Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Final Fantasy VII Remake

09 Jan 2022 22:45 #259959 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ωραία ιδέα και θα ήθελα να παίξω το game και σε αυτό το στυλ. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2022 14:13 #259971 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα μου αρεσε το mod αν ειχαμε επιλογη να επιλεξουμε μεταξη της κλασσικης καμερας του ps1 και του κανονικου. Στον barret πιστευω θα ειναι δυσκολο και παιξεις στην παλια καμερα καθως και στο κομματι συνδιασμου επιθεσεων μεταξυ χαρακτηρων. Θα διξει στη συνεχεια αν θα ειναι καλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2022 18:53 #260395 by Nikos Georgopoulos
Η συνεδρίαση της Ιταλικής Γερουσίας διεκόπη για να παίξει ταινία πορνό με Final Fantasy




Η Tifa Lockhart live στη Ρώμη!

Ένα online meeting της Ιταλικής Γερουσίας διεκόπη, όταν κάποιος φόρτωσε μία ταινία πορνό με την Tifa Lockhart από το Final Fantasy...στα τέσσερα!

Η συγκεκριμένη συνάντηση περιελάμβανε μεταξύ των συμμετεχόντων το βραβείο Νόμπελ φυσικής Giorgio Parisi και ήταν ένα σεμινάριο με τίτλο «Towards A Transparent Public Service». Όλα πήγαν καλά μέχρι που ένας χρήστης με το όνομα Alex Spence μπήκε στη συνομιλία και -σε μια κοινή χρήση οθόνης- εμφάνισε ένα βίντεο πορνό CGI της Tifa Lockhart από το Final Fantasy 7. Τελικά ο χρήστης αφαιρέθηκε από το meeting.

Σύμφωνα με το ANSA Politics, η γερουσιαστής Maria Laura Mantovani -η οποία διοργάνωσε την εκδήλωση- ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ένοχος θα βρεθεί. Ο Mantovani είναι μέλος του λαϊκιστικού κόμματος M5S (Κίνημα Πέντε Αστέρων), ένα κόμμα που - κατά ειρωνικό τρόπο - έχει τη θετική επίδραση του διαδικτύου ως βασική ιδεολογία. Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιος ήταν πίσω από την επίθεση στον κυβερνοχώρο και ποιος ήταν ο σκοπός του.


"the what, Naldush?"
"The Tifa Lockhart hentai video that was accidentally shown during a ZOOM meeting of the Italian senate yesterday, that's what I said." pic.twitter.com/hBSdNguXki

— Ducktor Naldush (@FrancescoDonald) January 18, 2022

Το περιστατικό φυσικά αφαιρέθηκε από το επίσημο βίντεο της εκδήλωσης στην πλατφόρμα on demand, αλλά γρήγορα έγινε viral στα social media. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2022 22:09 #260938 by Nikos Georgopoulos
Η Square Enix αναφέρει ότι το Final Fantasy 7 Remake Part 2 έρχεται φέτος




Οι εορτασμοί της 25ης επετείου θα περιλαμβάνουν την αποκάλυψη του επόμενου μέρους.

Tο Final Fantasy 7 Remake Part 2 μέσα στο 2022.

Το 2022 συμπληρώνονται 25 χρόνια από το Final Fantasy 7, οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκαλυφθεί το Part 2 του remake, μετά την PC port και το Intermission DLC του 2021, οι developers επιβεβαίωσαν ότι πρόθεση είναι να αποκαλύψουν το επόμενο μέρος του remake του 7 φέτος. O αρχικός σκηνοθέτης του Final Fantasy 7, Yoshinori Kitase, επιβεβαίωσε ότι οι φετινοί εορτασμοί της 25ης επετείου θα περιλαμβάνουν την αποκάλυψη του επόμενου μέρους του remake, σύμφωνα με δημοσίευμα του site VGC



O Yoshinori Kitase δήλωσε: "Δουλεύουμε σκληρά πάνω στο Final Fantasy 7: Ever Crisis, οπότε αναμένετε με ανυπομονησία. Επιπλέον, όσον αφορά το πολυαναμενόμενο Final Fantasy 7 Remake [μέρος 2]. Θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες φέτος, αν μπορούμε. Μόλις ξεκινήσαμε την 25η επέτειο του Final Fantasy 7, οπότε θέλουμε να το γιορτάσουμε και να ενθουσιάσουμε τους fans, οπότε μέσα στους επόμενους 12 μήνες θέλουμε να μοιραστούμε κάποιες πληροφορίες. Ανυπομονούμε για περισσότερες πληροφορίες".

Το πρώτο μέρος του Final Fantasy 7 Remake έφτασε για PC στα τέλη του 2021, μέχρι τότε αποτελούσε αποκλειστικότητα για το PlayStation. Η εισαγωγή της Yuffie στην ιστορία, ήρθε με την μεταφορά για PC, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στην κύρια ιστορία στο Part 2. Πολλές πληροφορίες δεν είναι γνωστές σχετικά με τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα σε αυτό το δεύτερο μέρος, αν έχετε παίξει το Remake θα ξέρετε ότι όλα γίνονται λίγο θολά προς το τέλος όσον αφορά την απόκλιση από την πορεία του αρχικού video game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2022 01:46 #262114 by Nikos Georgopoulos
Mod του Final Fantasy VII Remake: Intergrade φοράει δερμάτινο μπουφάν στον Cloud με εκτεθειμένη τη μέση του




Δέχθηκε αρνητικές κριτικές όμως ο modder το έκανε ακόμα πιο προκλητικό.

Mod του Final Fantasy VII Remake: Intergrade φοράει δερμάτινο μπουφάν στον Cloud με εκτεθειμένη τη μέση του και για αυτό το λόγο δέχθηκε αρνητικές κριτικές.

Ένα από τα πρώτα σχόλια δήλωσε: "Κάνε μία εκδοχή χωρίς την εκθεμένη μέση και έχουμε συμφωνία". Άλλο σχόλιο είπε: "Μπορείς να κάνεις μια εκδοχή που δεν δείχνει την κοιλιά;" Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν είχαν την ίδια απορία. Ο modder που το έφτιαξε, Juijub, απάντησε στο τελευταίο σχόλιο λέγοντας ότι έκανε update το mod και πλέον καλύπτει το στομάχι του Cloud. Παρόλα αυτά το μόνο που έκανε είναι να προσθέσει ένα τατουάζ. 


The modder kept getting comments about wanting a version with Cloud’s stomach covered up but instead they did this ? t.co/dpcTb0juxC pic.twitter.com/vFlWJTHwWH

— ???? ☁️ (@CadetCloud) March 7, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2022 01:47 #262117 by Nikos Georgopoulos
Η Square Enix άνοιξε μουσικό κανάλι στο YouTube




Περιέχει soundtracks από πολλές γνωστές σειρές της.

Η Square Enix άνοιξε μουσικό κανάλι στο YouTube, το οποίο περιέχει soundtracks από γνωστά games της, remixes, ζωντανές ερμηνείες και συνεντεύξεις.

Συνολικά το κανάλι έχει περίπου 5500 κομμάτια της Square Enix.



Επιπλέον ο Ιαπωνικός publisher άνοιξε ένα νέο site με θέμα την επέτειο 35 χρόνων της σειράς Final Fantasy . Η περιγραφή του site είναι η εξής: Σε αυτή τη χρονιά της επετείου των 35 χρόνων θα σας φέρουμε νέους τρόπους για να ευχαριστηθείτε τους κόσμους του Final Fantasy. Ο παραγωγός του Final Fantasy 7 Remake , Yoshinori Kitase, δήλωσε: Το site θα υποστηρίζει τις νέες κυκλοφορίες, θα παρέχει νέες πληροφορίες καθώς και merchandise. Ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι για ότι έρχεται στο Final Fantasy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2022 00:40 #264123 by Nikos Georgopoulos
Γιαπωνέζα Final Fantasy fan ανακάλυψε εργοστάσιο στην Ιαπωνία που είναι ολόιδιο με το Midgar από το FF7




Fans προτείνουν cosplay στην τοποθεσία.

Μία fan του Final Fantasy από την Ιαπωνία ανακάλυψε ότι υπάρχει εργοστάσιο στην Ιαπωνία, το οποίο μοιάζει με το Midgar, μία από τις πιο σημαντικές τοποθεσίες του Final Fantasy 7.

Η Aitai Kimochi κοινοποίησε το παρακάτω tweet, το οποίο βρίσκεται στον νομό Gunma της Ιαπωνίας. Ορισμένοι μάλιστα έχουν αρχίσει να το αποκαλούν Gunma’s Midgar, όνομα που πήρε το όνομά του από τον νομό στον οποίο εδρεύει. Άλλοι fans προτείνουν την τοποθεσία του εργοστασίου για Final Fantasy 7 cosplay! Ένας χρήστης στα σχόλια επαληθεύει την αξιοπιστία της ανάρτησης, δηλώνοντας ότι το εργοστάσιο είναι όντως πραγματικό καθώς διαθέτει ιστότοπο και ονομάζεται Toho Zinc, που βρίσκεται στην περιοχή Annaka της Gunma.


There's a factory in Gunma, Japan that's making rounds on social media today for the resemblance it has to FF7's Midgar lol.

The news even calls it "Gunma's Midgar"? pic.twitter.com/pMe4gq3fYX

— ☆オードリーAudrey☆ (@aitaikimochi) May 9, 2022

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εντοπίζει μια πραγματική τοποθεσία από το Final Fantasy 7. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ένας χρήστης του Reddit είχε βρει ένα παρεκκλήσι που έμοιαζε αρκετά με τον κήπο της εκκλησίας Aerith. Τότε, έγινε αρκετά viral και ήταν πραγματικά εκπληκτικό πώς ολόκληρο το σκηνικό του χώρου συμπλήρωνε την εμφάνιση του Aerith Church Garden. 

Διαβάστε περισσότερα για τις δηλώσεις του director του Final Fantasy 14, ο οποίος δεν συμπαθεί το Metaverse.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 May 2022 22:24 #264338 by Nikos Georgopoulos
Φήμες για αποκάλυψη στις 25/6



Η Square Enix ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει livestream για το Final Fantasy VII στις 25 Ιουνίου.
Με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του JRPG στο PS1, η Ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει μία σημαντική ανακοίνωση. Οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο για το Final Fantasy VII Remake - Part 2 .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 May 2022 16:01 #264383 by Απόστολος Μητσακούλης
Είναι καιρός να βγει το part 2. Ηδη το καθυστέρισαν πολύ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 May 2022 20:11 #264404 by Nikos Georgopoulos
Η Square Enix κατέθεσε εμπορικά σήματα για τα Final Fantasy 7, Final Bar Line και Labyrinth Striker




Η Ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει διάφορα πράγματα.

Η Square Enix κατέθεσε αιτήσεις για τα trademarks των Final Fantasy 7, Final Bar Line και Labyrinth Striker.

Το Final Fantasy 7 remake έχει ήδη κυκλοφορήσει, επομένως προφανώς θα έχουμε να κάνουμε είτε με το Final Fantasy 7 remake - Part 2, είτε με κάποια έκδοση του παιχνιδιού για PC ή κονσόλες Xbox.

Ο director του παιχνιδιού Tetsuya Nomura δήλωσε ότι θα μάθουμε περισσότερα τον Ιούνιο, όπου και θα έχουμε τον εορτασμό της 25ης επετείου του παιχνιδιού. Όσο για τις άλλες δύο ονομασίες, μένει να δούμε τι games ετοιμάζει η Ιαπωνική εταιρεία και βέβαια να μάθουμε περισσότερα τον επόμενο μήνα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification