Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Άκυρο τελικά το εξτρά περιεχόμενο για Pc όπως διευκρίνισε η From Software. Έτσι χωρίς καμία προσθήκη και το παραμικρό optimization σε θέματα απόδοσης η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα PC θα είναι μια απλή μεταφορά από αυτή των κονσολών. Τέλος ανακοίνωσε ότι θα διατεθεί αργότερα μέσα στη χρονιά ως DLC το επιπλέον περιεχόμενο για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού.
Καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας πεζω dark souls εδω και εναμιση μηνα τωρα εχω σκοτωσει ολους τους αρχηγους με τελευταιω τους 4 kings το θεμα ειναι οτι μετα απο αυτο δεν ξερω που να παω τριγιρναω στο παιχνιδι ψαχνωντας. Tο τερας που εμφανιστηκε στο abyss παταω talk και μου λεει κατι για lordvessel βοηθηστε με please
Καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας πεζω dark souls εδω και εναμιση μηνα τωρα εχω σκοτωσει ολους τους αρχηγους με τελευταιω τους 4 kings το θεμα ειναι οτι μετα απο αυτο δεν ξερω που να παω τριγιρναω στο παιχνιδι ψαχνωντας. Tο τερας που εμφανιστηκε στο abyss παταω talk και μου λεει κατι για lordvessel βοηθηστε με please
darksoulswiki.wikispaces.com/ Ψάξε στο συγκεκριμένο guide για παραπάνω λεπτομέρειες γιατί δεν εχω φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο για να σου δώσω παραπάνω πληροφορίες.
Ο Hidetaka Miyazaki, game director του Dark Souls επιβεβαίωσε ότι το pendant -ένα από τα αρχικα gifts που μπορείτε να επιλέξετε στο character creation- δεν έχει κανένα απολύτως effect στο παιχνίδι. Ο Miyazaki πρόσθεσε επίσης σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η ύπαρξη του pendant ήταν απλά μια καλοστημένη φάρσα.