Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Scott Pilgrim vs. The World The Game

11 Sep 2020 03:04 #238349 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ubisoft ανακοίνωσε στα πλαίσια του Ubisoft Forward ότι θα επαναφέρει το θρυλικό της Beat 'Em Up Scott Pilgrim vs. The World , 10 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία.

Η Complete Edition θα έχει τους Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills και άλλους. Θα πολεμάτε με εχθρούς και θα μοιράζεστε health και coins για να ολοκληρώσετε minigames, όπως τα Dodgeball και να κάνετε challenge μεταξύ σας για duel.



Η The Complete Edition, η οποία έχει και τους Knives Chau και Wallace Wells θα είναι διαθέσιμη την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020 για PC, PS4, Xbox One, Switch και Stadia.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2020 09:52 #242151 by Giorgos Tsolaridis
Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition
Το θρυλικό Beat 'Em Up επιστρέφει.


Η Ubisoft ανακοίνωσε τις κυκλοφορίες της για το 2021, στις οποίες μεταξύ άλλων είναι και το Scott Pilgrim vs The World: The Game – Complete Edition.


Το Scott Pilgrim vs The World: The Game είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Αύγουστο του 2010 για PS3 και Xbox 360, ενώ λίγους μήνες εξαφανίστηκε από όλα τα μαγαζιά χωρίς καμία εξήγηση. Μετά από μία δεκαετία θα μπορούμε πάλι να συμμαχήσουμε με άλλους τρεις ανθρώπους και να πολεμήσουμε αμέτρητους εχθρούς για να φτάσουμε στην League of Evil Exes.
Δείτε το σχετικό tweet.


Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα μπορείτε να μοιράζεστε health και νομίσματα με τους συμμάχους σας, να παίζετε mini-games και να κάνετε μονομαχίες. Σύμφωνα με τον δημιουργό του, Bryan Lee O’Malley, τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει η digital έκδοση ενώ υπάρχουν σχέδια και για Physical έκδοση στο μέλλον.
Η The Complete Edition, η οποία έχει και τους Knives Chau και Wallace Wells θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch και Stadia

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2021 16:57 - 01 Feb 2021 16:57 #245483 by Ερμής Δερβίσης
Έχοντας ολοκληρώσει το Scott Pilgrim vs The World: the Game έχω να πω πως μου άφησε θετικές εντυπώσεις χωρίς όμως προσφέρει κάτι πρωτοποριακό. Το gameplay και το ξύλο είναι ικανοποιητικά και σαν τίτλος αξίζει τα 15 ευρώ που κοστίζει, όχι όμως περισσότερα. Είναι προφανές ότι η Ubisoft ήθελε να ευχαριστήσει τους fans της σειράς, χωρίς όμως να προσπαθήσει παραπάνω και έτσι απλά κυκλοφόρησε πάλι το ίδιο παιχνίδι του 2010.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο review μου .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification