Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Path Of Exile 2

16 Nov 2019 12:41 #228506 by Μάνος Γρυπάρης
Κατά την διάρκεια της ExileCon στη Νέα Ζηλανδία, η εταιρεία ανάπτυξης Grinding Gear Games ανακοίνωσε και επίσημα το Path Of Exile 2.

Το sequel θα έχει επτά acts και δεν θα είναι stand-alone. Θα συνδυάζει τα campaigns των Path of Exile 1 και 2. Στην ουσία θα αποτελεί ένα παιχνίδι με δύο campaigns.
Ο ιδρυτής της Grinding Gear Games, Chris Wilson, δήλωσε ότι δεν θα ήθελε το community του να διασπαστεί ανάμεσα στα δύο games και έτσι τα ένωσε, ώστε να υπάρχει τόσο η παλιά, όσο και η νέα ιστορία. Η νέα έκδοση θα έχει όλα τα expansions που βγήκαν τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά και ένα νέο skill system, ascendancy classes (σ.σ. classes που θα αναβαθμίζονται), βελτιώσεις στη μηχανή γραφικών και πολλά ακόμη νέα στοιχεία.




Η πρόοδός σας στο πρώτο Path of Exile θα συνεχίσει και στη νέα έκδοση. Επίσης, στο Path of Exile 2 τα gems δεν θα παραμένουν στο socket τους. Ακόμη, ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία shapeshifting, θα σας επιτρέπει να αλλάξετε μορφή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το σενάριο θα διεξάγεται 20 χρόνια μετά τον θάνατο του Kitava. Θα υπάρχουν 19 Ascendancy Classes, αναβαθμίσεις σε armor και όπλα, ενώ η beta θα ξεκινήσει στα τέλη του 2020. Τα νέα support gems θα γίνονται socket απευθείας στα gems. Με το νέο σύστημα θα μπορείτε να κάνετε εξαπλό σύνδεσμο όλων των skills. Ο Wilson πρόσθεσε ότι η νέα έκδοση θα καλύψει όλες τις ατέλειες της πρώτης.

Το Path of Exile 2 θα κυκλοφορήσει για PC, με την ημερομηνία έκδοσης να μην έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2019 17:14 #228549 by Βασίλης Κτενίδης
Την εβδομάδα που μας πέρασε, η εταιρία ανάπτυξης του Path of Exile εξέπληξε το κοινό της ανακοινώνοντας το Path of Exile 2. Το sequel, δεν θα είναι standalone, αλλά θα ενσωματωθεί στον κορμό του βασικού game. Με ανανεωμένα γραφικά και animations το Path of Exile 2, είναι ένα βήμα μπροστά για την μικρή ομάδα ανάπτυξης της Νέας Ζηλανδίας.

Βεβαίως δε μπορούμε να ξεχάσουμε τον ερχομό του Diablo 4 που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες περίπου. Το θρυλικό RPG της Blizzard θα επιστρέψει με έμφαση στα MMO στοιχεία, όμως παρά το ανταγωνιστικό της υπόθεσης ανάμεσα σε Diablo και Path of Exile, ο συνιδρυτής της Grinding Gear Games, Chris Wilson έχει θετική στάση.

Συγκεκριμένα αναφέρει, “Ένας σημαντικός παράγοντας στην κουβέντα για το Path of Exile 2 εναντίον του Diablo 4, είναι ότι οι δημιουργοί του Diablo 4 φτιάχνουν κάτι καινούριο από την αρχή και θα δοκιμάσουν διάφορα νέα πράγματα. Θα πετύχουν μερικά, θα αποτύχουν σε μερικά. Το Diablo 4 μπορεί να είναι φανταστικό ή μπορεί να είναι κακό. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα και δεν θα γνωρίζουμε μέχρις ότου ο κόσμος παίξε το gameι.”

Όπως εξήγησε ο Chris Wilson, η κατάσταση του Diablo 4, είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Path of Exile, το οποίο ξέρει ακριβώς τι θέλει και ζητάει το κοινό του και πως θα πετύχει αυτές τις βελτιώσεις. Συνεχίζει, “Ξέρω ότι το Path of Exile είναι καλό, δεν σκοπεύω να πειραματιστώ με κανένα από τα στοιχεία που το κάνουν καλό. Ξέρω ότι η βασική ιστορία είναι ποιοτικότερη, απολαυστικότερη και γενικά καλύτερη από την παλιά, ξέρω ότι το νέο skill system, σου επιτρέπει να κάνεις ότι και το παλιό , αφαιρώντας κάποιους περιορισμούς και προσθέτοντας νέα στοιχεία. Όπως καταλαβαίνετε θέλω να το κάνω καλύτερο ακολουθώντας την ασφαλή οδό. Αν έχουμε κάποια ακραία ιδέα για το skill tree πx και ήταν επικίνδυνο για το game, το πιθανότερο είναι να μην την υλοποιούσαμε.”


Ο Chris Wilson αναγνωρίζει επίσης ότι παρά την δημοσιότητα του Path of Exile, ο ανταγωνισμός με την Blizzard είναι δύσκολος. Είπε, “Κοιτάξτε, το Path of Exile, είναι επιτυχία και αποφέρει πολλά κέρδη, όμως δεν αποφέρει τον όγκο των χρημάτων που αποφέρουν τα games της Blizzard. Την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το Diablo 3 απέφερε περισσότερα χρήματα από όσα θα καταφέρει η εταιρία μας να κερδίσει γενικά, υποθέτω φυσικά. Πολύς κόσμος διασκεδάζει παίζοντας Diablo 3, ανεξαρτήτως του τι πιστεύουν για το game οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του όπως και οι οπαδοί του Path of Exile.”

Συνέχισε, “Κάθε παίκτης του Path of Exile, λογικά θα αγοράσει και θα απολαύσει το Diablo 4, το πιστεύω αυτό και είναι θαυμάσιο. Θα είναι κάτι καλό για το είδος. Επίσης και αντίστροφα, θα ήθελα να δω πολλούς από τους παίκτες του Diablo 4 να δοκιμάσουν το Path of Exile. Αν και τα δύο games είναι καλά, τότε είναι νίκη για όλους.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2020 20:12 #236004 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Path Of Exile 2
Path of Exile 2 beta
Έρχεται το 2021.


Η εταιρεία ανάπτυξης Grinding Gear Games ανακοίνωσε ότι η beta του Path of Exile 2 δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Το πιθανότερο είναι να δούμε την beta για το επερχόμενο free-to-play Action RPG μέσα στο 2021. Η αλλαγή αυτή έγινε τόσο λόγω του κορωνοϊού, όσο και εξαιτίας του φόρτου εργασίας.

Η εταιρεία της Νέας Ζηλανδίας προσπαθεί να μείνει κοντά στα deadlines, τόσο του περιεχομένου του Path of Exile, όσο και της κυκλοφορίας του sequel. Παράλληλα, προσπαθεί να επιτύχει τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις που έχει υποσχεθεί. Το νέο expansion του Path of Exile με την ονομασία Harvest, κυκλοφόρησε από τις 19 Ιουνίου. Τον Δεκέμβριο, αρκετά πριν από τις γιορτές, αναμένεται ένα ακόμη expansion.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 12:58 - 12 Apr 2021 12:59 #249253 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Path Of Exile 2
Path of Exile 2 gameplay videos Νέο gameplay video με καινούργια όπλα.
Η εταιρεία ανάπτυξης Grinding Gear Games έδωσε νέες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Path of Exile 2 μέσα από το παρακάτω gameplay trailer.

Το βίντεο προβλήθηκε κατά την διάρκεια ενός livestream με τους  developers  και εστιάζει στο Act 2 του παιχνιδιού, μία μεγάλη έρημο με δαίμονες και άλλες υπερφυσικές οντότητες. Το campaign θα έχει 7 Acts, αναβαθμισμένη ανάπτυξη χαρακτήρα,  customization  στον εξοπλισμό που θα αποκτάτε και  open world  εξερεύνηση.

Δείτε το gameplay trailer:


Το sequel θα έχει και ένα νέο skill gem system, νέα αντικείμενα, νέα είδη εχθρών, μέχρι και καινούργιες classes στους χαρακτήρες που θα επιλέξετε. Ο τομέας των γραφικών έχει επίσης αναβαθμιστεί. Οι  μικροσυναλλαγές  που αγοράσατε θα συνεχίσουν και αυτές στο sequel.Το Path of Exile 2 θα έχει νέες weapon classes, όπως αυτή του spear, νέο σύστημα gem upgrade και νέα  animations . Θα δείτε μέχρι και cinematic επιρροές. Θυμίζουμε ότι έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης, συνεπώς το community αναμένει σαρωτικές αλλαγές. Η εταιρεία με έδρα στη Νέα Ζηλανδία, ανακοίνωσε ότι η πανδημία επηρέασε την παραγωγικότητά της, ενώ η δουλειά λόγω των νέων expansions αυξήθηκε.

Όσο για τον ανταγωνισμό, ο Chris Wilson, επικεφαλής της Grinding Gear, δήλωσε: "Το Diablo IV δεν είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε σήμερα, αλλά μπορείτε να παίξετε Path of Exile. Ο στόχος μας είναι να το κυκλοφορούμε δωρεάν, να είμαστε καλοί και να ελπίζουμε κόσμος να θέλει να παίξει Action RPG. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος με το Diablo II: Ressurrected, σε βαθμό που δεν μπορώ να το επεξηγήσω".

Η Grinding Gear Games παρουσίασε και το δεύτερο επίσημο gameplay video. Στο βίντεο παρουσιάζονται τα spears και τα crossbows, αλλά και ορισμένα νέα skills.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2024 10:21 #275436 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Path Of Exile 2
Καθυστερεί για το Β' εξάμηνο 2024



Η beta του Path of Exile επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου. Τελικά η Grinding Gear Games ανακοίνωσε ότι θα την λανσάρει αργότερα, μέσα στο 2024.
Παρότι οι developers μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την beta τον Ιούνιο, δήλωσαν ότι "δεν εκτίμησαν καλά το διάστημα που είχαν για να τελειοποιήσουν το gameplay" κι έτσι προτίμησαν να πάρουν κι άλλο χρόνο. Πάντως, θα υπάρξει ένα alpha testing μέσα στον Ιούνιο, για λίγους και αρκετά τυχερούς gamers.


pic.twitter.com/MiRt7PlYXQ

— Path of Exile (@pathofexile) March 21, 2024

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification