Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Final Fantasy VII

10 May 2021 20:20 #250786 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Final Fantasy VII
Final Fantasy VII Remake Intergrade Η Square Enix κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ.

 Το Final Fantatsy 7 Remake έρχεται στο PS5 μέσα στον Ιούνιο ως Final Fantasy Remake Intergrade και μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο τρέιλερ παρακάτω.

 Το Final Fantasy 7 Remake Intergrade είναι μία οπτικά ενισχυμένη έκδοση η οποία θα συμπεριλαμβάνει και το Episode Intermission το οποίο ακολουθεί την Yuffie Kisaragi ως πρωταγωνίστρια. Η νέα έκδοση θα έχει και κάποιες προσθήκες στο gameplay. Αν έχετε αγοράσει την original έκδοση του Final Fantasy 7 Remake για PS4 μπορείτε να κάνετε την αναβάθμιση στην έκδοση του PS5 δωρεάν όμως το περιεχόμενο του κεφαλαίου με την Yuffie θα σας κοστίσει 19.99 δολάρια.

 Στο νέο κεφάλαιο η Yuffie και ο συνεργάτης της Sonon Kusakabe βρίσκονται σε επικίνδυνη αποστολή ώστε να εισβάλλουν στην Midgar και να κλέψουν την πιο ισχυρή ύλη της Shinra Electric Power Company. Η έκδοση για το PS4 ήταν μέρος του PS Plus μέσα στον Μάρτιο όμως δεν θα μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση του PS5 σε περίπτωση που αποκτήσατε το Final Fantasy 7 Remake μέσω του PS Plus.

 Το Final Fantasy 7 Remake κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2020 πουλώντας πάνω από 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες του στην αγορά. Τον Αύγουστο του 2020 η Square Enix δήλωσε ότι οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα.

 Διαβάστε περισσότερα για το F inal Fantasy XIV Online στο PS5 .

 Το Final Fantasy VII Remake Intergrade θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για το PS5 και θα δοθεί δωρεάν στους συνδρομητές  PlayStation Plus  που το έχουν ήδη αγοράσει για το PS4. Η προσφορά δεν ισχύει αν το κατεβάσετε στα  δωρεάν PS Plus games Μαρτίου .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 23:00 #250817 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Final Fantasy VII
Κρίμα πάντως που δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση κατευθείαν και θα χρειαστεί να παίξω ξανά το παιχιδι από την αρχή. Εκτός αν καταφέρω με κάποιο τρόπο να περάσω τα saves. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification