο σημαντική τροποποίηση του σώματος που έκανε ήταν στη μύτη του, την οποία έχει αφαιρέσει χειρουργικά. “Είναι ακόμα πολύ οδυνηρό γιατί όταν κάνω ντους πολύ νερό πηγαίνει στη μύτη μου”, είπε. Ωστόσο οι αλλαγές δεν έχουν τελειώσει ακόμα, καθώς ο De Oliveira είπε ότι θέλει να αφαιρέσει περισσότερο δέρμα από το πρόσωπό του και να μειώσει τη γραμμή της γνάθου του για να μοιάζει περισσότερο με κρανίο."Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο μοιάζουν μεταξύ τους. Είναι όλοι ίδιοι. Και ήθελα να είμαι διαφορετικός. Θέλω να ξεχωρίσω", είπε.

Θα κάνατε ποτέ κάτι ανάλογο;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Aug 2021 14:36 - 09 Aug 2021 14:50 #254333 by Blood Prince
Ο ίδιος ο αείμνηστος Κρίστοφερ Τόλκιν είχε δηλώσει πως οι ταινίες είναι της πλάκας (πιο συγκρεκριμένα του Peter Jackson) και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 15-25 ετών , ενώ τα βιβλία είναι πολύ πιο σοβαρά.

thegang.mediaspice.net/251113/i-mahi-tis-mesis-gis-o-christo...-ton-arhonta-toy-peter-jackson"

Ο Tolkien έχει γίνει πλέον ένα τέρας που καταβροχθίζεται από την ίδια του την δημοτικότητα και αφομοιώνεται στην παράνοια της εποχής μας. Το χάσμα μεταξύ της ομορφιάς και της σοβαρότητας της δουλειάς με το πώς αυτή έχει καταντήσει είναι τεράστιο και με έχει καταβάλλει. Η εμπορευματοποίηση έχει μειώσει την αισθητική και τον φιλοσοφικό αντίκτυπο των βιβλίων στο απολυτό τίποτα. Για μένα η λύση είναι μονό μια, να γυρίσω το κεφάλι μου από την άλλη. Έγδυσαν το βιβλίο από οτιδήποτε σοβαρό ώστε να παρουσιάσουν μια περιπέτεια για παιδιά από 15 έως 25 χρόνων και από ότι φαίνεται αυτό ακριβώς θα γίνει και με το Hobbit" 

Τώρα πως έλαβε η Amazon δικαιώματα , δεν κατάλαβα. Επίσης είμαι περίεργος σε ποια εποχή αναφέρεται.

Anyways....δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα το βιβλίο ο  'Αρχοντας των Δαχτυλιδιών Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού. 

Το Hobbit επειδή είναι στην ουσία παιδικό παραμύθι δεν θα το αγοράσω αλλά βρήκα free σε PDF την έκδοση του 1978.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:11 #254629 by Stathis Moose Stathopoulos
Ημερομηνία προβολής

Η σειρά The Lord of the Rings, θα προβληθεί στο Amazon στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, δηλαδή σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει, ενώ η σειρά δεν έχει ακόμη ένα επίσημο τελικό όνομα.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification