Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Wildfrost

12 May 2022 22:38 - 14 May 2022 06:38 #264200 by Φώτης Παπασμύρης
 

Το Wildfrost είναι ένα Card Battle Roguelike που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό τον χειμώνα για PC και Switch από την Chucklefish.
Το εν λόγω video game που ανακοινώθηκε κατά το Nintendo Indie World Showcase livestream, μοιάζει με μια διασταύρωση μεταξύ Hearthstone και Slay the Spire. Αναπτύσσεται ως συνεργασία μεταξύ του Will Lewis της Deadpan Games (δημιουργού του Roguelike Caveblazers για PC/Switch) και του artist Gaziter.Το νέο Card-Battle Roguelike λαμβάνει "χώρα σε έναν κόσμο στο χείλος της καταστροφής", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού και καταλήγει: "Χρησιμοποιώντας τακτικές deck-building, θα κατευθυνθείτε στον παγετό πολεμώντας με εχθρούς για να φτάσετε στο Sun Temple, διώχνοντας το Wildfrost και αποκαθιστώντας την ειρήνη στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να στρατολογήσουν νέους συντρόφους καρτών και να τους χαρίσουν charms για να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας στους παίκτες το πάνω χέρι στις μάχες. Επιστρέψτε στο Snowdwell μετά από κάθε μάχη και ξαναχτίστε την πόλη, ξεκλειδώστε περισσότερες κάρτες και αντιμετωπίστε νέες προκλήσεις και γεγονότα για μια περιπέτεια που μπορείτε να παίξετε ξανά και ξανά."

Περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο εγχείρημα της Chucklefish. Πάντως από τα πρώτα σημάδια γραφής, φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 May 2022 00:31 #264205 by Nikos Georgopoulos
Wildfrost: Νέο Card-Battle Roguelike
Νέο video game της Chucklefish.

Το Wildfrost είναι ένα Card Battle Roguelike που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό τον χειμώνα για PC και Switch από την Chucklefish.

Το εν λόγω video game που ανακοινώθηκε κατά το Nintendo Indie World Showcase livestream, μοιάζει με μια διασταύρωση μεταξύ Hearthstone και Slay the Spire. Αναπτύσσεται ως συνεργασία μεταξύ του Will Lewis της Deadpan Games (δημιουργού του Roguelike Caveblazers για PC/Switch) και του artist Gaziter.Το νέο Card-Battle Roguelike λαμβάνει "χώρα σε έναν κόσμο στο χείλος της καταστροφής", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού και καταλήγει: "Χρησιμοποιώντας τακτικές deck-building, θα κατευθυνθείτε στον παγετό πολεμώντας με εχθρούς για να φτάσετε στο Sun Temple, διώχνοντας το Wildfrost και αποκαθιστώντας την ειρήνη στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να στρατολογήσουν νέους συντρόφους καρτών και να τους χαρίσουν charms για να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας στους παίκτες το πάνω χέρι στις μάχες. Επιστρέψτε στο Snowdwell μετά από κάθε μάχη και ξαναχτίστε την πόλη, ξεκλειδώστε περισσότερες κάρτες και αντιμετωπίστε νέες προκλήσεις και γεγονότα για μια περιπέτεια που μπορείτε να παίξετε ξανά και ξανά."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification