Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Firestone: Ελληνικό Idle RPG

28 Jan 2020 14:33 #231181 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών, Holyday Studios, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τους τίτλου με ονομασία Firestone Idle RPG, στο Steam.

Το Firestone Idle RPG βρίσκεται στον φανταστικό κόσμο της Alandria, όπου οι δυνάμεις των Undead και των Orc έχουν συγκεντρωθεί και πάλι για να φέρουν το χάος και την αναταραχή στο βασίλειο. Αυτή τη φορά κατέχουν τη μεγάλη δύναμη των Firestones. Ο βασιλιάς, σας ανέθεσε να συγκεντρώσετε μία ομάδα ηρώων για να τους σταματήσετε, να ανακτήσετε τις Firestones και να σώσετε το βασίλειο.



Το παιχνίδι ανήκει στην σχετικά καινούρια κατηγορία των Incremental Idle/clicker που έχουν κατακλύσει την αγορά των casual games. Το Firestone Idle RPG κυκλοφόρησε ως Early Access τίτλος στο Steam καθώς βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης. Η Holyday Studios έχει κυκλοφόρήσει ήδη το Firestone στις online πλατφόρμες kongregate.com και armorgames.com από τον Μάιο του 2019 έχωντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές ενώ από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα βρίσκεται μονίμως στις λίστες των “popular games” (armorgames.com) αλλά και τον “Most played games” & “Community Favorite games” στο (kongregate.com). Στο Steam, από τις πρώτες κιόλας ώρες δημοσίευσης του βρίσκεται να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα “New and Trending” της κατηγορίας “Free to play games” αλλά και τις πρώτες θέσεις σε πολλές άλλες κατηγορίες.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Firestone Idle RPG στο Steam. Το παιχνίδι αναμενεται να κυκλοφορήσει και στα κινητά στο τέλος του 2019 ενώ στα πλάνα της εταιρείας είναι μακροπρόθεσμα και οι κονσόλες (Xbox & Playstation). Εμείς παίξαμε μέχρι το επίπεδο 16 και έχουμε να πούμε ότι είναι αρκετά εθιστικό, ενδιαφέρον και με γρήγορο gameplay.



Θυμίζουμε ότι η εταιρεία Holyday Studios είναι μία 100% καθαρά Ελληνική εταιρεία της οποίας τα γραφεία στεγάζονται στην Λευκωσία της Κύπρου από το 2015. Το Firestone Idle RPG αποτελεί το 4ο παιχνίδι της Holyday Studios. Σύμφωνα με δεδομένα της εταιρείας όλα τα παιχνίδια τους μαζί έχουν παιχτεί από περισσότερους από 1.500.000 παίκτες σε online πλατφορμες, στο Steam, στο Google Play αλλά και το App Store καθιστώντας την μία από τις πλέον σημαντικές εταιρείες gaming στον Ελλαδικό χώρο.

Το Firestone κέρδισε τον τίτλο Game of the Year 2019 στο διαγωνισμό του GameWorld.gr, σύμφωνα με τις ψήφους σας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jan 2020 18:43 #231191 by A
Συγχαρητήρια στους δημιουργούς, πάντα επιτυχίες.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification