Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Potionomics Νέο Simulation Game

30 Jun 2020 23:04 - 30 Jun 2020 23:06 #236069 by Ειρήνη Βουτσά


Όσοι είστε fans της διαχείρισης καταστημάτων και των Simulation Games, θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά στο Potionomics, το τελευταίο game που ανακοινώθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης XSEED Games. Αποκαλύφτηκε για πρώτη φορά στο πρόσφατο PC Gaming Show. Ο τίτλος του φαίνεται να ενσωματώνει στοιχεία από Card games σε συνδυασμό με μια πολύχρωμη λήψη κλασικών μηχανισμών διαχείρισης.

 
Με βάση τα όσα μάθαμε από το Gamespot, η XSEED Games θα εργαστεί μαζί με την Voracious Games στο προτζεκτ του Potionomics, το οποίο διηγείται την ιστορία της Sylvia, την ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού με φίλτρα που πρέπει να κερδίσει αρκετά λεφτά για να κρατήσει τους επιτήδειους τοκογλύφους μακριά. Αν αυτό σας θυμίζει λιγάκι τη πλοκή του Holy Potatoes! A Weapon Shop?! τότε είστε απόλυτα σωστοί. 



Καθώς παίζετε με το χαρακτήρα της Sylvia, θα σας δοθεί ένας αριθμός καθηκόντων που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε σε καθημερινή βάση ενώ λειτουργείτε παράλληλα το κατάστημά σας. Θα παζαρέψετε με πελάτες, θα παρασκευάσετε τα μαγικά σας φίλτρα και θα σιγουρευτείτε πως εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους. Θα πρέπει επίσης να λάμψετε και να ξεπεράσετε τον τρέχον ανταγωνισμό σας, αλλά και να βελτιώσετε το χώρο σας.

 
Κατά τη διάρκεια της προβολής του τρέιλερ του Potionomics, οι παίκτες είδαν την Sylvia να διαπραγματεύεται με πελάτες χρησιμοποιώντας εφέ καρτών που τις επέτρεπαν να επηρεάσει την κάθε συμφωνία με μοναδικό τρόπο. Το game δεν σου επιτρέπει μόνο να χειρίζεσαι το πιο χαριτωμένο μαγαζί στη γειτονιά αλλά σε παρακινεί να μαζέψεις θαμώνες και να το αναβαθμίσεις σε έναν μικρό παράδεισο κατασκευής φίλτρων.

 
Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Potionomics, ενώ το game έχει επιβεβαιωθεί έως τώρα μόνο για τα PC. 

To Potionomics φαίνεται να είναι ένα ελαφρύ και ευχάριστο Simulation RPG game, με ζωηρά χρώματα και ενδιαφέρον συνδυασμό mechanics. Ανυπομονώ να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με το gameplay και φιλοδοξώ πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μας εκπλήξει ευχάριστα. :)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification