Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pokemon Legends: Arceus

26 Feb 2021 21:07 #246877 by Σταμάτης Καράμπογας
Η Game Freak ανακοίνωσε ένα νέο Pokemon σε στυλ Zelda. Το Pokemon Legends: Arceus ανακοινώθηκε στο σημερινό Pokemon Presents livestream ως μέρος του εορτασμού των 25ων γενεθλίων της σειράς. Το Pokemon Legends: Arceus είναι μια ολοκαίνουργια προσθήκη στην σειρά και θα λαμβάνει χώρα στα παλιά χρόνια.
Το Pokemon Legends: Arceus είναι ένα 3D Action RPG, σε παρόμοιο στυλ το Breath of the Wild. Ο παίκτης θα εξερευνάει την Sinnoh με σκοπό να ολοκληρώσει την πρώτη Pokedex που έχει υπάρξει. Το gameplay δεν είναι πολύ πιο διαφορετικό από τα κλασικά Pokemon. Θα πιάνετε Pokemon και οι μάχες θα είναι επικές. Τα starter σας θα είναι τα Rowlet, Cyndaquil, ή Oshawott.

Το Pokemon Legends: Arceus θα κυκλοφορήσει για το Switch στις αρχές του 2022.

Πως σας φαίνεται; Εγώ προσωπικά ανυπομονώ να το παίξω!

Science isn’t about why! It’s about why not!
The following user(s) said Thank You: Konstantinos Dimasis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2021 22:31 #246995 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Όλοι παίρνουν στοιχεία από το Zelda τελικά από ότι φαίνεται είτε η ίδια η Nintento για άλλο game είτε άλλες κονσόλες και είναι λογικό κατά τη γνώμη μου. Από το βίντεο το παιχνίδι φαίνεται πολύ όμορφο και δεδομένου ότι έχω καιρό να παίξω Pokemon να μία καλή ευκαιρία! 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2021 21:51 #255868 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέο τρέιλερ αποκαλύπτει τα "Noble" Pokemon.

Ενώ το Pokemon Legends: Arceus πιθανότατα θα επικεντρωθεί στο πανίσχυρο θρυλικό Pokemon που έχει στο όνομά του, το παιχνίδι θα φέρει επίσης τους παίκτες ενάντια στα "Noble" Pokemon.
Το νέο τρέιλερ για το Pokemon Legends: Arceus αποκάλυψε ένα από αυτά τα Pokemon Nobles και τον ασυνήθιστο τρόπο που θα τα πολεμήσουν οι παίκτες, μαζί με μερικές ενημερώσεις για το πώς οι παίκτες μπορούν να περάσουν το χρόνο τους στο Jubilife Village. Τα Noble Pokemon δεν είναι μοναδικά με τον ίδιο τρόπο που είναι τα θρυλικά Pokemon. Μάλλον, είναι μεγαλύτερες, ισχυρότερες εκδόσεις κανονικών Pokemon. Το τρέιλερ έδειξε μόνο ένα από αυτά τα Nobles, μια νέα εξέλιξη του Scyther με το όνομα Kleavor. Το Pokemon αυτό δεν θα μπορεί να νικηθεί απλά. Αντ 'αυτού, ο παίκτης θα πρέπει να το ηρεμήσει πριν στείλει ένα από τα δικά του Pokemon να το αντιμετωπίσει.





Οι παίκτες θα μπορούν να χαλαρώσουν στο Jubilife Village, το βασικό χωριό του παιχνιδιού. Εκτός από το crafting , οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν αλλαγές τον εκπαιδευτή τους, να τραβήξουν φωτογραφίες με τα Pokemon τους και να οργανώσουν τα Pokemon τους, μέσω της τεχνολογίας του Pokemon Storage System.

Η Nintendo δημοσίευσε επίσης ένα νέο τρέιλερ για το Brilliant Diamond και το Shining Pearl που δείχνει περισσότερα χαρακτηριστικά που επιστρέφουν από τα αρχικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του Poketech. Αυτή η εύχρηστη συσκευή βρισκόταν στην κάτω οθόνη του Nintendo DS και επέτρεπε στους παίκτες να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες για το πάρτι και το απόθεμά τους. Έχει ακόμα τα ίδια gadget όπως είχε αρχικά, αλλά τώρα επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν το Cut ή το Dive χωρίς να περνούν από επιπλέον μενού ή πλαίσια κειμένου.

Τα Poffins επιστρέφουν επίσης στα Brilliant Diamond και Shining Pearl, επιτρέποντας στους παίκτες να αυξήσουν τα στατιστικά τους μέσω του Pokemon Contest Show με γλυκές απολαύσεις. Αυτά τα καλούδια φτιάχνονται με μούρα που μπορούν να φυτευτούν και να αναπτυχθούν σε όλο τον κόσμο, είτε στο Poffin House είτε στο Amity Square, ένα πάρκο όπου οι παίκτες μπορούν να αφήσουν τα Pokemon τους να χαλαρώσουν.





Το Pokemon Legends: Arceus θα κυκλοφορήσει για το Switch στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2022 18:48 #259942 by Nikos Georgopoulos
Νέο gameplay video



Η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο gameplay video για το Pokemon Legends: Arceus, στα Ιαπωνικά. Δείτε το παρακάτω.


Το Pokemon Legends: Arceus θα κυκλοφορήσει για το Switch στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2022 18:50 #259949 by Nikos Georgopoulos
Η Christina Aguilera παίζει Nintendo Switch OLED με τα παιδιά της




Σε διαφημιστικό της Nintendo, όπου είδε πρώτη το Pokemon Legends: Arceus.

Στο νέο διαφημιστικό της Nintendo συμμετέχει η τραγουδίστρια Christina Aguilera, η οποία παίζει Nintendo Switch με τα παιδιά της.

Στο βίντεο, η Christina Aguilera έπαιξε το Pokémon Legends: Arceus στο Nintendo Switch OLED, πριν την κυκλοφορία του και μάλιστα παρέα με την κόρη της.



Η Aguilera δηλώνει fan των Pokemon και μάλιστα τραγούδησε το μουσικό κομμάτι των credits για την ταινία Mewtwo Strikes Back. Επίσης, την βλέπουμε στο βίντεο να παίζει Among Us με τον γιο της, ο οποίος μάλιστα την έκανε...eject ως imposter!

Στο τέλος του βίντεο, η Aguilera φέρνει μία φίλη σπίτι της και μαζί με τα παιδιά της παίζουν Mario Kart με 4 player split- screen Co-op. Τέλος, αν προσπαθείτε να βγάλετε τα νούμερα στις ηλικίες, βλέποντας τα παιδιά της τραγουδίστριας, απλά θα σας πούμε ότι η Aguilera είναι ακόμη 41.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2022 00:35 #260196 by Nikos Georgopoulos
Νέο gameplay video



Δείτε ένα ακόμη gameplay video, αυτή τη φορά διάρκειας 13 λεπτών, από το Gamespot.


Το Pokemon Legends: Arceus θα κυκλοφορήσει για το Switch στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:54 #261572 by Nikos Georgopoulos
Ο Jarrett Allen επιλέχθηκε στο All-Star Game την ώρα που έπαιζε Pokemon




Απάντησε βιαστικά όταν τον κάλεσε ο coach.

Ο Jarrett Allen του NBA έμαθε ότι ήταν All-Star ενώ έπαιζε Pokemon καθώς δεν μπορούσε να διακόψει το παιχνίδι.

Ο Jarrett Allen έπαιζε Pokemon Legends: Arceus όταν επιλέχθηκε για πρώτη φορά για ένα παιχνίδι All-Star του ΝΒΑ. Τα αρχικά ρόστερ για το παιχνίδι All-Star του 2022 ανακοινώθηκαν τον Ιανουάριο, κάποιοι τραυματισμοί τις εβδομάδες που ακολούθησαν άνοιξαν μερικές θέσεις στις ομάδες. Ο James Harden είναι πλέον εκτός, για παράδειγμα, και έτσι για να πάρει τη θέση του ανακοινώθηκε ότι ο Jarett Allen θα ενταχθεί στην ομάδα LeBron. Το φετινό All-Star game θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ και ο Allen αγωνίζεται στους Cleveland Cavaliers. Ο προπονητής των Cavs, J.B. Bickerstaff, προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Allen για να του πει τα καλά νέα, ωστόσο ο Allen ήταν απασχολημένος με το Pokemon Legends: Arceus.


It's a tough decision between pokémon emerald and diamond

— Jarrett Allen (@_bigjayy_) December 10, 2021

Ο προπονητής των Cavaliers, JB Bickerstaff, δήλωσε ότι η συζήτηση του Allen σχετικά με την κλήση του στην ομάδα ήταν πολύ σύντομη, επειδή έπαιζε Pokemon Legends: Arceus και δεν μπορούσε να διακόψει το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Evan Dammarell του Fear the Sword, καθώς όταν δεν μπορείς να διακόψεις ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.


#Cavs head coach J.B. Bickerstaff said that Jarrett Allen was unable to pause Pokemon Legends: Arceus so that’s what led to a quick conversation about him being named to the All-Star team.

Allen seemed to appreciate the message and went back to playing.

— Evan Dammarell (@AmNotEvan) February 15, 2022


A new Mario Strikers game? Once again, Mario showing us why he's the greatest athlete of our generation! #NintendoDirect

— Jarrett Allen (@_bigjayy_) February 9, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:08 #261720 by Nikos Georgopoulos
Αμερικανός ληστής έσπασε τοίχο κι έκανε κλοπή 250.000 δολαρίων, ενώ άρπαξε και κάρτες Pokemon




O κλέφτης παραμένει ασύλληπτος.

Ένας κλέφτης στην Μινεσότα της Αμερικής  μπήκε σε κατάστημα με games (το Punch-Out Gaming), παραβιάζοντας τον τοίχο γειτονικής επιχείρησης και έκλεψε αντικείμενα αξίας 250.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων καρτών Pokemon.

Ο κλέφτης πήρε επίσης μετρητά. Μπήκε στην διπλανή επιχείρηση και στη συνέχεια εισέβαλε στο Punch Out Gaming σπάζοντας έναν τοίχο. Η ληστεία κατεγράφη στην κάμερα, με τον κλέφτη να απεικονίζεται ξεκάθαρα σε βίντεο, αλλά μέχρι στιγμής, ο εγκληματίας προφανώς δεν έχει συλληφθεί.


Nope, this isn’t a scene out of Ocean’s Eleven.

It’s a thief breaking into a Forest Lake gaming store by busting a hole through the wall.

Store owner says $250,000 in Pokémon merchandise was stolen. pic.twitter.com/u67HVaSBFw

— Mary McGuire (@mcguirereports) February 12, 2022

Ο συνιδιοκτήτης Jason Peterson είπε για τη ληστεία και τον αντίκτυπό της στην επιχείρηση: «Απλώς νιώθω μουδιασμένος, βλέποντας κάποιον να μπαίνει και να αφαιρεί όλα όσα δούλεψες τόσο σκληρά για να δημιουργήσεις όλα αυτά τα χρόνια».

Το Punch Out Gaming έχει ασφάλεια, αλλά ο Peterson είπε ότι πιθανότατα δεν θα καλύψει όλες τις απώλειες. "Αυτό είναι καταστροφικό για εμάς, θα είναι πραγματικά δύσκολο για εμάς να το ξεπεράσουμε." Ο Jason Peterson έχει το Punch Out Gaming με τον δίδυμο αδερφό του Eric και είπε ότι το κατάστημα έχει δει μια αυξημένη ζήτηση για οτιδήποτε σχετίζεται με Pokemon τελευταία. «Αν λέει Pokemon πάνω του, πουλάει...το Pokemon είναι κυριολεκτικά το πιο hot πράγμα αυτή τη στιγμή», είπε ο Eric Johnson στο Fox 9.

Το Punch Out Gaming λειτουργεί εδώ και οκτώ χρόνια και ο Peterson είπε ότι η υποστήριξη που έχει λάβει η επιχείρηση από το community μετά τη ληστεία «κάνει την αφοσίωσή μας πιο δυνατή». Ο Peterson είπε ότι το Punch Out Gaming θα επιστρέψει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2022 01:42 #262098 by Nikos Georgopoulos
Το Pokemon Legends: Arceus έχει ήδη πουλήσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα




Το κατόρθωμα επιτεύχθηκε σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Pokemon Legends: Arceus, έχει ήδη πουλήσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

H πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά Pokemon κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι το νούμερο αυτό επιτεύχθηκε μέσα σε τουλάχιστον έξι ημέρες από την κυκλοφορία του. Το Pokemon Legends: Arceus πούλησε στην Ιαπωνία πάνω από 1,4 εκατομμύρια τεμάχια μέσα σε 48 ώρες από την κυκλοφορία του, καθιστώντας το το δεύτερο σε πωλήσεις video game για Switch που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία.



Το Pokemon Sword and Shield, πούλησε έξι εκατομμύρια μονάδες κατά την πρώτη εβδομάδα πώλησής του και από τότε έχει πουλήσει πάνω από 23,9 εκατομμύρια μονάδες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Το Pokemon Legends: Arceus, που αναπτύχθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Gamefreak, διαδραματίζεται σε μια παλαιότερη έκδοση της περιοχής Sinnoh και ο στόχος σας είναι να προσπαθήσετε να συμπληρώσετε το πρώτο Pokedex. Οι πάικτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα Rowlet, Cyndaquil ή Oshawott ως αρχικό σας Pokemon και να συνεργαστείτε με έναν "μυστηριώδη καθηγητή" που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Το gameplay σας επιτρέπει να παρατηρείτε τα Pokemon για να μάθετε τη συμπεριφορά τους, και στη συνέχεια να πλησιάζετε προσεκτικά και να στοχεύετε την Poke Ball σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2022 22:44 #263718 by Nikos Georgopoulos
Η Game Freak ανακοίνωσε νέα πολιτική για τετραήμερη εβδομάδα εργασίας




Με 20% μείωση μισθού.

Η εταιρεία ανάπτυξης των Pokémon ανακοίνωσε ένα προαιρετικό πρόγραμμα εργασίας τεσσάρων ημερών την εβδομάδα.

Η Game Freak ανακοίνωσε μια νέα προοδευτική εργατική πολιτική την Τρίτη, σε μια προσπάθειά της να δώσει περισσότερες επιλογές στους υπαλλήλους της. Η κίνηση αυτή της Game Freak έρχεται μετά από ανακοινώσεις από άλλες εταιρείες ανάπτυξης για παρόμοια πολιτική, ενώ έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις που έχουν οι fans των Pokémon για το “ crunch ” που προκύπτει κατά την ανάπτυξη των νέων Pokémon games, όπως για το Pokémon Legends: Arceus.

Η επίσημη ανακοίνωση της Game Freak ανέφερε τα εξής: “Η ισορροπία μεταξύ εργασίας και καθημερινότητας ήταν πάντα η προτεραιότητά μας και από την ίδρυση της εταιρείας μας ενθαρρύναμε τους εργαζόμενους μας να βρουν την σωστή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής βάση των αναγκών τους, χάρη στις απεριόριστες διακοπές, υβριδικές μορφές εργασίας και μεταβλητό ωράριο εργασίας.”



Η νέα πολιτική της Game Freak επιτρέπει στους εργαζομένους της να παίρνουν μια επιπλέον άδεια την εβδομάδα και προορίζεται περισσότερο για του εργαζομένους που έχουν μικρά παιδιά ή υπερήλικες. Οι άδειες αυτές δεν θα πληρώνονται. Οι υπάλληλοι που θα επιλέξουν τις τετραήμερες εβδομάδες εργασίας θα δεχθούν μείωση μισθού κατά 20%. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν αυτή η επιλογή θα είναι για μερικές εβδομάδες ή αν θα μπορεί κάποιος υπάλληλος να το κάνει για όλο το έτος. Άλλες εταιρείες ανάπτυξης, όπως η Young Horse και η Eidos Montreal, έχουν επίσης επιλογές για τετραήμερες εβδομάδες εργασίας χωρίς μείωση μισθού.

Τον Φεβρουάριο, η Game Freak ανακοίνωσε την νέα γενιά των Pokémon με τίτλο Pokémon Scarlet και Violet που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους. Η ανακοίνωση αυτή έγινε λίγο μετά την κυκλοφορία του Pokémon Legends: Arceus, που κυκλοφόρησε μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl. Αυτό έκανε αρκετούς fans των Pokémon να αναρωτηθούν για τις εργασιακές συνθήκες και την ύπαρξη crunch κατά την διάρκεια της ανάπτυξης αυτών των games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.