Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Final Fantasy Pixel Remaster

09 Sep 2022 18:12 #266531 by Nikos Georgopoulos
H ντράμερ της Square Enix στα Final Fantasy Pixel Remasters ήταν ένα κορίτσι 11 χρονών




Η Yoyoka Soma συμμετείχε σε 18 κομμάτια.

Για τα Final Fantasy Pixel Remasters, η Square Enix εμπιστεύτηκε για ντράμερ στο soundtrack του παιχνιδιού ένα κορίτσι 11 ετών.

Η Yoyoka Soma συμμετείχε σε 18 κομμάτια που έπαιξαν σε 5 Final Fantasy Pixel Remaster games (στα 1, 3, 4, 5 και 6). Το αγαπημένο της συγκρότημα είναι το Rage Against The Machine και γίνεται 13 ετών τον Οκτώβριο. Κατάγεται από την Ιαπωνία. Αρχικά έγινε γνωστή όταν συμμετείχε σε μια συναυλία Good Times Bad Times των Led Zeppelin σε ηλικία μόλις 8 ετών.



Είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι η Square Enix δεν διέδωσε αυτή την είδηση νωρίτερα, πιθανόν να φοβόταν λόγω της ηλικίας της. Τα remasters των πρώτων έξι παιχνιδιών Final Fantasy, έχουν καλό soundtrack.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2023 19:44 #270561 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία κυκλοφορίας στις κονσόλες



Η Square Enix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Final Fantasy Pixel Remaster σε PS4 και Switch.
Θυμίζουμε ότι η συλλογή περιέχει τις remastered εκδοχές των πρώτων έξι Final Fantasy με ανανεωμένα soundtracks από τον αρχικό συνθέτη Nobuo Uematsu, εκσυγχρονισμένο UI, λειτουργίες αυτόματων μαχών και άλλα.



Στις κονσόλες θα μπορείτε να εναλλάσσετε μεταξύ των αρχικών soundtracks και τον νέων και να απενεργοποιείτε τις τυχαίες μάχες, αν θέλετε να εξερευνήσετε τον χάρτη. Επιπλέον θα μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερο xp ώστε να κάνετε γρηγορότερα και ευκολότερα runs.

Το Final Fantasy Pixel Remaster θα κυκλοφορήσει σε PS4 και Switch στις 19 Απριλίου και θα μπορείτε είτε να αγοράσετε όλα τα games μαζί είτε το καθένα ξεχωριστά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification