Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Monster Hunter Rise

19 Jan 2022 00:54 #260330 by Nikos Georgopoulos
8 εκατομμύρια πωλήσεις



Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Monster Hunter έφτασε τις 8 εκατομμύρια πωλήσεις. Ο αριθμός αυτός συμπεριλαμβάνει πλέον και το προ ελάχιστων ημερών λανσάρισμα στα PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:44 #266218 by Nikos Georgopoulos
Έφτασαν τα 11 εκατομμύρια



Οι πωλήσεις του Monster Hunter Rise έφτασαν τα 11 εκατομμύρια σε Switch και PC. Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο κυκλοφόρησε και το expansion Sunbreak.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2022 09:43 #267690 by Nikos Georgopoulos
Το Monster Hunter έρχεται στα κινητά




Από την εταιρεία που έφτιαξε το Pokémon Unite.

Η επιτυχημένη σειρά Monster Hunter προσπαθεί ξανά να μπει στην αγορά των mobile games, με την ανακοίνωση νέας συνεργασίας με την Tencent.

Πιο συγκεκριμένα, το project είναι συνεργασία μεταξύ της Capcom και του Timi Studio Group. Το studio ανήκει στην Tencent και βρίσκεται πίσω από games όπως τα Call of Duty mobile, Pokémon Unite, και Arena of Valor. Υπόσχεται να «αναπαράγει την δράση και το κυνήγι που έχουν καθορίσει την σειρά» σε φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. «Η πρώτη συνεργασία ανάμεσα σε Timi και Capcom θα συνδυάσει την εμπειρία και τα δυνατά σημεία και των δύο πλευρών», δηλώνει το δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε, «επιτρέποντας στο Monster Hunter να μειωθεί σε μέγεθος για να είναι προσβάσιμο σε περισσότερες πλατφόρμες με σκοπό να δώσει στους hunters παγκοσμίως, έμπειρους και μη, την ελευθερία να κυνηγήσουν όπως επιθυμούν, οπουδήποτε και οποτεδήποτε». Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες προς το παρόν, αλλά θα κυκλοφορήσουν σύντομα.



Τα τελευταία χρόνια βέβαια, το Monster Hunter έχει ξεφύγει από την ‘niche’ φήμη του στη Δύση, με το Monster Hunter World και το sequel του Monster Hunter Rise να εκτοξεύσουν την σειρά στις μεγάλες κατηγορίες. Η Capcom πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το Monster Hunter Rise έχει ξεπεράσει τις 11 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, φέρνοντας τις συνολικές πωλήσεις της σειράς στα 88 εκατομμύρια, κάνοντας την την δεύτερη πιο κερδοφόρα σειρά της Capcom μετά το Resident Evil. Ένα επιτυχημένο mobile game μπορεί να ανεβάσει αυτά τα νούμερα ακόμα πιο ψηλά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2022 09:11 #267838 by Nikos Georgopoulos
Το Monster Hunter Rise έρχεται σε κονσόλες PlayStation και Xbox




Τον Ιανουάριο.

Το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες PlayStation και Xbox τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Insider Gaming .

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά ως Switch console exclusive τον Μάρτιο του 2021 και ήρθε στα PC τον Ιανουάριο του 2022. Οι δύο εκδόσεις έλαβαν στη συνέχεια το Sunbreak expansion τον Ιούλιο.

Ο Tom Henderson, αξιόπιστος insider, δήλωσε ότι έχει πληροφορίες στα χέρια του που αναφέρουν ότι το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 20 Ιανουαρίου 2023. Θα είναι διαθέσιμο και στο Game Pass. Θα είναι ένα 4K/60 fps port με 3D sound και το Sunbreak expansion θα έρθει την άνοιξη.



Εάν οι ισχυρισμοί του Insider Gaming για κυκλοφορία του Ιανουαρίου αποδειχθούν αληθείς, είναι πιθανό η Capcom να θέλει να κάνει τη μεγάλη της ανακοίνωση πριν την κυκλοφορία, άρα ίσως αυτό γίνει στα The Game Awards στις 8 Δεκεμβρίου.

Το Monster Hunter Rise ήταν μια σημαντική επιτυχία για την Capcom σε Switch και PC, ξεπερνώντας πρόσφατα τα 11 εκατομμύρια αντίτυπα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jul 2023 11:33 #271905 by Nikos Georgopoulos
Έφτασε τα 13 εκατομμύρια αντίτυπα



Το Monster Hunter Rise σημείωσε 13 εκατομμύρια πωλήσεις, σύμφωνα με την Capcom.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification