Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Super Smash Bros. (Nintendo Switch)

02 Oct 2020 11:07 #239625 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Οι Steve και Alex του Minecraft είναι οι νέοι χαρακτήρες του Super Smash Bros. Ultimate. Οι νέοι μαχητές του Fighter Pass Vol. 2 DLC αποκαλύφθηκαν.


Η Nintendo ανακοίνωσε την προσθήκη των Steve και Alex από το Minecraft, στο ρόστερ του Super Smash Bros. Ultimate.

Οι δυο χαρακτήρες του παιχνιδιού της Mojang Studios είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο Super Smash Bros. Ultimate μετά την Min Min της Arms, ενώ αναμένονται άλλοι τέσσερις μαχητές να ανακοινωθούν για το Fighter Pass Vol. 2 DLC.

Στην σύντομη παρουσίαση, είδαμε τον Steve εν δράσει, σε ένα level με Minecraft αισθητική. Οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν ως Steve ή Alex και να αλλάζουν σε Enderman ή Zombie ως εναλλακτικές. Ο υπεύθυνος του παιχνιδιού, Masahiro Sakurai δήλωσε ότι η προσθήκη του Steve και η αρχιτεκτονική του Minecraft γενικότερα, ήταν μεγάλη πρόκληση για την ομάδα ανάπτυξης. Ο Sakurai είπε: ‘’Πρέπει να επανασχεδιάσουμε όλα τα levels για να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε τα χαρακτηριστικά Minecraft blocks σε αυτά’’.


Το Σάββατο 3/10/20 στις 17:30 θα υπάρξει αναμετάδοση στην οποία θα δούμε σε βάθος το στυλ παιχνιδιού των νέων χαρακτήρων, όπου και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία προσθήκης των χαρακτήρων από το Minecraft.
Το πρώτο Fighters Pass DLC περιέχει τους Banjo-Kazooie, Byleth από το Fire Emblem: Three Houses, Joker από το Persona 5, τον Terry Bogard από το Fatal Fury’s και τον πρωταγωνιστή του Dragon Quest XI.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 17:04 #241551 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo έστειλε εξώδικο στο τουρνουά The Big House του Super Smash Bros.
Εξόργισε το ίδιο της το community.


Η Nintendo έστειλε αυτή τη φορά εξώδικο στο The Big House, τουρνουά του Super Smash Bros.

Το The Big House είχε προηγουμένως ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το Slippi, μία ανεπίσημη rollback netcode έκδοση του multiplayer mode του Super Smash Bros. Melee, επέτρεψε στο τουρνουά να συνεχίσει. Αυτό το πρόγραμμα όμως ήταν και ο λόγος που η Nintendo έστειλε εξώδικο ενάντια στο ομώνυμο τουρνουά.

Οι εγγραφές για την online έκδοση του τουρνουά ξεκίνησαν στις 10 Νοεμβρίου ενώ το τουρνουά για το Super Smaso Bros. Melee και Ultimate θα ξεκινούσε στις 4 Δεκεμβρίου. Η Nintendo ωστόσο έστειλε εξώδικο στους διοργανωτές, επομένως το The Big House δίνει αυτή τη στιγμή επιστροφές χρημάτων στους παίκτες.


Το δεύτερο εξώδικο της Nintendo στο ίδιο τουρνουά
Η κίνηση αυτή της Nintendo, το να στείλει δηλαδή εξώδικο στο συγκεκριμένο τουρνουά, γίνεται για δεύτερη φορά. Η πρώτη είχε γίνει όταν το The Big House είχε επιχειρήσει το 2013 να έχει παρουσία στο EVO, το μεγαλύτερο Fighting game event στον κόσμο, όπου αναμετρώνται οι καλύτεροι παίκτες στα Fighting games. Ωστόσο, πλέον το 2020 θα είναι η πρώτη χρονιά στην οποία το τουρνουά The Big House δεν θα διεξαχθεί, κάτι που δεν έχει γίνει για άλλη χρονιά από την ίδρυσή του, το 2011.

Η Nintendo δήλωσε τα εξής για την κίνησή της : "Εκτιμάμε την αγάπη και την αφοσίωση του Fighting game community για την σειρά Super Smash Bros. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορα τουρνουά Super Smash Bros. στο παρελθόν κι έχουμε φιλοξενήσει τα δικά μας online και offline τουρνουά. Δυστυχώς, το επερχόμενο τουρνουά Big House ανακοίνωσε ένα online τουρνουά στο οποίο θα χρησιμοποιεί παράνομες κόπιες/εκδόσεις του παιχνιδιού μέσω του Slippi mode. Η Nintendo επικοινώνησε με τους διοργανωτές και τους ζήτησε να σταματήσουν. Αρνήθηκαν κι έτσι δεν μας δόθηκε άλλη επιλογή από το να κινηθούμε νομικά για να προστατέψουμε την πνευματική μας ιδιοκτησία. Η Nintendo δεν συγχωρεί και δεν επιτρέπει την πειρατεία στην πνευματική της ιδιοκτησία".




Η κίνηση αυτή της Nintendo ενάντια σε ένα αγαπητό τουρνουά έχει προκαλέσει την οργή του Smash community, ενώ πολλοί YouTubers και Twitch streamers έχουν εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά τους. Το δυσαρεστημένο community συνασπίστηκε κάτω από τo hashtag #FreeMelee στο Twitter.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Sep 2021 03:40 #255218 by Stathis Moose Stathopoulos
Οδοντίατρος: "Αν με κερδίσετε στο Super Smash Bros. θα σας κάνω δωρεάν καθαρισμό!"



Αν χάσουν τότε θα πρέπει να το διαφημίσουν ότι έχασαν!

Ένας οδοντίατρος στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ κάνει challenge στους πελάτες του στο Super Smash Bros. Ultimate!

Αν τον κερδίσουν σε έναν αγώνα 1v1, τότε ο Dr. Tej A. Shah θα σας χαρίσει έναν δωρεάν καθαρισμό. Αν χάσετε θα πρέπει να πείτε σε όλους ότι χάσατε από τον οδοντίατρο (σ.σ. κοινώς δωρεάν διαφήμιση για τον ίδιο).





Ο Shah παίζει με Little Mac και καμιά φορά με Pyra/Mythra.

Έξυπνη προσπάθεια για marketing. Μακάρι να το ακολουθήσουν κι άλλοι γιατροί! Εγώ αν ήμουν γιατρός πάντως θα σας έπαιζα ένα Fifa ή ένα Street Fighter.

Δείτε την αποστολή που ο YouTuber περνάει αποστολή στο Call of Duty με πιάνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2022 00:23 #261889 by Nikos Georgopoulos
Η Nintendo απέσυρε το Super Smash Bros. από το Evo 2022




Η διοργάνωση που ανήκει στη Sony δήλωσε ότι "λυπάται".

Το Super Smash Bros. δεν θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα Evo 2022, το μεγαλύτερο Fighting game event της χρονιάς.

Η διοργάνωση esports που ανήκει στη Sony ανακοίνωσε την απώλεια του video game σε μια δήλωση στο Twitter σήμερα και φάνηκε να κατηγορεί για την απόφαση τη Nintendo, η οποία ιστορικά προσπαθεί να ελέγχει αυστηρά τον τρόπο με τον οποίο τα games της εμφανίζονται σε διοργανώσεις και σε άλλα μέσα. H διοργάνωση αφού αποκάλυψε ότι το πλήρες lineup των games που θα παιχτούν στο Evo (Evolution Championship Series) 2022 θα ανακοινωθεί σε μια ζωντανή μετάδοση στις 8 Μαρτίου στο Twitch, πρόλαβε τις ερωτήσεις σχετικά με το Smash Bros. λέγοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα συμπεριληφθεί.


pic.twitter.com/7YEX1ZgG4W

— EVO (@EVO) February 26, 2022

Oι διοργανωτές του Evo δήλωσαν: "Θέλουμε να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων ότι το Super Smash Bros. δεν θα κάνει την επανεμφάνισή του. Από το 2007, έχουμε δει ιστορικές στιγμές του Super Smash Bros. να δημιουργούνται στις εκδηλώσεις του Evo. Είμαστε λυπημένοι που η Nintendo επέλεξε να μην συνεχίσει αυτή την κληρονομιά μαζί μας φέτος". Tο Evo πραγματοποιήθηκε online μόνο πέρυσι λόγω της πανδημίας και ακυρώθηκε το 2020 λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του τότε Διευθύνοντος Συμβούλου της διοργάνωσης. Το Smash Bros. Ultimate παρουσιάστηκε, πριν από αυτό, στην εκδήλωση του 2019. Το Smash Bros. Melee, και αργότερα το Smash Bros. Wii U, έγιναν και τα δύο σημαντικά μέρη της διοργάνωσης κάθε χρόνο, οδηγώντας σε μερικούς ανταγωνιστικούς αγώνες και στιγμές που θεωρούνται πλέον σημαντικές στιγμές στην ιστορία των esports μαζί με τις ιστορικές κληρονομιές των Fighting games όπως το Street Fighter και το Tekken.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2022 20:12 #263944 by Nikos Georgopoulos
Ninja: "Ήθελα να κάνω δωρεά 500.000 δολάρια στο τουρνουά Super Smash Bros. αλλά η Nintendo με έγραψε"




Αφού δεν του έκανε μήνυση πάλι καλά.

Ο Tyler Blevins (Ninja) δήλωσε ότι επιθυμούσε να χαρίσει 500.000 δολάρια ως έπαθλο για το επίσημο τουρνουά Super Smash Bros., αλλά η Nintendo...τον έγραψε.

Ο διάσημος streamer το επιχείρησε το 2018, λέγοντας: «Ήθελα να δωρίσω 500.000 δολάρια και η Nintendo εξαφανίστηκε. Ξέρω ότι το θυμάμαι συνέχεια, αλλά στο τέλος της ημέρας, κάθισα εκεί μπροστά στην ομάδα μου και είπα, "θέλω να το κάνω αυτό, πολλά λεφτά" και η Nintendo δεν μας απάντησε ποτέ». Ο Blevins πρόσθεσε ότι η Nintendo «ενδιαφέρθηκε για ένα λεπτό», αλλά σταμάτησε να απαντά μετά το περιβόητο tweet του.


Hey fighting/smash community...

I got something cooking up for you. pic.twitter.com/SVu3UJNDre

— Ninja (@Ninja) November 27, 2018

Δείτε το βίντεο στην 5η ώρα, στο 45ο λεπτό, όπου ο Ninja συζητάει το θέμα σε αγώνα πόκερ που προβλήθηκε χθες.

Ενώ ο Blevins αρνήθηκε να σχολιάσει και η Nintendo δεν απάντησε ποτέ, οι ισχυρισμοί αυτοί είναι και το πιθανότερο σενάριο, μιας και γνωρίζουμε πόση γραφειοκρατεία χαρακτηρίζει την Ιαπωνική εταιρεία. Η Nintendo σχεδόν έκλεισε το stream του Super Smash Bros. Melee το 2013 στο Evo και γενικά το community της έχει κριτικάρει πολλές φορές την πολιτική της στα τουρνουά και τον έλεγχο εσόδων που κάνει στο περιεχόμενο που ανεβαίνει στο YouTube.



Ο γενικός διευθυντής των τουρνουά Evo, Rick Thiher, δήλωσε: «Αν και δεν γνωρίζω τι συνέβη στο παρελθόν, η Evo θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Ninja, την Nintendo και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται να αναπτύξει ένα τουρνουά Super Smash Bros». Ένας πιθανός λόγος για τον οποίο η Nintendo απέρριψε το Blevins μπορεί να είχε να κάνει με τα αμφιλεγόμενα σχόλια που έκανε ο streamer σχετικά με τα livestreams του και το ότι θέλει να έχει άνδρες για συμπαίκτες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2022 09:09 #267833 by Nikos Georgopoulos
Η Nintendo βάζει λουκέτο στο Smash World Tour, οι διοργανωτές χάνουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια




Είναι αβέβαιο αν το Tour θα ολοκληρωθεί φέτος.

Οι διοργανωτές του Smash World Tour ανακοίνωσαν ότι χρειάζεται να σταματήσουν την διοργάνωση, αφού η Nintendo, «χωρίς καμιά προειδοποίηση», τους είπε ότι «δεν μπορούν πλέον να λειτουργούν».

Το Tour, το οποίο το οργανώνει ένας εξωτερικός συνεργάτης (μιας και η Nintendo ήταν παραδοσιακά κακή σε αυτό), έχει μεγαλώσει ανά τα έτη για να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα στην E-sport και Fighting game σκηνή. Όπως λέει και η ίδια η ομάδα του SWT: «Μόνο το 2022, ενώσαμε πάνω από 6.400 ζωντανά events παγκοσμίως, με πάνω από 325,000 συμμετέχοντες με φυσική παρουσία, κάνοντας το Smash World Tour το μεγαλύτερο E-sport tour στην ιστορία, σε σχέση με όλα τα άλλα games. Τα Championships θα είχαν και το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία του Smash, φτάνοντας τα 250,000 δολάρια. Το Smash World Tour του 2023 είχαμε σχεδιάσει να έχει έπαθλο πάνω από τα 350,000 δολάρια».

Όλα αυτά είναι άκυρα όμως, μιας και οι διοργανωτές τώρα λένε, «Χωρίς καμιά προειδοποίηση, λάβαμε ενημέρωση τη νύχτα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών από την Nintendo ότι δεν θα μπορούσαμε πλέον να λειτουργούμε». Πρόσφατα η Nintendo ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Panda για να τρέξει μια σειρά ανταγωνιστικών, επίσημων Smash events. Πέρα από την απογοήτευση των διοργανωτών των fans και των παικτών, αυτή η απόφαση έχει βάλει και την ομάδα σε μία τεράστια οικονομική τρύπα, μιας και τόσα bookings και σχέδια για το event έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Όπως λένε στην ανακοίνωση της ακύρωσης: «Δεν ξέρουμε πού θα φτάσουμε ακόμα με τα συμβόλαια, τους χορηγούς, τις υποχρεώσεις κλπ. Εν ολίγης, θα χάσουμε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια εξαιτίας των πράξεων της Nintendo. Δεδομένου αυτού όμως, κάνουμε βήματα στο να διορθώσουμε πολλά από τα θέματα που δημιουργήθηκαν από την ακύρωση των επερχόμενων Smash World Tour Championships, ειδικά για τους παίκτες. Παρακαλούμε να έχετε το νου σας τις επόμενες μέρες για βοήθεια με τις ταξιδιωτικές διαρρυθμίσεις. Δεδομένου του χρονοδιαγράμματος στο οποίο αναγκαστήκαμε να μπούμε, έπρεπε να δημοσιεύσουμε αυτή την ανακοίνωση πριν καταφέρουμε να επιλύσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω».

Η κίνηση αυτή ήρθε από το πουθενά για την ομάδα του SWT που πίστευε ότι μετά από χρόνια τριβών, επιτέλους κατάφερναν να συνεννοηθούν με τη Nintendo: «Τον Νοέμβριο του 2021, μετά την πρώτη ανακοίνωση του Panda Cup, η Nintendo μας ζήτησε να μπούμε σε κλήση με κάποια άτομα από την ομάδα τους, συμπεριλαμβανομένων και αντιπροσώπων από την νομική τους ομάδα. Αλήθεια, νομίζαμε ότι θα μας έκλειναν, δεδομένου ότι τώρα είχαν ένα επίσημα αναγνωρισμένο competing circuit και συνεργάτη με την Panda. Μόλις μπήκαμε στην κλήση, εκπλαγήκαμε όταν ακούσαμε ακριβώς το αντίθετο. Η Nintendo επικοινώνησε για να μας πει ότι μας έβλεπαν ανά τα έτη να μεγαλώνουμε και ήθελαν να δουν αν μας ενδιέφερε να αποκτήσουμε και εμείς άδεια λειτουργίας. Το ξεκαθάρισαν ότι η συνεργασία τους με την Panda δεν ήταν αποκλειστική και ότι «δεν είχε περάσει απαρατήρητο» το γεγονός ότι δεν είχαμε παραβιάσει την IP τους σχετικά με game modifications και ότι εκπροσωπεύαμε σωστά τις αξίες της Nintendo. Μας ξεκαθάρισαν ότι τα game modifications ήταν ο πρωταρχικός τους φόβος με το «να κατέβουν σε event», το οποίο έβγαζε νόημα δεδομένου των επιβολών τα τελευταία χρόνια σχετικά με το θέμα. Αυτή η μακροσκελής συζήτηση άλλαξε την οπτική μας απέναντι στη Nintendo σε ευρεία κλίμακα. Ήταν ιδιαίτερα αναζωογονητικό που μιλήσαμε με έμπειρα μέλη της ομάδας τους και ξεκαθαρίσαμε το πεδίο από πολλές λάθος επικοινωνίες και αμφιβολίες των προηγούμενων ετών. Τους εξηγήσαμε γιατί πολλοί από την κοινότητα φοβόντουσαν να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν για να συνεργαστούν με τη Nintendo και ειλικρινά πιστεύαμε ότι η Nintendo έριχνε μια σκληρή ματιά στην σχέση τους με την κοινότητα και έψαχναν τρόπους να αλληλεπιδράσουν θετικά με την κοινότητα».

Όχι μόνο πλέον η Nintendo επιβάλει όλα τα τουρνουά να έχουν επίσημη άδεια λειτουργίας, κάτι το οποίο το SWT προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει, η ομάδα ισχυρίζεται ότι η Panda κινήθηκε από πίσω τους για να τους μειώσει στους διοργανωτές των ξεχωριστών events που συνδέονταν κάτω από την ομπρέλα του World Tour. Επίσης λένε ότι ενώ η Nintendo συνέχιζε να τους λέει καλά πράγματα, η Panda είπε στους διοργανωτές των grassroots τουρνουά ότι το Smash World Tour σίγουρα θα σταματήσει, προκαλώντας τους δισταγμούς για το αν θα συνεργαστούν.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανακοίνωση εδώ , που αναφέρει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και κλείνει με μια παράκληση στην Nintendo «να επανεξετάσει πως συνεχίζει την σχέση της με την κοινότητα του Smash και με τους συνεργάτες της». Μερικές ώρες αργότερα, εκπρόσωπος της Nintendo ήρθε σε επικοινωνία με την Kotaku λέγοντας: «Δυστυχώς μετά από συνεχείς συνομιλίες με το Smash World Tour και αφού τους εξετάσαμε όσο βαθιά εξετάζουμε οποιονδήποτε πιθανό συνεργάτη, δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με την SWT για ένα πλήρες circuit το 2023. Η Nintendo δεν ζήτησε την οποιαδήποτε αλλαγή ή την ακύρωση του 2022 Championship event, δεδομένου τις αρνητικές επιπτώσεις στους παίκτες που ήδη σχεδίαζαν να συμμετέχουν».

Αργότερα απάντησαν στην δήλωση της Nintendo οι διοργανωτές του SWT, κυκλοφορώντας μια δική τους δήλωση η οποία λέει: «Δεν περιμέναμε να χρειαστεί να το συζητήσουμε, αλλά εντοπίσαμε την απάντηση της Nintendo μέσω του Kotaku: «Δυστυχώς μετά από συνεχείς συνομιλίες με το Smash World Tour και αφού τους εξετάσαμε όσο βαθιά εξετάζουμε οποιονδήποτε πιθανό συνεργάτη, δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με την SWT για ένα πλήρες circuit το 2023. Η Nintendo δεν ζήτησε την οποιαδήποτε αλλαγή ή την ακύρωση του 2022 Championship event, δεδομένου τις αρνητικές επιπτώσεις στους παίκτες που ήδη σχεδίαζαν να συμμετέχουν». Δεν είμαστε σίγουροι γιατί επιλέγουν αυτή τη γωνιά, ιδιαίτερα δεδομένης της γενικότερης δήλωσης και ότι περιλαμβάνει αυτή. Για να επαναλάβουμε από την επίσημη δήλωση: «Σαν τελευταία μας ευκαιρία, ρωτήσαμε αν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να τρέξουμε το Championship και το Tour χωρίς άδεια και να εστιάσουμε στη συνεργασία μαζί τους το 2024. Αναφέραμε πως την προηγούμενη χρονιά είχαμε λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο, με μια κοινή γνώση ότι δεν θα κλείναμε και θα εστιάζαμε στο μέλλον. Μας είπαν ευθέως ότι αυτές οι εποχές τελείωσαν. Αυτό ήταν το μοιραίο πλήγμα δεδομένης της πολύ ιδιαίτερης σχέσης μας με τη Nintendo. Τότε καταλάβαμε ότι μας έκλειναν στα αλήθεια. Ρωτήσαμε αν καταλάβαιναν τα κύματα που θα προκαλούνταν αν αναγκαζόμασταν να ακυρώσουμε και η Nintendo μας είπε ότι πράγματι καταλάβαιναν».

«Η Nintendo αναμένει ότι μία εγκεκριμένη άδεια λειτουργίας θα έχει αποκτηθεί για να λειτουργήσει οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα με IP της Nintendo. Επίσης είναι αναμενόμενο να αποκτηθεί μία τέτοια άδεια αρκετά πριν από οποιαδήποτε δημοσίευση. Μετά από επιπλέον έρευνα, βρήκαμε ότι το Smash World Tour δεν πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις γύρω από τους κανόνες περί υγείας και ασφάλειας και ότι δεν έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες των εσωτερικών συνεργατών. Η Nintendo δεν θα μπορέσει να δώσει άδεια για το Smash World Championship 2022 ή οποιαδήποτε δράση Smash World Tour το 2023».

Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν είχαμε υποβάλει καν αίτηση για το 2023 ακόμα, η αίτηση ήταν για το Championship 2022 (και υποβλήθηκε τον Απρίλιο). Το ότι η Nintendo συμπεριέλαβε όλες τις δραστηριότητες το 2023 ήταν μια προσθήκη που δεν την περιμέναμε. Στην κλήση μας που συνόδευε αυτή την δήλωση, ρωτήσαμε πολλές φορές αν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε χωρίς άδεια όπως κάναμε προηγούμενα χρόνια, με την ίδια «ανεπίσημη» κατανόηση από την Nintendo. Μας είπαν κατά πρόσωπο ότι «αυτές οι εποχές τελείωσαν». Ακολούθησαν την κλήση με την γραπτή τους δήλωση, επιβεβαιώνοντας ξανά ότι τόσο το Championship του 2022 και οποιαδήποτε δραστηριότητα το 2023 θα είχαν την ίδια μοίρα».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2022 02:37 #267902 by Nikos Georgopoulos
Καμένος YouTuber έσπασε το ρεκόρ Γκίνες στο Super Smash Bros., έπαιζε για 69 ώρες




Είχε δεκάλεπτο διάλειμμα για κάθε ώρα και το ξόδεψε σε ύπνο.

Ο YouTuber TCNick3 έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο οποίο έπαιζε σερί Super Smash Bros. Έκατσε για...69 ώρες! Μιλάμε δηλαδή για 3 ημέρες παρά μόλις 3 ώρες!

Το παράδοξο είναι ότι το ρεκόρ αυτό είναι καταχωρημένο στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες και άνηκε στον Καναδό Daniel Bergman, ο οποίος έπαιξε Smash Bros για 57 ώρες ακριβώς. Ο TCNick3 είπε: "Δεν ήθελα απλώς να νικήσω το ρεκόρ, ήθελα να το συντρίψω. Ο στόχος λοιπόν: 69 ώρες συνεχόμενα, δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση".

Φυσικά για να πετύχει κάτι τέτοιο, ο TCNick3 φρόντισε να μην καταναλώσει τίποτα που θα μπορούσε να του απαιτήσει να κάνει συχνά ταξίδια στην τουαλέτα. Σύμφωνα με τους κανόνες του Guiness, του επιτρεπόταν ένα διάλειμμα μόνο 10 λεπτών για κάθε ώρα που έπαιζε. Το TCNick3 το πήρε αυτό με τη μορφή δύο ωρών ύπνου κάθε νύχτα στις τρεις ημέρες που χρειάστηκαν για να επιτύχει πραγματικά το παγκόσμιο ρεκόρ.



Παίζει να είναι ένας από τους πιο καμένους gamers που έχουν υπάρξει ποτέ για να κάτσει για τόσες μέρες με απειροελάχιστο ύπνο. Σημαδιακός αριθμός το...69 by the way (σ.σ. γιατί κάπως έτσι θα τον πήγε), αλλά όχι για τέτοιες περιπτώσεις. Ειλικρινά ούτε 18ωρο δεν αξίζει να χαλάει κάποιος για την υγεία του. Χρόνος θα υπάρξει και άλλες ημέρες. Ο άνθρωπος ελπίζουμε να είναι καλά στην υγεία του και να μην χρειάστηκε καρδιολόγο μετά από αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jan 2023 01:55 #269392 by Nikos Georgopoulos
Σε Fake Taxi μπήκε Pro παίκτης του Super Smash Bros. στην Αμερική, πήδηξε έξω και γλίτωσε




Η αστυνομία έπιασε τον οδηγό.

Ο Elliot Grossman (Frenzy), Άγγλος Pro παίκτης του Super Smash Bros. Ultimate στην ομάδα Reason Gaming, πήγε από το Λονδίνο στην Αμερική για το τουρνουά Genesis 9 , το οποίο διεξήχθη το διάστημα 20-23 Ιανουαρίου στο San Jose της California.

Μετά από 11 ώρες πτήση, όταν βγήκε από το αεροδρόμιο του San Francisco, μπήκε σε ψεύτικο ταξί και παραλίγο να τον απαγάγουν. Στις 19/1 ανέβασε tweet, στο οποίο δήλωσε ότι με το μπήκε μέσα στο ταξί, η αστυνομία αντελήφθη (ευτυχώς) ότι το ταξί ήταν ψεύτικο, άρχισε να το περικυκλώνει με όπλα. Ο ταξιτζής τότε πάτησε τέρμα γκάζι και ο Frenzy άνοιξε την πόρτα και πήδηξε εκτός ταξί, σε φάση...Grand Theft Auto! Ευτυχώς το όχημα έτρεχε με 15-20 χλμ. την ώρα και δεν έπαθε τα χειρότερα. Τραυματίστηκε στο χέρι και στη μέση του και πήγε στο νοσοκομείο.


Got tricked into a illegal taxi coming out of SFO and nearly got kidnapped

Jumped out of the car after seeing the police chase after the vehicle and very luckily only bruised and scraped my hand and back

In the hospital rn, no idea how anything works here tbh pic.twitter.com/W3aIwrcYOX

— RSN | Frenzy (@FrenzySSBM) January 19, 2023

Οι αστυνομικοί έκαναν ερωτήσεις στον Elliot Grossman για τον ταξιτζή, ο οποίος ήταν εγκληματίας και τον αναζητούσαν για καιρό. Τελικά από την περιγραφή του τον συνέλαβαν μετά από λίγο και συνεχίζουν να διεξάγουν έρευνα για πιθανό κύκλωμα στο οποίο συμμετείχε ο οδηγός. Ο Frenzy, που έχει την θέση νούμερο 47 τον κόσμο, γνωρίζει από ψεύτικα ταξί, αλλά απ' τη μία είχε πολύώρη πτήση και απ' την άλλη ο οδηγός ήταν στη γραμμή με τα πραγματικά ταξί για να εξαπατάει κόσμο πιο εύκολα. Το κινητό του είχε ξεμείνει από μπαταρία -όπως είπε- αλλιώς θα καλούσε Uber.

Ευτυχώς ο Frenzy συμμετείχε στο τουρνουά Super Smash Bros., το οποίο πρόλαβε οριακά καθώς είχε τραυματιστεί στο δεξί χέρι, αλλά δυστυχώς δεν τα πήγε καλά μετά από όλα αυτά και τερμάτισε στην 49η θέση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2023 13:29 #270101 by Nikos Georgopoulos
Τουρνουά Super Smash Bros. έριξαν ban στον...Steve απ' το Minecraft




71 Pro παίκτες τον έβαλαν στη λίστα με τους κορυφαίους.

Μετά από διαμαρτυρίες στα social media, ο Steve του Minecraft απαγορεύτηκε από τα τουρνουά Super Smash Bros.

Παρότι ο χαρακτήρας μπήκε στο παιχνίδι στα τέλη 2020, πλέον ανακαλύφθηκε ένα meta-destroying glitch , που σας επιτρέπει να καταστρέψετε με ευκολία τους αντιπάλος σας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο χαρακτήρας θεωρείται OP από τότε που μπήκε στο παιχνίδι. Απλά με αυτό το glitch, όποιος τον επιλέγει έχει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα.



Εν τω μεταξύ 71 pro παίκτες του Super Smash Bros. Ultimate έβαλαν τον Steve στην λίστα με τους καλύτερους χαρακτήρες του παιχνιδιού, μαζί με τους Joker και Pyra/Mythra.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2023 02:05 #270259 by Nikos Georgopoulos
Gamers σε Super Smash Bros. Event στην Αμερική έκαναν εμετούς από τροφική δηλητηρίαση




Έπεσαν πολλές...πραγματικές "ρουκέτες"!

Στο event Collision 2023 του περασμένου Σαββατοκύριακου διεξήχθη ένα μεγάλο τουρνουά για τα Super Smash Bros. Melee και Ultimate, το οποίο στιγματίστηκε από τροφική δηλητηρίαση πολλών ατόμων.

Το event έγινε από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Sheraton Parsippany στο Νιου Τζέρσεϊ. Πήγαν γνωστοί παίκτες eSports, όπως οι Jigglypuff Hungrybox και Byleth MKLeo. Διαγωνίζονταν για την πρώτη θέση και μερικές χιλιάδες δολάρια. Ο Riddles ήταν ο νικητής, ωστόσο το τουρνουά στιγματίστηκε από μια δυσάρεστη έκπληξη. Μια ασθένεια που πολλοί αποδίδουν σε τροφική δηλητηρίαση που προκλήθηκε από ιό στομάχου και ανάγκασε πολλούς να κάνουν εμετό.

Αρκετοί παρευρισκόμενοι έχουν αναρτήσει tweet σχετικά με την τροφική δηλητηρίαση που έπιασαν τώρα που τελείωσε το Collision. Ο Hungrybox έγραψε ότι αφού επέστρεψε στο σπίτι είχε «μερικές από τις χειρότερες τροφικές δηλητηριάσεις που μου έχουν τύχει ποτέ», λέγοντας ότι «έχασε 10 κιλά σε επτά ώρες». Ο Incineroar είπε ότι η απόφαση να φάει το σάντουιτς με κοτόπουλο του τουρνουά ήταν το «χειρότερο λάθος» της ζωής του. Άλλοι, όπως ο αναλυτής της Super Smash Bros. Arjun "Junebug" Rao, ένιωθαν επίσης απαίσια.


yeah nvm this was definitely a norovirus outbreak :(

if you went to collision take care of yourself and RT for awareness pic.twitter.com/t1uOlB7JQ0

— hungrybox (@LiquidHbox) March 14, 2023

Το Collision εχε κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία και την ασφάλεια Αυτό δεν σημαίνει ότι οι διοργανωτές δεν είχαν κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία και την ασφάλεια για να κρατήσουν τους ανθρώπους όσο το δυνατόν πιο προστατευμένους. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα covid της εκδήλωσης, όλοι οι συμμετέχοντες έπρεπε να επιδείξουν «απόδειξη εμβολιασμού κατά του covid-19» ή «αρνητικό τεστ βασισμένο σε PCR τεστ covid με χρονική σήμανση το αργότερο 48 ώρες πριν από την εκδήλωση. ” Εκτός από την παροχή εγγράφων (κάρτα εμβολιασμού, ψηφιακές εικόνες, πληροφορίες σε μια επίσημη κρατική εφαρμογή, κ.λπ.), οι θεατές του τουρνουά έπρεπε επίσης να φορούν μάσκες μέσα στο Sheraton Parsippany Hotel «ανά πάσα στιγμή». Όποιος ένιωθε άρρωστος με οποιονδήποτε τρόπο κλήθηκε να μην παρευρεθεί στο τουρνουά.

Δυστυχώς, ίσως επειδή ο norovirus είναι ιός που μεταδίδεται από την επιφάνεια και όχι αερομεταφερόμενος, φαίνεται ότι τα μέτρα κατά του κορωνοϊού δεν ήταν αρκετά για να σταματήσουν τον πολλαπλασιασμό του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification