Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lego Brawls

13 May 2022 16:58 - 14 May 2022 06:34 #264216 by Φώτης Παπασμύρης


Το Lego Brawls, ένα Minifigure Fighting video game που είχε κυκλοφορήσει για το Apple Arcade , θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στις κονσόλες PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch, από την Bandai Namco.Η ιδέα εδώ είναι να πολεμήσετε -μόνος σας ή με έως και οκτώ παίκτες (τέσσερις στο PlayStation)- και να συλλέξετε minifigures τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε όπως θέλετε για να δημιουργήσετε τον ήρωα της επιλογής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε τον εν λόγω ήρωα και να προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε στα παγκόσμια leaderboards του παιχνιδιού. 
 Τα Themes του Lego Brawls περιλαμβάνουν κλασικές τοποθεσίες Lego όπως το Castle and Space, καθώς και επίπεδα και χαρακτήρες που βασίζονται στο Ninjago, το Jurassic World και το Monkie Kid. Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές ότι η Lego είχε επιλέξει να τερματίσει τη συμφωνία αποκλειστικότητας video game για κονσόλες με την εταιρεία ανάπτυξης TT Games - η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το εξαιρετικά επιτυχημένο Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Επίσης, μια σειρά από Lego Sports video games από την εταιρεία ανάπτυξης 2K είναι από ότι φαίνεται στα σκαριά.

Πολλά τουβλάκια λοιπόν, για ένα παιχνίδι που από όλα δείχνουν πως θα έχει καλή εμπορική πορεία!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2022 04:09 #264252 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Lego Brawls
Lego Brawls, ένα Fighting που θυμίζει το Super Smash Bros.
Τουβλάκια, πολλά τουβλάκια παντού.

Το Lego Brawls, ένα Minifigure Fighting που είχε κυκλοφορήσει για το Apple Arcade, θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στις κονσόλες PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch, από την Bandai Namco.

Η ιδέα εδώ είναι να πολεμήσετε -μόνος σας ή με έως και οκτώ παίκτες (τέσσερις στο PlayStation)- και να συλλέξετε minifigures τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε όπως θέλετε για να δημιουργήσετε τον ήρωα της επιλογής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε τον εν λόγω ήρωα και να προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε στα παγκόσμια leaderboards του παιχνιδιού.Τα themes του Lego Brawls περιλαμβάνουν κλασικές τοποθεσίες Lego όπως Castle και Space, καθώς και επίπεδα και χαρακτήρες που βασίζονται στο Ninjago, το Jurassic World και το Monkie Kid. Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές ότι η Lego είχε επιλέξει να τερματίσει τη συμφωνία αποκλειστικότητας video game για κονσόλες με την εταιρεία ανάπτυξης TT Games - η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το εξαιρετικά επιτυχημένο Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Επίσης, μια σειρά από Lego Sports video games από την εταιρεία ανάπτυξης 2K είναι από ότι φαίνεται στα σκαριά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification