Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Mass Effect Trilogy Remastered

04 Feb 2021 10:07 #245728 by Frazzle
Δεν πιστεύω οι περισσότεροι από εμάς να έχουν θέμα με αυτό, έτσι κι αλλιώς αγαπήσαμε την σείρα mass effect για την ιστορία, χαρακτήρες, επιλογές μέσα στο παιχνίδι και όχι τόσο το multiplayer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2021 10:37 #245743 by Blood Prince
Εγώ δεν έπαιξα κανένα Mass Effect.....περιμένω το remastered για να παίξω πρώτη φορά. :)

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2021 10:11 #245778 by Giorgos Tsolaridis
Οι developers της BioWare μιλούν για ένα ακυρωθέν Mass Effect
Το παιχνίδι θα εξερευνούσε νέες πτυχές του Mass Effect universe.


Με 4 games και πολλαπλά DLC, η σειρά Mass Effect της εταιρείας ανάπτυξης BioWare εξιστορεί τα γεγονότα της από μια μόνο οπτική. Ένα ρεπορτάζ από το The Gamer αποκαλύπτει ότι η Καναδική εταιρεία ανάπτυξης σκεφτόταν κάποτε να αναπτύξει ένα spin-off video game με έναν πρωταγωνιστή τύπου smuggler, αλλά ακύρωσε την ιδέα αφότου αποφάσισε να συγκεντρωθεί στο Mass Effect 2.

Το concept αποκαλύφθηκε από έναν πρώην development director της BioWare, τον Dorian Kieken σε συνέντευξή του. "Πειραματιστήκαμε με το concept ενός video game το 2008, λίγο μετά την παράδοση του πρώτου Mass Effect, όπου πρωταγωνιστής θα ήταν του τύπου Han Solo στο universe του Mass Effect.". εξήγησε, και το παιχνίδι αυτό θα έτρεχε παράλληλα με τα γεγονότα της τριλογίας.

"Θα μου άρεσε να εξερευνήσω την οπτική ενός γκρίζου χαρακτήρα, τύπου smuggler ή πειρατή στον κόσμο του Mass Effect.", πρόσθεσε. "Σου επιτρέπει να δεις τον κόσμο από τα μάτια κάποιου που δεν είναι ο εκλεκτός σούπερ-στρατιώτης. Είναι σαν εξερευνάς τον κόσμο του Star Wars χωρίς να είσαι Jedi, ή τον κόσμο του Warhammer 40k χωρίς να είσαι Space Marine."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2021 10:19 #245781 by Giorgos Tsolaridis
Συγκριτικό βίντεο Mass Effect Legendary Edition και original games
Η αναβάθμιση της γραφικής απεικόνισης είναι εμφανής.


Οι αναβαθμίσεις του Mass Effect Legendary Edition είναι μεγάλες, όμως μερικές φορές η σύγκριση του παλαιού με το νέο τονίζει καλύτερα τις διαφορές και το μέγεθος της βελτίωσης.

Η BioWare μοιράστηκε ένα τρέιλερ αποκαλύπτοντας το Mass Effect Legendary Edition και δίνοντας μία γεύση από τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:


Ένας YouTuber με όνομα χρήστη Cycu1 κατάφερε να δημιουργήσει ένα βίντεο βάζοντας δίπλα δίπλα τις σκηνές του τρέιλερ με τις ίδιες σκηνές από την Original έκδοση συγκρίνοντας την γραφική απεικόνιση.


Αξιοσημείωτο είναι ότι οι σκηνές του τρέιλερ είναι όλες cutscenes, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο ώστε να δούμε τις αλλαγές στο gameplay. Οι αναβαθμίσεις στην ανάλυση των υφών, στις αντανακλάσεις, το φωτισμό και την ποιότητα των μοντέλων γενικότερα είναι εμφανείς. Αν ενδιαφέρεστε για τις απαιτήσεις στα PC, η Bioware τις αποκάλυψε προσφάτως στην επίσημη σελίδα του Mass Effect στο Steam.

Το Mass Effect Legendary Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 18:04 #246048 by Giorgos Tsolaridis
Η BioWare αφαιρεί τα πλάνα με οπίσθια στο Mass Effect: Legendary Edition
Ο character environment director Kevin Meek μίλησε για τις αλλαγές.


H BioWare αλλάζει την εμφάνιση της FemShep και μερικές γωνίες της κάμερας οι οποίες έβαζαν ως προτεραιότητα στο πλάνο τα οπίσθιά της.

Όσοι έχουν παίξει την τριλογία Mass Effect όταν πρωτοβγήκε, λογικά θα θυμούνται μερικές cutscenes που είχαν περίεργες γωνίες της κάμερας. Μερικές από αυτές τις γωνίες ήταν εσκεμμένες (ειδικά όταν υπήρχε η Miranda στη σκηνή) όμως υπήρχαν και περιπτώσεις που η γωνία της κάμερας βρισκόταν ακούσια σε περίεργη θέση.

Όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν στο Mass Effect: Legendary Edition. Ο character environment director Kevin Meek μίλησε στο Metro, λέγοντας ότι η BioWare κάνει βήματα για την βελτίωση των animations της FemShep στο επερχόμενο remaster. Αυτό συμπεριλαμβάνει πράγματα όπως την ποιότητα απεικόνισης και το φως. Σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις, θα γίνει αλλαγή στην γωνία της κάμερας, ώστε να αλλάξει η οπτική του παίκτη. Ο Kevin Meek δήλωσε: "Συγκεκριμένα γύρω από τα animations, δε μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά, όμως υπήρχαν φορές όπου μπορούσαμε να αλλάξουμε την κάμερα σε σημείο που δεν θα εστίαζε σε αυτά τα animations. Ένας αρσενικός Shepherd έχει για παράδειγμα ένα animation όπου κάθεται με τα πόδια ανοιχτά, κάτι που γίνεται περίεργο όταν πρόκειται για Shepherd που φοράει φούστα. Μπορεί να μην μπορούμε να αλλάξουμε το animation, όμως μπορούμε να ανεβάσουμε την κάμερα λίγο, ώστε να ελαττώσουμε το πρόβλημα."

Στην ίδια συνέντευξη ο director Mac Walters αναγνώρισε επίσης ότι κάποιες σκηνές του Mass Effect εστίαζαν περισσότερο στη ανατομία παρά στην αφήγηση ή το συναίσθημα. Η BioWare κάνει κάποιες αλλαγές για να διαφοροποιήσει το Legendary Edition.


To Mass Effect: Legendary Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Μάιου στα Steam και Origin.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 11:07 - 12 Apr 2021 11:08 #249224 by Giorgos Tsolaridis
Mass Effect Legendary Edition Οι βελτιώσεις και οι αλλαγές θα είναι αρκετές.
Η εταιρεία ανάπτυξης BioWare  ανακοίνωσε μερικές από τις αλλαγές  που θα δούμε στο Mass Effect Legendary Edition, σε σχέση με την αρχική τριλογία, ειδικά στον αρχικό τίτλο του 2007.

Οι πρώτες αλλαγές που θα δουν οι παίκτες είναι στο  inventory  όπου θα μπορείτε πιο εύκολα να ξεχωρίσετε, να συγκρίνετε ή να ξεφορτωθείτε τον εξοπλισμό σας. Μερικά αντικείμενα θα έχουν την επιγραφή Junk, ώστε να ξέρετε ότι μπορείτε να τα πουλήσετε στους εμπόρους ή να μετατρέψετε σε Omni-jel.

Όσον αφορά τα όπλα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε, χωρίς να έχει σημασία το  class  που βρίσκεστε. Τα Specializations όμως, δηλαδή συγκεκριμένες βελτιώσεις στα όπλα θα εξαρτώνται από το Class σας. Το  Cooldown  των όπλων έχει μειωθεί σε όλα τα όπλα. Επιπλέον όλα τα όπλα θα έχουν καλύτερο χειρισμό και μεγαλύτερη ακρίβεια. Το M-35 Mako, το όχημα που χρησιμοποιεί ο Shepard σε όλη τη σειρά, θα έχει βελτιώσεις στην εμφάνιση του καθώς θα υπάρχει περισσότερη λεπτομέρεια, ενώ θα φαίνονται μέχρι και οι λάσπες στις ρόδες του. Επιπλέον θα είναι πιο εύκολο στο χειρισμό και θα υπάρχουν boosters για να μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα.

Το Mass Effect Legendary Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 09:24 #249453 by Giorgos Tsolaridis
Mass Effect Legendary Edition: Συγκριτικά βίντεο με τις αρχικές εκδόσεις Νέο επίσημο βίντεο από την BioWare
 Η BioWare δημοσίευσε το επίσημο συγκριτικό βίντεο ανάμεσα στη Mass Effect Legendary Edition και τις αρχικές εκδόσεις.
 Στο βίντεο θα δείτε τις αναβαθμίσεις στα  textures , τα αναβαθμισμένα αντικείμενα και  particle effects , τα νέα μοντέλα χαρακτήρων που έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο δέρμα των ηρώων και τις νέες εκφράσεις προσώπου, αλλά και τον καλύτερο σχεδιασμό των ματιών.

 Το Mass Effect Legendary Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 11:54 #251096 by Giorgos Tsolaridis
Το Mass Effect 3 multiplayer mode μπορεί να προστεθεί στη Legendary Edition Αν υπάρχει ζήτηση.
 Ο Mac Walters, Project Director του Mass Effect Legendary Edition,  δήλωσε  ότι το multiplayer mode του Mass Effect 3 μπορεί να προστεθεί στη Legendary Edition στο μέλλον.

 Το αν θα προστεθεί η όχι εξαρτάται από τις πωλήσεις της Mass Effect: Legendary Edition και με το αν θα υπάρξει ζήτηση για το multiplayer mode από το community. Ο Walters είπε συγκεκριμένα: "Δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο. Αλλά θέλουμε να δούμε τι απήχηση θα έχει η Legendary Edition και τι ζήτηση θα υπάρξει για το multiplayer. Μετά θα αναρωτηθούμε αν έχουμε τους πόρους και τον χρόνο να δημιουργήσουμε το επίπεδο ποιότητας που θέλουν οι fans."

 Όλα αυτά την στιγμή που ο Walters είχε δηλώσει ότι το multiplayer mode θα κοπεί από την Mass Effect: Legendary Edition, ώστε η BioWare να εστιάσει στη single-player εμπειρία. Αυτό όντως έγινε, αλλά τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον, μέσω update.

 Η Mass Effect: Legendary Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 12:45 #251117 by Giorgos Tsolaridis
Mass Effect Legendary Edition Θα υποστηρίζει μεταφορά cross-save μόνο στις κονσόλες Xbox.

 Το Mass Effect: Legendary Edition κυκλοφορεί για PlayStation 5 και Xbox Series X/S, ωστόσο δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε τα saves σας από την προηγούμενη γενιά και στις δύο. Σύμφωνα με την  ανακοίνωση  της ΕΑ, οι μεταφορές cross-save θα είναι εφικτές για τις κονσόλες Xbox, όμως αυτό δεν θα ισχύει και για τις κονσόλες PlayStation.

 Αμφότερες οι δύο κονσόλες (PS5 και Xbox Series X/S) θα έχουν βελτιωμένη απόδοση και επιλογές για καλύτερα γραφικά ή περισσότερα frames. Το PS5 θα υποστηρίζει 60fps και 4Κ ανάλυση, ενώ το Series X θα υποστηρίζει 120fps και 4Κ ανάλυση.

 Το Mass Effect Legendary Edition κυκλοφορεί για PC, PS5, PS4, Xbox Series X και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2021 10:30 #251209 by Giorgos Tsolaridis
Η BioWare άλλαξε την φωτογραφία της Tali στο Mass Effect Legendary Edition Η BioWare αλλάξει την αμφιλεγόμενη φωτογραφία της Tali.
 Η BIoWare άλλαξε την φωτογραφία της Tali στο Mass Effect Legendary Edition.Η Tali'Zorah είναι ένα μέλος της ομάδας και μια quarian της οποίας το πρόσωπο είναι πολύ δημοφιλές σε διαδικτυακές συζητήσεις όσον αφορά το Mass Effect. Κατά την διάρκεια της σειράς, το πρόσωπό της ήταν κρυμμένο επειδή φόραγε την στολή.Το πρόσωπο της Tali τελικά το έδειξαν στο τέλος του Mass Effect 3. Ο σχεδιασμός της στηρίχθηκε σε μία φωτογραφία  μίας γυναίκας  κάτι που εκνεύρισε μερικούς fans του χαρακτήρα.

File Attachment:


Τώρα, εννέα χρόνια μετά το Mass Effect 3, η BioWare αντικατέστησε την φωτογραφία αυτή με ένα καινούργιο, μοναδικό πρόσωπο.Ο Redditor Maxgoods ανέβασε μια εικόνα του νέου προσώπου στο  Mass Effect sub :

File Attachment:


Εκτός αυτού, ο Maxgoods ανέβασε βίντεο που δείχνει το νέο πρόσωπο: 
Αυτό ακολούθως επιβεβαιώθηκε στο Twitter από έναν Mass Effect modder με όνομα Orikon

 Η Tali έχει ακόμα σχεδόν ανθρώπινο πρόσωπο (εκτός από τα μάτια που είναι πλήρως άσπρα), κάτι που θα απογοητεύσει μερικούς που ήλπιζαν σε πιο εξωγήινη όψη. Άλλωστε, Tali είναι εξωγήινος. Όμως, είναι σίγουρα μια βελτίωση από την στοκ φωτογραφία ενός μοντέλου που είναι στο αρχικό Mass Effect 3.

 Εάν κάποιος αναρωτιέται πως οι παίχτες έφτασαν στο τέλος του Mass Effect 3 τόσο γρήγορα, ο Maxgoods κατέβασε ένα  Mass Effect 3 savegame  με το ρομάντζο της Tali ολοκληρωμένο, το έκανε επικόλληση στον σωστό φάκελο μέσα στον υπολογιστή (MyDocuments\BioWare\Mass Effect Legendary Edition\Save\ME3) και μετά φόρτωσε το τελευταίο savegame.

 Το Mass Effect Legendary Edition είναι ακόμα πολύ νέο αλλά οι παίχτες του έχουν ήδη βρει διακριτικές αλλαγές που η BioWare δεν έχει ανακοινώσει .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification