Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mega Man: Η Ταινία

More
20 Jul 2017 19:48 - 21 Jul 2017 00:11 #202451 by Glamorous
Glamorous created the topic: Mega Man: Η Ταινία
Ταινία Mega ManΤον Σεπτέμβριο του 2015 ξεκίνησε μια προεργασία για την υλοποίηση της ταινίας Mega Man από την 20th Century Fox και την Chernin Entertainment.

Σήμερα, σύμφωνα με φήμες, το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας Mega Man θα αναλάβουν οι σκηνοθέτες των Catfish και Paranormal Activity 3 και 4. Πρόκειται για τους Henry Joost και Ariel Schulman που βρίσκονται ήδη σε τελικές διαπραγματεύσεις με την Fox, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Άραγε θα δούμε τον συμπαθή ήρωα στο Hollywood; Θα αναμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η ταινία θα έχει ηθοποιούς ή αν θα είναι animated.
Last Edit: 21 Jul 2017 00:11 by DoUzOs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jan 2020 23:30 - 27 Jan 2020 13:18 #231093 by Selesao
Selesao replied the topic: Mega Man: Η Ταινία
Ταινία Mega Man
Φήμη για τον σεναριογράφο του Batman.


Η ταινία Mega Man, η οποία ανακοινώθηκε το 2018 με τους Henry Joost και Ariel Schulman (Paranormal Activity 3 & 4), στη σκηνοθεσία, τώρα βρίσκει και σεναριογράφο. Πρόκειται για τον Mattson Tomlin, όπως αποκάλυψε το The Hollywood Reporter.

Ο Tomlin έχει επίσης συμμετοχή στη νέα ταινία του Batman με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Επιπλέον έχει γράψει και σκηνοθετήσει μία version του Solomon Grundy το 2012 με ένα μικρό μπάτζετ της τάξης των 15.000 δολαρίων. Παρόλο που η αποκάλυψη του ονόματος του μοιάζει με παράλειψη ή απλά παρεξήγηση, ο ίδιος με το δικό του τρόπο επιβεβαιώνει τα νέα μέσω Twitter. Το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
Last Edit: 27 Jan 2020 13:18 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2020 16:11 #237736 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Mega Man: Η Ταινία
Ταινία Mega Man
Ο σεναριογράφος του Batman θέλει να παρουσιάσει μια διαφορετική και συναισθηματική ιστορία.


Σύμφωνα λοιπόν με τον Tomlin θα προσπαθήσει να φτάσει αρκετά βαθιά στην ρίζα του χαρακτήρα τη Capcom, Mega Man, πιθανώς για να εξερευνήσει τι σημαίνει πως είναι να είσαι ένα ρομπότ που αισθάνεται.

Ο σεναριογράφος του Batman που κρύβεται πίσω από την ταινία Mega Man σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε: "Αντιμετωπίζω τον Mega Man, νομίζω με τον ίδιο τρόπο όπως και θα έκανα με οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα, τον αντιμετωπίζεις σαν να είναι πραγματικό άτομο. Θέλω να βγάζω στο κόσμο τα εξής ερωτήματα. Ο τρόπος μου ήταν πάντα, τι είναι μια συναρπαστική ιστορία; Και ποια είναι η πραγματική ψυχή αυτού του χαρακτήρα; Όλοι μας τον ξέρουμε ως αυτό το γελοιογραφικό Blue Bomber που πηδάει και πυροβολεί. Οπτικά μπορεί να είναι έτσι γνωρίζουμε όμως ποια είναι η κεντρική του ιστορία; Τι μπορεί να πέρασε και να περάσει αυτός ο χαρακτήρας; Η ιστορία που θα παρουσιάσουμε θα είναι καθολική, πρωταρχική και συναισθηματική και όλοι θα μπορούν να ταυτιστούν. Έτσι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό το σενάριο. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το τι μπορεί να κάνουν ο Henry Joost και ο Ariel Schulman (σκηνοθέτες της ταινίας) και ελπίζω ότι θα υπάρξουν σύντομα νέα για την ταινία αυτή. Νομίζω ότι είναι κάτι που θα αρέσει στα παιδιά αλλά και όχι μόνο. Δεν θέλω να πω περισσότερα για το ποιες είναι οι εταιρείες μας επειδή μπορεί να προϊδεάσω κατά πολύ τον κόσμο".

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.614 seconds
Notification