Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dark Souls: Nightfall mod

23 Feb 2021 13:34 - 27 Feb 2021 01:35 #246717 by Cefirul
To πολυαναμενόμενο mod του Dark Souls με τίτλο Nightfall, αρχικά είχε προωθηθεί ως άμεσο sequel στο original. Ένα νέο gameplay video φαίνεται να επιβεβαιώνει τις αρχικές υποσχέσεις των δημιουργών, παρουσιάζοντας 18 λεπτά και αποκαλύπτοντας την εισαγωγή νέας ιστορίας, μοναδικών χαρακτήρων, νέου voice acting και νέων bosses.

Το Nightfall συνεχίζει την ιστορία εκεί που την άφησε το Dark Souls, με τον πρωταγωνιστή να φτάνει στην τοποθεσία του τελευταίου boss του original. Το fan-made sequel συνεχίζεται από το σκοτεινό τέλος του Dark souls όταν ο Chosen Undead νικάει τον Lord Gwyn και γίνεται Dark Lord.Το mod κάνει χρήση των υπαρχόντων assets και τοποθεσιών έξυπνα, ενώ προσθέτει αρκετό νέο περιεχόμενο, από μουσική και νέο voice acting, μέχρι αναδιαμόρφωση και αναδημιουργία των combat mechanics, των αντιπάλων και των bosses.

Στο νέο βίντεο θα δείτε όλη την διαδρομή μέχρι το πρώτο boss, τον Blistering Demon. Το νέο boss είναι βασισμένο στον Taurus Demon, όμως η κινησιολογία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και έχει ανανεωθεί με την προσθήκη μίας νέας AOE επίθεσης.Η εταιρεία ανάπτυξης του Dark Souls, From Software, προς το παρόν εργάζεται πάνω σε ένα νέο project με τίτλο Elden Ring, σε συνεργασία με τον George R. R. Martin και με την ελπίδα να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, όμως δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με την ανάπτυξη του από την ανακοίνωση του στην E3 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2021 15:57 #246719 by Blood Prince
Το κρίμα είναι πως συνήθως τα mods είναι διαθέσιμα μόνο για PC και όχι για κονσόλες.Εξαίρεση ήταν το Skyrim αν δεν κάνω λάθος.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification