Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Diablo Immortal

08 Aug 2020 02:08 #237301 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo Immortal
Activision: “Το Diablo Immortal ήταν καλή ιδέα”
Ως απόδειξη επικαλείται τις πωλήσεις του Call of Duty: Mobile.


Ο οικονομικός διευθυντής της Activision Blizzard, Dennis Durkin, υποστήριξε κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων στα πλαίσια της παρουσίασης των τετραμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας ότι η επιτυχία του Call of Duty: Mobile, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019, είναι απόδειξη ότι η Activision είναι στο σωστό δρόμο όσον αφορά τη στρατηγική της για κινητά.

Η δήλωση έρχεται εν μέρει ως απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωση του Diablo Immortal το Νοέμβριο του 2018 στα πλαίσια της BlizzCon. Ο συνιδρυτής της Blizzard, Allen Adham, προσπάθησε τότε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τον ισχυρισμό ότι οι έντονες αντιδράσεις των οπαδών της σειράς οφείλονται στο πάθος που νιώθουν για αυτήν, αλλά δηλώσεις του κοινού όπως “απλά μας φτύνουν κατάμουτρα” φαίνονται να υποδηλώνουν κάτι πολύ περισσότερο από απλό πάθος. Ωστόσο, μετά και τη νέα δήλωση του Dennis Durkin, η Activision δε φαίνεται να σκοπεύει να επανεξετάσει την προσέγγισή της όσον αφορά τα games σε κινητά.

Ο Durkin ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το Diablo Immortal και πώς αυτό μπορεί να επηρεαστεί από το Call of Duty: Mobile. “Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα έρθουν σε κινητά. Το Call of Duty: Mobile έχει κάνει μια πραγματικά σπουδαία αρχή, αλλά βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με το τι μπορεί να είναι η σειρά Call of Duty σε κινητά. Ξέρουμε ότι το να συνδέσουμε την εμπειρία ανάμεσα σε διάφορα μέσα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τη σειρά. Οι πρώιμες επιτυχίες όμως του Call of Duty: Mobile αποτελούν αποδείξεις στο ερώτημά σας για το πώς λειτουργεί η στρατηγική για τις διάφορες σειρές. Και σίγουρα έχει εφαρμογή σε πολλές άλλες σειρές μας. Βλέπουμε ότι οι τωρινοί μας παίκτες θέλουν περισσότερους τρόπους να εμπλακούν με την αγαπημένη τους πνευματική ιδιοκτησία, είτε μέσω κινητού είτε άλλων μέσων, κι ότι το να προσφέρουμε αυθεντικές και πραγματικά βαθιές εμπειρίες σε νέα μέσα μπορεί να οδηγήσει σε πολύ πολύ μεγαλύτερη εμπλοκή. Και τα αποτελέσματα αυτού του τετραμήνου πραγματικά δείχνουν αυτό.”


Όταν ο Durkin ρωτήθηκε εάν η προσθήκη free to play games σε κινητό και άλλα μέσα είναι καννιβαλιστική, λειτουργεί δηλαδή εις βάρος των games επί πληρωμή, η απάντησή του ήταν αρνητική. “Το free to play συνυπάρχει με άλλα επιχειρηματικά μοντέλα και μπορεί να προσθέσει ουσιαστικά σε μια σειρά. Οι αποδείξεις των αποτελεσμάτων που παρουσιάζουμε σήμερα ισχύουν για όλη τη γκάμα των games μας. Για να επανέλθω σε προηγούμενη ερώτηση, δεν αφορά μόνο το Diablo αλλά όλες μας τις σειρές. Οι ομάδες μας βλέπουν μια ευκαιρία για απόκριση σε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό, για μεγαλύτερη εμπλοκή και περισσότερη επένδυση από μέρους των παικτών σε όλες μας τις σειρές.”

To Diablo Immortal δεν έχει λάβει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε κατ’ εκτίμηση. Ωστόσο, η Activision ανακοίνωσε ότι η Blizzard σκοπεύει να επεκτείνει τις εσωτερικές δοκιμές του με ένα playtest σε όλο το εύρος της εταιρείας μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Dec 2020 11:29 #243030 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo Immortal
Η alpha έκδοση του Diablo Immortal ξεκινάει
Στα κινητά των gamers της Αυστραλίας.


Το Diablo Immortal, όπως ανακοινώθηκε, θα κυκλοφορήσει σε μία alpha έκδοση σε κινητά στην Αυστραλία.

Ο lead designer Wyatt Cheng δήλωσε: "Ένας μικρός αριθμός παικτών, κυρίως στην Αυστραλία, θα έχει πρόσβαση για περιορισμένο διάστημα για να τεστάρει το παιχνίδι για να μας βοηθήσει να ελέγξουμε την εμπειρία των levels και τα συστήματα εντός του".Στην alpha έκδοση θα περιλαμβάνονται τα τέσσερα από τα έξι classes: barbarian, monk, demon hunter και wizard, ενώ θα λείπουν τα crusader και necromancer. Το ανώτερο δυνατό level θα είναι το 45 όμως οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν βελτιώσει και μετά από αυτό το όριο μέσω ενός paragon συστήματος όπως στο Diablo 3. Το Diablo Immortal όμως θα έχει πολλά paragon trees και ικανότητες σχεδιασμένες για διαφορετικά στυλ gameplay. Τα dungeons που στο Diablo 3 είχαν την ονομασία greater rifts, στο Immortal έρχονται ως elder rifts και θα απαιτούν ειδικά κλειδιά για να ξεκλειδωθούν.

Τα legendary items που είχαν αναφερθεί για πρώτη φορά στο Blizzcon 2019 θα περιλαμβάνονται όμως δεν θα μπορείτε να τα πάρετε με οποιοδήποτε τρόπο από άλλους παίκτες, αλλά θα πρέπει να τα βρείτε μόνοι σας. Ένα σύστημα για τα levels των items θα κρατάει τα legendary items χρήσιμα, δίνοντας σας την ικανότητα να τα αναβαθμίζετε ενώ θα λαμβάνουν τυχαία bonus. Η ιστορία του Immortal θα διαδραματίζεται μεταξύ των Diablo 2 και 3 και θα ξεκινάει στο Wortham. Ο Deckard Cain επίσης θα επιστρέψει.

Ο Craig δήλωσε επίσης: Ολόκληρη η βασική ιστορία και όλα τα μελλοντικά updates θα είναι πάντα δωρεάν. Δεν θα περιορίσουμε το παιχνίδι σας με κάποιο energy system και τα νέα classes θα είναι διαθέσιμα για όλους χωρίς να απαιτείται κάποια αγορά εντός του game. Το Diablo Immortal θα είναι ένα δωρεάν παιχνίδι με προαιρετικές διαθέσιμες αγορές εντός του. Αυτές οι αγορές θα περιλαμβάνουν ένα battle pass και κάποια items που λέγονται crests και θα χρησιμεύουν στις αναβαθμίσεις των elder rifts για δίνουν περισσότερο loot, όμως μπορούν τα κάνουν δυσκολότερα ή ευκολότερα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 00:21 #249963 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo Immortal
Diablo Immortal : H alpha έκδοση είναι εδώ Για λίγους τυχερούς της Αυστραλίας.

 Η mobile εκδοχή της αιωνόβιας RPG σειράς της  Blizzard Entairtenment  το  Diablo Immortal , είναι πλέον επίσημα σε closed alpha και με ακόμη περισσότερα νέα χαρακτηριστικά για να το γιορτάσει.


H closed alpha του Diablo Immortal άνοιξε στις 21 Απριλίου και πρόσθεσε τεράστιο επιπλέον υλικό από ότι είχαμε δει στο πρώτο τεστ τον Δεκέμβρη.Για το λανσάρισμα της closed alpha, η Blizzard προσέθεσε το Crusader  class  στο Diablo Immortal και έδωσε τη δυνατότητα στους παίχτες να συμμετέχουν σε τεράστια raids μέχρι 48 ατόμων καθώς και σε PvP μάχες. Το κακό είναι πως για αυτό το αρχικό στάδιο του τεστ, η Blizzard περιόρισε την alpha σε λίγους Αυστραλιανούς χρήστες Android. Tα Crusader, Wizard, Barbarian, Demon Hunter classes θα είναι διαθέσιμα για χρήση κατά τη διάρκεια του τεστ ενώ το Necromancer class θα έρθει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να παίξετε σε 2 ζώνες, στις  Mount  Zavain και Frozen Tundra και θα περιορίζεται στο 55 level αντί του 45 προηγούμενης εκδοχής του τεστ, χάρη σε cap.


 
Σύμφωνα με τη Βlizzard, “ Ο Crusader είναι mid-range hybrid caster/ melee colossus, και ταιριάζει με τα υπόλοιπα διαθέσιμα classes. Θα πρέπει να έχετε το καλύτερο synergy με τους άλλους παίχτες, αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στo τελικό στάδιο του 48- player raid. Αν αναρωτιέστε γιατί το το αρχικό λανσάρισμα της alpha είναι τόσο περιορισμένο, είναι επειδή η Blizzard θέλει να συγκεντρώσει συγκεκριμένες μετρήσεις από το δείγμα κοινού της και η Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιούνται συχνά για πειράματα σαν αυτά για φορητές πλατφόρμες.


H Blizzard ανέφερε “ Η ανάπτυξη των Mobile games συχνά ωφελείται από πολλαπλές δοκιμές με κοινό. Με το να κρατάμε αυτή την περιορισμένη alpha σε μικρότερη περιοχή, θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε σημαντικά δεδομένα που αφορούν την σταθερότητα του  server  και την απόδοση του client, όπως και κρίσιμο gameplay  feedback  ώστε να βεβαιωθούμε ότι το Diablo Immortal είναι μια πολύ καλή εμπειρία πριν επεκταθούμε στο μέλλον”.

Το Diablo Immortal ανακοινώθηκε στο BlizzCon το 2018 και αντιμετώπισε αρνητικές αντιδράσεις από τους fans, οι οποίοι περίμεναν μια πιο παραδοσιακή ολοκληρωμένη εκδοχή από την σειρά εκείνη την περίοδο. Για καλή τους τύχη, αργότερα τον ίδιο χρόνο ανακοινώθηκε το Diablo 4.
Το Diablo Immortal θα κυκλοφορήσει για Android και iOS 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2021 14:07 #250708 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo Immortal
Diablo Immortal: Περίοδος κυκλοφορίας Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

 Τελικά δύο χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση της NetEase για το Diablo Immortal και την περίοδο κυκλοφορίας του (μας έλεγε ότι ήταν "σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει"...πρόπερσι), η Activision Blizzard έδωσε και τα επίσημα στοιχεία.
 Το Diablo Immortal θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021,  σύμφωνα με την οικονομική αναφορά  της Αμερικάνικης εταιρείας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2021 19:05 #254894 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic Diablo 4
Καθυστερεί για το 2022

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Diablo Immortal θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Πλέον αναμένεται μέσα στο Α' εξάμηνο του 2022.
Η εταιρεία ανάπτυξης της Blizzard χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εφαρμόσει τις προτάσεις των χρηστών, καθώς αυτή την περίοδο διεξάγεται το alpha testing. Θα προστεθεί περισσότερο PvE περιεχόμενο που θα είναι πιο ελκυστικό στους χρήστες, υποστήριξη για controllers και περιεχόμενο για τις PvP μάχες (συγκεκριμένα αναφέρθηκε το Cycle of Strife). "Ωστόσο, οι αλλαγές αυτές μας αναγκάζουν να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι μέσα στο 2021" ανακοίνωσε η Blizzard.

Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού το 2022 θα προστεθεί περισσότερο περιεχόμενο. Θα υπάρχουν raids οκτώ παικτών, βελτίωση του Bounty System και περισσότερες ανταμοιβές στα Challenge Rifts. Στο PvP, θα γίνουν αλλαγές στο Battlegrounds system και στο Cycle of Strife (το οποίο βασίζεται στα factions ). Θα λανσαριστούν επίσης αλλαγές στο σύστημα προόδου, όπως το Paragon system, ενώ θα υπάρχει και εβδομαδιαίο όριο xp.

Το Diablo Immortal θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για Android και iOS,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Nov 2021 18:49 #256932 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo Immortal
Diablo Immortal beta Η closed beta ξεκινάει.

 Από σήμερα 28η Οκτωβρίου ξεκινάει η beta έκδοση του Diablo Immortal σε Android κινητά και σε συγκεκριμένες χώρες. Σε σύγκριση με την alpha, η έκδοση αυτή έχει μεγάλες προσθήκες περιεχομένου, όπως την Necromancer  class , μία πρώτη υποστήριξη σε χειριστήρια συμβατά με κινητά και την δυνατότητα να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα για  μικροσυναλλαγές .

 Η closed beta θα λάβει χώρα σε Αυστραλία και Καναδά, ενώ θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες στο μέλλον. Στο δεύτερο στάδιο θα είναι διαθέσιμη και σε Νότια Κορέα, Ιαπωνία και Κίνα, επομένως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη (σ.σ. υποθέτουμε ότι θα προηγηθούν η Αμερική, η Αγγλία κτλ).

 Η Blizzard έχει ανακοινώσει ότι οι διορθώσεις που θα εφαρμόσει αφορούν το  feedback  που έλαβε από την alpha έκδοση.Το Diablo Immortal αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Α' εξάμηνο του 2022 για Android και iOS.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Nov 2021 21:38 #256940 by Μητσακούλης Απόστολος
Πολύ παράξενο που αργούν τόσο. Μέχρι να κυκλωφορήσει θα είμαι σε windows 11 οπότε θα δοκιμάσω μείπως το τρέξω σε pc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 20:34 #256956 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Diablo 4
Diablo Immortal beta Η closed beta ξεκινάει.

 Από σήμερα 28η Οκτωβρίου ξεκινάει η beta έκδοση του Diablo Immortal σε Android κινητά και σε συγκεκριμένες χώρες. Σε σύγκριση με την alpha, η έκδοση αυτή έχει μεγάλες προσθήκες περιεχομένου, όπως την Necromancer  class , μία πρώτη υποστήριξη σε χειριστήρια συμβατά με κινητά και την δυνατότητα να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα για  μικροσυναλλαγές .

 Η closed beta θα λάβει χώρα σε Αυστραλία και Καναδά, ενώ θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες στο μέλλον. Στο δεύτερο στάδιο θα είναι διαθέσιμη και σε Νότια Κορέα, Ιαπωνία και Κίνα, επομένως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη (σ.σ. υποθέτουμε ότι θα προηγηθούν η Αμερική, η Αγγλία κτλ).

 Η Blizzard έχει ανακοινώσει ότι οι διορθώσεις που θα εφαρμόσει αφορούν το  feedback  που έλαβε από την alpha έκδοση.
 Το Diablo Immortal αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Α' εξάμηνο του 2022 για Android και iOS.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Μητσακούλης Απόστολος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2022 20:36 #260127 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Έρχεται ο Blood KnightΗ Blizzard θα δημιουργήσει ένα νέο class στο Diablo Immortal, το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά στη σειρά. Σύμφωνα με φήμες πρόκειται για τον Blood Knight. Οι φήμες προέρχονται από περιγραφή spell που ανακαλύφθηκαν από έναν Κινέζο gamer. Blood Knight, εάν πρέπει να γίνουν πιστευτά στοιχεία ενεργητικού και πρόσφατες περιγραφές ξόρκι που ανακαλύφθηκαν στον Κινέζο πελάτη του παιχνιδιού.
Το Diablo Immortal στην Κίνα έχει 12 περιγραφές για skills ενός νέου class. Εκτός από τις περιγραφές για spells, το site Wowhead ανακάλυψε επίσης ένα ημιτελές μοντέλο ανδρικού χαρακτήρα καθώς και ένα σπαθί που αναφερόταν στον Blood Knight κατά τη διάρκεια της closed beta του παιχνιδιού. Τα αρχεία περιέχουν επίσης αυτό που φαίνεται να είναι ένα πιθανό εικονίδιο για έμβλημα της Blood Knight Class.

Τα άλλα classes που έχουν ανακοινωθεί είναι τα Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromance και Wizard. Προέρχονται από τα πρώτα δύο Diablo.
The following user(s) said Thank You: Μητσακούλης Απόστολος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jan 2022 19:05 #260185 by Μητσακούλης Απόστολος

Έρχεται ο Blood KnightΗ Blizzard θα δημιουργήσει ένα νέο class στο Diablo Immortal, το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά στη σειρά. Σύμφωνα με φήμες πρόκειται για τον Blood Knight. Οι φήμες προέρχονται από περιγραφή spell που ανακαλύφθηκαν από έναν Κινέζο gamer. Blood Knight, εάν πρέπει να γίνουν πιστευτά στοιχεία ενεργητικού και πρόσφατες περιγραφές ξόρκι που ανακαλύφθηκαν στον Κινέζο πελάτη του παιχνιδιού.
Το Diablo Immortal στην Κίνα έχει 12 περιγραφές για skills ενός νέου class. Εκτός από τις περιγραφές για spells, το site Wowhead ανακάλυψε επίσης ένα ημιτελές μοντέλο ανδρικού χαρακτήρα καθώς και ένα σπαθί που αναφερόταν στον Blood Knight κατά τη διάρκεια της closed beta του παιχνιδιού. Τα αρχεία περιέχουν επίσης αυτό που φαίνεται να είναι ένα πιθανό εικονίδιο για έμβλημα της Blood Knight Class.

Τα άλλα classes που έχουν ανακοινωθεί είναι τα Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromance και Wizard. Προέρχονται από τα πρώτα δύο Diablo.

Κάτι σαν Crusader με Wizard φαντάζομαι οτι θα είναι οι blood knights. Πάντος σίγουρα έναν θα φτιάξω με δύο build μαζί κλασσικά :) 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification