Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Final Fantasy VII Remake

27 Dec 2021 18:47 #259220 by Stathis Moose Stathopoulos
Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη δωρεάν



Τελικά η Square Enix άλλαξε την τακτική της, καθώς είτε έχετε αγοράσει το Final Fantasy VII Remake στο PS4, είτε το έχετε κατεβάσει από το PS Store, θα μπορείτε πλέον και στις δύο περιπτώσεις να κάνετε δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση του PS Plus.


Starting this Wednesday...

• PS Plus subscribers who previously redeemed @FinalFantasy VII Remake via @PlayStation Plus will be able to upgrade to the PS5 version of the game.

• Episode Intermission, the DLC featuring Yuffie Kisaragi, will be 25% off for a limited time! pic.twitter.com/mnkCIRR586

— FINAL FANTASY VII REMAKE (@finalfantasyvii) December 19, 2021

Αν έχετε την δωρεάν έκδοση του PS Plus (η οποία ήταν διαθέσιμη τον Μάρτιο) τότε θα μπορείτε να αναβαθμίσετε στην έκδοση του PS5 από αυτή την Τετάρτη. Επίσης, το DLC με την Yuffie Kisaragi θα έχει 25% έκπτωση για περιορισμένο χρόνο.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jan 2022 17:33 #259740 by Nikos Georgopoulos
Η Square Enix θέλει να ασχοληθεί με NFT games και Blockchain




Ο CEO πιστεύει ότι θα αρέσουν στους gamers γιατί θα βγάλουν κέρδος.

Ο Yosuke Matsuda, διευθύνων σύμβουλος της Square Enix, έστειλε πρωτοχρονιάτικη επιστολή σε fans και επενδυτές, ανακοινώνοντας τα σχέδια της εταιρείας.

Ο Matsuda ξεκίνησε αναφέροντας την απόφαση του Facebook να γίνει Meta και αναλύοντας το Metaverse ως ένα concept που "δεν είναι απλά για να κάνει ντόρο, αλλά ήρθε για να μείνει".

Ο Matsuda είπε ότι το Metaverse θα γίνει ένα πιο εμπορικό προϊόν το 2022 και μπορεί να έχει κάποια εφαρμογή και για την Square Enix. "Το Metaverse θα κάνει την μετάβαση σε επιχειρηματική φάση το 2022, με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών να πλησιάζει. Καθώς αυτή η αφηρημένη έννοια αρχίζει να λαμβάνει συγκεκριμένη μορφή με τη μορφή προσφορών προϊόντων και υπηρεσιών, ελπίζω ότι θα επιφέρει αλλαγές που θα έχουν πιο ουσιαστικό αντίκτυπο και στην επιχείρησή μας".

Τι είπε για τα NFT
Ο Matsuda δήλωσε: "Παρατηρούμε παραδείγματα συναλλαγών σε ψηφιακά αγαθά που βασίζονται σε NFT με κάπως κερδοσκοπικούς τόνους, ανεξάρτητα από την παρατηρούμενη αξία του παρεχόμενου περιεχομένου. Αυτή, προφανώς, δεν είναι μια ιδανική κατάσταση, αλλά αναμένω να δω ένα σωστό μέγεθος στις συμφωνίες ψηφιακών αγαθών καθώς γίνονται πιο συνηθισμένες στο ευρύ κοινό, με την αξία κάθε διαθέσιμου περιεχομένου να διορθώνεται στην πραγματική εκτιμώμενη αξία του και αναμένω οι συναλλαγές αυτές να εξοικειώσουν τον κόσμο, όπως έχει εξοικειωθεί με τις αγορές σε χειροπιαστά αγαθά".

Ο Matsuda επανέλαβε ότι το ήδη υπάρχον σχέδιο της Square Enix να επενδύσει σε παιχνίδια AI, cloud και blockchain παραμένει αμετάβλητο. Η Square Enix υπήρξε επιθετική στα προγράμματα Έρευνας και Ανάπτυξης και στις επενδύσεις της σε τομείς της τεχνητής νοημοσύνης, του cloud και των παιχνιδιών blockchain. Επίσης, θέλει να αξιοποιήσει και τεχνολογίες cloud στα games.

Τι είπε για τα blockchain games
Τ cloud gaming θα μπορούσε να βοηθήσει το gaming να γίνει πιο προσιτό. Ο Matsuda δήλωσε. "Η αξιοποίηση τεχνολογιών cloud είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ως μέσο για να κάνουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας ομοιόμορφα διαθέσιμα και ως καταλύτης για τη δημιουργία νέων μορφών ενθουσιασμού που επεκτείνονται στις δυνατότητες ανάπτυξης περιεχομένου για τις οποίες είμαστε γνωστοί. Ως εκ τούτου, θα κάνουμε άφθονες επενδύσεις στον χώρο του cloud".

Για τα Blockchain games, ο Matsuda είπε: "Τα παιχνίδια blockchain, τα οποία τώρα ξεκινούν, αυτή τη στιγμή εισέρχονται σε μια φάση ανάπτυξης, βασίζονται στην αρχή μιας οικονομίας συμβολαίων και επομένως έχουν τη δυνατότητα να επιτρέψουν την αυτοσυντηρούμενη ανάπτυξη των παιχνιδιών. Ο οδηγός που περισσότερο επιτρέπει μια τέτοια αυτοσυντηρούμενη ανάπτυξη παιχνιδιών είναι η ποικιλομορφία, τόσο στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ασχολούνται με διαδραστικό περιεχόμενο όπως τα παιχνίδια, όσο και στα κίνητρά τους για να το κάνουν. Η πρόοδος στις οικονομίες συμβολαίων πιθανότατα θα προσθέσει περαιτέρω ώθηση σε αυτήν την τάση διαφοροποίησης. Βλέπω το "παιχνίδι για να κερδίσω μια ιδέα που έχει ενθουσιάσει τους ανθρώπους ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού".

Τέλος, ο Matsuda αναγνώρισε τις επικρίσεις για τις «νέες τάσεις» στα παιχνίδια σήμερα. Γ Square Enix προχωρά μπροστά, επειδή τα παιχνίδια blockchain, ειδικότερα, μπορούν να κάνουν τα παιχνίδια "πιο συναρπαστικά" και ελκυστικά σε ευρύτερο κοινό. "Συνειδητοποιώ ότι ορισμένοι άνθρωποι που "παίζουν για να διασκεδάσουν" και που αποτελούν αυτήν τη στιγμή την πλειοψηφία των παικτών έχουν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για αυτές τις νέες τάσεις, και είναι κατανοητό. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων των οποίων το κίνητρο είναι να «παίζω για να συνεισφέρω», με το οποίο εννοώ να βοηθήσω να γίνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό.

Το παραδοσιακό παιχνίδι δεν έχει να προσφέρει κανένα ρητό κίνητρο σε αυτήν την τελευταία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι υποκινούνταν αυστηρά από τέτοια ασυνεπή προσωπικά συναισθήματα όπως η καλή θέληση και το πνεύμα εθελοντισμού. Αυτό το γεγονός δεν είναι άσχετο με τους περιορισμούς του υπάρχοντος UGC (περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες). Το UGC έχει δημιουργήθηκε αποκλειστικά λόγω της επιθυμίας των ατόμων για αυτοέκφραση και όχι επειδή υπήρχε κάποιο ρητό κίνητρο για την ανταμοιβή τους για τις δημιουργικές προσπάθειές τους. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένας λόγος που δεν έχει υπάρξει τόσο μεγάλο περιεχόμενο που αλλάζει το παιχνίδι. ο χρήστης δημιουργήθηκε όπως θα περίμενε κανείς. Ωστόσο, με την πρόοδο στις οικονομίες συμβολαίων, οι χρήστες θα έχουν σαφή κίνητρα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να έχουν μεγαλύτερη συνέπεια στα κίνητρά τους, αλλά και να δημιουργούν μια απτή άνοδο στις δημιουργικές προσπάθειές τους. Πιστεύω ότι αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερους ανθρώπους να αφοσιωθούν σε τέτοιες προσπάθειες και σε μεγαλύτερες δυνατότητες παιχνιδιών που αναπτύσσονται με συναρπαστικούς τρόπους. Από τη διασκέδαση μέχρι το κέρδος στη συνεισφορά, μια μεγάλη ποικιλία κινήτρων θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να ασχοληθούν με παιχνίδια και να συνδεθούν μεταξύ τους. Είναι διακριτικά που βασίζονται σε blockchain που θα το επιτρέψουν . Σχεδιάζοντας βιώσιμες οικονομίες συμβολαίων στα παιχνίδια μας, θα επιτρέψουμε την αυτοσυντηρούμενη ανάπτυξη των παιχνιδιών."

Ο Matsuda είπε ότι η Square Enix θα κρατήσει στενές τις "κοινωνικές αλλαγές" καθώς σχετίζεται με αποκεντρωμένες (decentralized) ευκαιρίες στο gaming, όπως το blockchain. Ένα στοιχείο που εξετάζει η Square Enix είναι να δημιουργήσει και να εκδώσει τα δικά της token κάποια στιγμή στην πορεία.

Πάντως η Square Enix χρέωσε 80 ευρώ το Final Fantasy VII Remake στα PC, στο Epic Games Store!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2022 18:50 #259950 by Nikos Georgopoulos
Final Fantasy VII remake mod με PS1 κάμερα




Άρχισε η ανάπτυξή του.

Ο modder Final FanTV αναπτύσσει remake του Final Fantasy 7 με την κλασική κάμερα PS1.

Από την κυκλοφορία του Final Fantasy 7 Remake για PC, οι modders έχουν φτιάξει διάφορα mods. Ένα από αυτά εμφανίζει το παιχνίδι με την κλασική κάμερα της αρχικής έκδοσης του PlayStation. Συνεπώς τα πλάνα περιλαμβάνουν top-down κάμερα, την κάμερα στο πλάι μέσα στη μάχη κ.ο.κ. Προς το παρόν για να γίνει κάτι τέτοιο σε όλο το παιχνίδι χρειάζεται πολύ δουλειά. Ακόμα, το mod είναι υπό ανάπτυξη και ένα πρώτο δείγμα παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο.



Το παραπάνω βίντεο έχει την πρώτη αποστολή και συγκριτικά πλάνα την έκδοσης του PS1. Καλό κουράγιο στον modder που έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2022 22:45 #259959 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ωραία ιδέα και θα ήθελα να παίξω το game και σε αυτό το στυλ. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2022 14:13 #259971 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα μου αρεσε το mod αν ειχαμε επιλογη να επιλεξουμε μεταξη της κλασσικης καμερας του ps1 και του κανονικου. Στον barret πιστευω θα ειναι δυσκολο και παιξεις στην παλια καμερα καθως και στο κομματι συνδιασμου επιθεσεων μεταξυ χαρακτηρων. Θα διξει στη συνεχεια αν θα ειναι καλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2022 18:53 #260395 by Nikos Georgopoulos
Η συνεδρίαση της Ιταλικής Γερουσίας διεκόπη για να παίξει ταινία πορνό με Final Fantasy




Η Tifa Lockhart live στη Ρώμη!

Ένα online meeting της Ιταλικής Γερουσίας διεκόπη, όταν κάποιος φόρτωσε μία ταινία πορνό με την Tifa Lockhart από το Final Fantasy...στα τέσσερα!

Η συγκεκριμένη συνάντηση περιελάμβανε μεταξύ των συμμετεχόντων το βραβείο Νόμπελ φυσικής Giorgio Parisi και ήταν ένα σεμινάριο με τίτλο «Towards A Transparent Public Service». Όλα πήγαν καλά μέχρι που ένας χρήστης με το όνομα Alex Spence μπήκε στη συνομιλία και -σε μια κοινή χρήση οθόνης- εμφάνισε ένα βίντεο πορνό CGI της Tifa Lockhart από το Final Fantasy 7. Τελικά ο χρήστης αφαιρέθηκε από το meeting.

Σύμφωνα με το ANSA Politics, η γερουσιαστής Maria Laura Mantovani -η οποία διοργάνωσε την εκδήλωση- ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ένοχος θα βρεθεί. Ο Mantovani είναι μέλος του λαϊκιστικού κόμματος M5S (Κίνημα Πέντε Αστέρων), ένα κόμμα που - κατά ειρωνικό τρόπο - έχει τη θετική επίδραση του διαδικτύου ως βασική ιδεολογία. Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιος ήταν πίσω από την επίθεση στον κυβερνοχώρο και ποιος ήταν ο σκοπός του.


"the what, Naldush?"
"The Tifa Lockhart hentai video that was accidentally shown during a ZOOM meeting of the Italian senate yesterday, that's what I said." pic.twitter.com/hBSdNguXki

— Ducktor Naldush (@FrancescoDonald) January 18, 2022

Το περιστατικό φυσικά αφαιρέθηκε από το επίσημο βίντεο της εκδήλωσης στην πλατφόρμα on demand, αλλά γρήγορα έγινε viral στα social media. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2022 22:09 #260938 by Nikos Georgopoulos
Η Square Enix αναφέρει ότι το Final Fantasy 7 Remake Part 2 έρχεται φέτος




Οι εορτασμοί της 25ης επετείου θα περιλαμβάνουν την αποκάλυψη του επόμενου μέρους.

Tο Final Fantasy 7 Remake Part 2 μέσα στο 2022.

Το 2022 συμπληρώνονται 25 χρόνια από το Final Fantasy 7, οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκαλυφθεί το Part 2 του remake, μετά την PC port και το Intermission DLC του 2021, οι developers επιβεβαίωσαν ότι πρόθεση είναι να αποκαλύψουν το επόμενο μέρος του remake του 7 φέτος. O αρχικός σκηνοθέτης του Final Fantasy 7, Yoshinori Kitase, επιβεβαίωσε ότι οι φετινοί εορτασμοί της 25ης επετείου θα περιλαμβάνουν την αποκάλυψη του επόμενου μέρους του remake, σύμφωνα με δημοσίευμα του site VGC



O Yoshinori Kitase δήλωσε: "Δουλεύουμε σκληρά πάνω στο Final Fantasy 7: Ever Crisis, οπότε αναμένετε με ανυπομονησία. Επιπλέον, όσον αφορά το πολυαναμενόμενο Final Fantasy 7 Remake [μέρος 2]. Θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες φέτος, αν μπορούμε. Μόλις ξεκινήσαμε την 25η επέτειο του Final Fantasy 7, οπότε θέλουμε να το γιορτάσουμε και να ενθουσιάσουμε τους fans, οπότε μέσα στους επόμενους 12 μήνες θέλουμε να μοιραστούμε κάποιες πληροφορίες. Ανυπομονούμε για περισσότερες πληροφορίες".

Το πρώτο μέρος του Final Fantasy 7 Remake έφτασε για PC στα τέλη του 2021, μέχρι τότε αποτελούσε αποκλειστικότητα για το PlayStation. Η εισαγωγή της Yuffie στην ιστορία, ήρθε με την μεταφορά για PC, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στην κύρια ιστορία στο Part 2. Πολλές πληροφορίες δεν είναι γνωστές σχετικά με τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα σε αυτό το δεύτερο μέρος, αν έχετε παίξει το Remake θα ξέρετε ότι όλα γίνονται λίγο θολά προς το τέλος όσον αφορά την απόκλιση από την πορεία του αρχικού video game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2022 01:46 #262114 by Nikos Georgopoulos
Mod του Final Fantasy VII Remake: Intergrade φοράει δερμάτινο μπουφάν στον Cloud με εκτεθειμένη τη μέση του




Δέχθηκε αρνητικές κριτικές όμως ο modder το έκανε ακόμα πιο προκλητικό.

Mod του Final Fantasy VII Remake: Intergrade φοράει δερμάτινο μπουφάν στον Cloud με εκτεθειμένη τη μέση του και για αυτό το λόγο δέχθηκε αρνητικές κριτικές.

Ένα από τα πρώτα σχόλια δήλωσε: "Κάνε μία εκδοχή χωρίς την εκθεμένη μέση και έχουμε συμφωνία". Άλλο σχόλιο είπε: "Μπορείς να κάνεις μια εκδοχή που δεν δείχνει την κοιλιά;" Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν είχαν την ίδια απορία. Ο modder που το έφτιαξε, Juijub, απάντησε στο τελευταίο σχόλιο λέγοντας ότι έκανε update το mod και πλέον καλύπτει το στομάχι του Cloud. Παρόλα αυτά το μόνο που έκανε είναι να προσθέσει ένα τατουάζ. 


The modder kept getting comments about wanting a version with Cloud’s stomach covered up but instead they did this ? t.co/dpcTb0juxC pic.twitter.com/vFlWJTHwWH

— ???? ☁️ (@CadetCloud) March 7, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2022 01:47 #262117 by Nikos Georgopoulos
Η Square Enix άνοιξε μουσικό κανάλι στο YouTube




Περιέχει soundtracks από πολλές γνωστές σειρές της.

Η Square Enix άνοιξε μουσικό κανάλι στο YouTube, το οποίο περιέχει soundtracks από γνωστά games της, remixes, ζωντανές ερμηνείες και συνεντεύξεις.

Συνολικά το κανάλι έχει περίπου 5500 κομμάτια της Square Enix.



Επιπλέον ο Ιαπωνικός publisher άνοιξε ένα νέο site με θέμα την επέτειο 35 χρόνων της σειράς Final Fantasy . Η περιγραφή του site είναι η εξής: Σε αυτή τη χρονιά της επετείου των 35 χρόνων θα σας φέρουμε νέους τρόπους για να ευχαριστηθείτε τους κόσμους του Final Fantasy. Ο παραγωγός του Final Fantasy 7 Remake , Yoshinori Kitase, δήλωσε: Το site θα υποστηρίζει τις νέες κυκλοφορίες, θα παρέχει νέες πληροφορίες καθώς και merchandise. Ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι για ότι έρχεται στο Final Fantasy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2022 00:40 #264123 by Nikos Georgopoulos
Γιαπωνέζα Final Fantasy fan ανακάλυψε εργοστάσιο στην Ιαπωνία που είναι ολόιδιο με το Midgar από το FF7




Fans προτείνουν cosplay στην τοποθεσία.

Μία fan του Final Fantasy από την Ιαπωνία ανακάλυψε ότι υπάρχει εργοστάσιο στην Ιαπωνία, το οποίο μοιάζει με το Midgar, μία από τις πιο σημαντικές τοποθεσίες του Final Fantasy 7.

Η Aitai Kimochi κοινοποίησε το παρακάτω tweet, το οποίο βρίσκεται στον νομό Gunma της Ιαπωνίας. Ορισμένοι μάλιστα έχουν αρχίσει να το αποκαλούν Gunma’s Midgar, όνομα που πήρε το όνομά του από τον νομό στον οποίο εδρεύει. Άλλοι fans προτείνουν την τοποθεσία του εργοστασίου για Final Fantasy 7 cosplay! Ένας χρήστης στα σχόλια επαληθεύει την αξιοπιστία της ανάρτησης, δηλώνοντας ότι το εργοστάσιο είναι όντως πραγματικό καθώς διαθέτει ιστότοπο και ονομάζεται Toho Zinc, που βρίσκεται στην περιοχή Annaka της Gunma.


There's a factory in Gunma, Japan that's making rounds on social media today for the resemblance it has to FF7's Midgar lol.

The news even calls it "Gunma's Midgar"? pic.twitter.com/pMe4gq3fYX

— ☆オードリーAudrey☆ (@aitaikimochi) May 9, 2022

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εντοπίζει μια πραγματική τοποθεσία από το Final Fantasy 7. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ένας χρήστης του Reddit είχε βρει ένα παρεκκλήσι που έμοιαζε αρκετά με τον κήπο της εκκλησίας Aerith. Τότε, έγινε αρκετά viral και ήταν πραγματικά εκπληκτικό πώς ολόκληρο το σκηνικό του χώρου συμπλήρωνε την εμφάνιση του Aerith Church Garden. 

Διαβάστε περισσότερα για τις δηλώσεις του director του Final Fantasy 14, ο οποίος δεν συμπαθεί το Metaverse.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification