Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Final Fantasy VII Remake

07 Jun 2023 16:42 #271443 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Λογικά έδωσαν έμφαση στο Final Fantasy XVI καθώς είναι καινούργιο IP και δεν θέλουν να το αποκρύψουν με το VII. Αν όλες οι θεωρίες είναι σωστές, αύριο αφού λάβουμε το update 7είναι η μέρα που ξεκινάει το Summer Game fest 2023αρα ίσως μας δώσουν ένα νέο trailer. Προσωπικά αυτό και το kingdom hearts τα αναμένω ωσάν τρελός.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2023 16:12 #271481 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Έβδομη μέρα έβδομο post. Ερώτηση. 7) Πότε θα μάθουμε περισσότερα για το Final Fantasy Vii Rebirth? Παραπάνω πληροφορίες ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Προσωπικά μου φωνάζει trailer σήμερα στο Summer Game Fest. Αξίζει να σημειωθεί πως το twitter Banner του Final Fantasy Vii έχει σβηστεί χθες τη νύκτα γύρω στις 2am. Αυτό πιθανό να σημαίνει πως κάτι θα ανακοινώσουν για να το αντικαταστήσουν. Αν ήταν λάθος θα το είχαν φτιάξει πράγμα που δεν έκαναν ενώ είναι active users.

Ελπίζω να μας το φανερώσουν, εσεις? :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2023 16:40 #271501 by Nikos Georgopoulos
Νέο gameplay trailerΗ Square Enix παρουσίασε gameplay trailer για το Final Fantasy VII: Ever Crisis για κινητά. Στο βίντεο, πέρα από τον Sephiroth, παρατηρούμε γραφικά τόσο με μηχανή γραφικών που έχει ελάχιστα πολύγωνα, όσο και πιο σύγχρονα. 8-28 Ιουνίου η closed beta για Android συσκευές. Η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει για iOS και Android.
 


Το Final Fantasy VII: Ever Crisis θα κυκλοφορήσει για Android και iOS.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification