Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elden Ring από FromSoftware και George R.R. Martin

28 Feb 2023 12:53 #269979 by Nikos Georgopoulos
Elden Ring: Shadow of the Erdtree expansion




Επιβεβαιώθηκε από την FromSoftware.

Η εταιρεία ανάπτυξης FromSoftware ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει expansion για το Elden Ring.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω του Twitter, καθώς η Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε : "Rise, Tarnished, and let us walk a new path together", προσθέτοντας ότι: "Ένα επερχόμενο expansion του Elden Ring, με τίτλο Shadow of the Erdtree βρίσκεται σε ανάπτυξη. Ελπίζουμε να ανυπομονείτε για νέες περιπέτειες στο Lands Between".

Το artwork που παρουσιάστηκε και αναφέρει το "Shadow of the Erdtree" περιλαμβάνει έναν ξανθό χαρακτήρα που ιππεύει ένα Torrent. Ο κόσμος είναι έρημος, γεμάτος φαντάσματα και ομίχλη. Ένα ετοιμοθάνατο Erdtree γέρνει στο βάθος.

Άραγε ο χαρακτήρας που ιππεύει είναι ο Miquella, αδερφός της Malenia; Οι fans υποψιάζονταν εδώ και καιρό ότι το DLC θα επικεντρωνόταν στην ιστορία του. Φαίνεται ότι το Erdtree είναι επίσης αλλοιωμένο - ίσως από το Haligtree;

Τον Δεκέμβριο προστέθηκε στο Elden Ring και το Colosseum DLC που πρόσθεσε multiplayer PvP μάχες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2023 11:16 #270037 by Nikos Georgopoulos
Miyazaki: "Για το multiplayer του Elden Ring εμπνέομαι από το Escape from Tarkov"




Περίεργες...εμπνεύσεις.

Ο Hidetaka Miyazaki, director του Elden Ring, δήλωσε ότι παρατηρεί το multiplayer του Escape from Tarkov για να αντλήσει έμπνευση για το δημοφιλές Action RPG του!

Ο Miyazaki είπε ότι παρακολουθεί πώς άλλοι developers «κάνουν update την λειτουργία multiplayer network και το game design» με τρόπους που αλλάζουν τον τρόπο «συμμετοχής των παικτών στο gameplay», και ακόμη και πώς «οι παίκτες χρησιμοποιούνται ως ένα από τα resources για το gameplay». Συγκεκριμένα, είπε ότι παρακολουθεί το Tarkov, όπου παρατηρεί αλλαγές ως «δημιουργός και fan του παιχνιδιού».

Το multiplayer της σειράς Souls ήταν το βασικό στοιχείο της εμπειρίας του από τότε που το Demon's Souls ξεκίνησε στο PS3.

Διαβάστε περισσότερα για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree expansion.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2023 11:06 #270129 by Nikos Georgopoulos
Mod του Elden Ring σας επιτρέπει να καλείτε spirit summons και να τα βάζετε να παλεύουν μεταξύ τους




Όπως στις μάχες των Pokémon.

Mod του Elden Ring σας επιτρέπει να καλείτε άπειρα spirit summons και να τα βάζετε να παλεύουν μεταξύ τους, όπως στις μάχες των Pokémon.

Το mod μετατρέπει οποιονδήποτε εχθρό, ακόμα και bosses σε Spirit Ashes και πρόκειται απλώς για ένα tool, το οποίο δημιουργεί custom μάχες στο Elden Ring, όπως Summon vs summon, Player vs summon, Free for All και Custom Spirit Ash.

Ο data miner και modder King Bore παρουσίασε το mod στο Twitter


Little Elden Ring Spirit Battler update that lets you make summons follow you around like little nerds.

(warning: you may be destroyed by a horrible orb) t.co/l51EEC0z4Y pic.twitter.com/oG7vc3ouQq

— king bore haha/geeeeeorge (@king_bore_haha) March 6, 2023

Μπορείτε να κατεβάσετε το mod κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2023 18:40 #270297 by Nikos Georgopoulos
Ο YouTuber Let Me Solo Her παίζει Elden Ring αλλά όλοι οι εχθροί είναι η Malenia




Μέσω mod. Συνεχίζει να παίζει...με το βρακί του!

Ο YouTuber Let Me Solo Her, ο οποίος ειδικεύεται στο να νικάει την Malenia, αποφάσισε να κάνει κάτι τρελό. Παίζει Elden Ring και πλέον όλοι οι εχθροί είναι η Malenia!

Το αδιανόητο αυτό πράγμα το δείχνει σε livestream, κάτι που είναι...ο εφιάλτης κάθε gamer! Το livestream διαρκεί 2,5 ώρες και ο YouTuber συνεχίζει να πολεμάει...με τα εσώρουχά του!



Διαβάστε περισσότερα για τον Let Me Solo Her και το livestream του όπου οι viewers του έπαιξαν ενάντια στη Malenia.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2023 00:59 #270313 by Nikos Georgopoulos
Οι παίκτες του Elden Ring έχουν πεθάνει 9 δισεκατομμύρια φορές




Αν ήταν πραγματικότητα τότε θα είχαν...πεθάνει όλοι οι άνθρωποι!

Η FromSoftware ανακοίνωσε ότι όσοι παίκτες έχουν παίξει το Elden Ring, έχουν σκοτώσει τον χαρακτήρα τους...9 δισεκατομμύρια φορές!

Όχι εκατομμύρια. Δισεκατομμύρια! Σωστά διαβάσατε. Ο πληθυσμός της Γης είναι 8 δισεκατομμύρια. Οπότε αν ζούσαμε στον κόσμο του Elden Ring και προσπαθούσαμε να επιβιώσουμε, απλά θα είχαμε αφανιστεί ως ανθρωπότητα!

Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια εορτασμού ενός έτους του Elden Ring. Αναλυτικά τα στατιστικά έχουν ως εξής:
- 9 δισεκατομμύρια θάνατοι χαρακτήρων.
- 2% των θανάτων ήταν από άλλους παίκτες.
- 14% από πτώσεις από μεγάλο ύψος.
- 15% από status effects, όπως scarlet rot ή poison.
- 69% Εννοείται από εχθρούς.


According to Bandai Namco, 5.9 billion boss attempts were made in the 1st year of Elden Ring, 69% of 9 billion deaths were caused by enemies & NPCs , and more t.co/4PnOt9Getf pic.twitter.com/tRlnJIxVHS

— Wario64 (@Wario64) March 20, 2023

Στις προσπάθειες για να νικήσουν οι παίκτες bosses, είχαμε συνολικά 5,9 δισεκατομμύρια απόπειρες. Άρα πάνω από τις μισές φορές ο κόσμος πεθαίνει στα bosses. Φυσικά η Malenia είναι 1η στη λίστα με 329 εκατομμύρια kills. Το 5% όλων των απόπειρων εξόντωσης ενός boss. Πως μας πετσόκοψε έτσι; Στη δεύτερη θέση ο Margit The Fell Omen και στην τρίτη ο Limgrave Tree Sentinel.

Δείτε τον τρελό YouTuber Let Me Solo Her, ο οποίος παίζει Elden Ring, αλλά όλοι οι εχθροί είναι η Malenia!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2023 11:58 #270439 by Nikos Georgopoulos
Παίκτρια του Elden Ring εμπνεύστηκε από τον Let Me Solo Her και βοηθάει άλλους παίκτες να νικήσουν το τελευταίο boss




Ονομάζεται LetMeSoloThem.

Η παίκτρια του Elden Ring Let Me Solo Them, έχει βοηθήσει περισσότερους από 3000 άλλους παίκτες να νικήσουν το τελευταίο boss.

Ο %20%20%20%20%20%20Reached%20my%20goal%20of%20helping%203000%20people%20beat%20the%20final%20boss%20of%20Elden%20ring!%205K%20is%20my%20next%20goal!%20?%20love%20all%20you%20fellow%20tarnished!%20-LetMeSoloThem
%20by%20%20%20%20%20%20u/supersaiyanvidel%20in%20%20%20%20%20%20gaming%20%20%20%20" target="_blank" rel="noopener">λογαριασμός της στο Reddit ονομάζεται Supersaiyanvidel και έχει δηλώσει ότι ο σκοπός ήταν από την αρχή να βοηθήσει τόσους παίκτες. Μέρος του κόσμου την ευχαριστεί για την βοήθεια της, ενώ άλλοι λένε ότι έχει αντιγράψει τον Let Me Solo Her. Ένας χρήστης του Reddit την ρώτησε αν οι παίκτες που την φωνάζουν βρίσκονται στην πρώτη τους προσπάθεια και απάντησε: "Οι πρώτοι 1000 άνθρωποι βρισκόντουσαν στην τρίτη τους προσπάθεια αλλά οι επόμενοι 2000 ήταν στην πρώτη και την δεύτερη. Κάποιοι θέλουν να ξεπερνούν τις δοκιμασίες μόνοι τους καθώς είναι πιο ικανοποιητικό όταν το καταφέρνουν αφού έχουν κολλήσει. Άλλοι άνθρωποι όμως δεν έχουν την υπομονή ή την επιμονή ή απλά έχουν χρησιμοποιήσει summons σε όλο το παιχνίδι. Εγώ θέλω απλώς να είμαι εκεί για όποιον χρειάζεται."



Η ίδια επίσης δήλωσε ότι επειδή η μάχη με το τελευταίο boss έχει δύο μέρη (Radagon of the Golden Order και Elden Beast) βοηθάει τους παίκτες σε δυο διαφορετικές δύσκολες μάχες: Είδα πολλούς ανθρώπους που παραπονιόντουσαν για τα Radagon και Elden Beast και ζητούσαν βοήθεια στο Reddit. Οπότε αποφάσισα να βάλω το sign μου στην πόρτα του τελευταίου boss. Μία ακόμα έμπνευση αποτέλεσε ο Let Me Solo Her καθώς η streamer δήλωσε ότι "στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα στην κοινότητα για να βοηθούν τους άλλους αντί να τους λέει να βελτιωθούν". Επίσης δήλωσε ότι οι συγκρίσεις μαζί του δεν την πειράζουν καθώς οι προθέσεις τους είναι η ίδιες, δηλαδή να παρέχουν βοήθεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2023 08:56 #270508 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης ριάλιτι πρότεινε σε ραντεβού ονόματα για τα μελλοντικά παιδιά του από bosses του Elden Ring




Εκείνη δεν το κατάλαβε.

Στο ριάλιτι Love is Blind του Netflix, ένας μύστης πρότεινε σε ραντεβού ότι θα ήθελε τα μελλοντικά παιδιά του να έχουν ονόματα...από bosses του Elden Ring.

Βέβαια η κοπέλα στο βίντεο ούτε που κατάλαβε τι εννοούσε. Ο τύπος είτε τρόλαρε, είτε όντως ήθελε κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα πρότεινε το Godfrey και το Godric. 


WHOS GONNA TELL THIS GIRL HER HUSBAND WANTS TO NAME THEIR KIDS AFTER ELDEN RING BOSSES LOOOOOOOOOOOOL pic.twitter.com/4z16smrAXp

— parky (@parkenharbor) March 26, 2023

Σύμφωνα με την Huffington Post  ο παίκτης ονομάζεται Zack Goytowski και η παίκτρια στο ραντεβού του Irina Solomonova. Η Irina απάντησε με τα ονόματα "Zion" και "Gid", τα οποία άνετα θα μπορούσαν να είναι και αυτά ονόματα από bosses σε κάποιο Action RPG! Αμφότεροι έχουν κακές/περίεργες επιλογές ονομάτων, άρα όπως βλέπουμε ταιριάζουν. Επομένως τους ευχόμαστε για πάντα μαζί και πολλούς απογόνους (για να εξαντλήσουν όλες τις επιλογές).

Δείτε ακόμη πόσες...δισεκατομμύρια φορές έχουν πεθάνει οι gamers στο Elden RIng.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2023 11:28 #270528 by Nikos Georgopoulos
YouTuber τερμάτισε το Elden Ring απλά περπατώντας




Μάλλον για αυτόν ήταν ένας...περίπατος.

Έχουμε δει διαφόρων ειδών τερματισμούς του Elden Ring, αλλά στον συγκεκριμένο ο παρακάτω παίκτης είχε σίγουρα απεριόριστη υπομονή, καθώς κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι...απλά περπατώντας!

Ο Ymfah τερμάτισε το Elden Ring χρησιμοποιώντας glitches. Ανήρτησε το βίντεο την πρωταπριλιά και με αυτό και μόνο θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι. Χρησιμοποίησε διάφορα glitches, όπως τα zips (με τα οποία τηλεμεταφέρονται), warps κτλ και πέρασε σχεδόν και τις 13 αναμετρήσεις με bosses.



Ο Ymfah απλά περπάτησε. Δεν επιτέθηκε σε εχθρούς, δεν χρησιμοποίησε consumables ή thriwables όπως πέτρες, ούτε έκανε summon φίλους του ή NPCs . Δεν έκανε roll, parry, ούτε level up.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2023 19:45 #270565 by Nikos Georgopoulos
YouTubers τερματίζουν το Elden Ring με ένα δάχτυλο ή με παιχνίδι Bob-It




Η MissMikaa ξαναχτυπά.

Οι τερματισμοί του Elden Ring έχουν πάει πλέον...σε άλλο level!

Η MissMikaa συνεχίζει τους πρωτότυπους τερματισμούς. Κατάφερε και τερμάτισε το Elden Ring...με ΕΝΑ δάχτυλο!


Introducing... THE ONE FINGER FUN! I just started trying to beat Elden ring with only one finger on the controller. Today was a strong start with already 3 main bosses down! Super hyped for this one. pic.twitter.com/lmwUGhRgCe

— MissMikkaa (@MissMikkaa) March 29, 2023

Επίσης, ο YouTuber Swoop Douglas τερμάτισε το Elden Ring με χειριστήριο ένα παιχνίδι...Bob-it! Δήλωσε επίσης: "Σε κάποια φάση άρχισα να αισθάνομαι πιο άνετα με το χειριστήριο Bob-it παρά με ένα κανονικό χειριστήριο"!


World's First Elden Ring All Bosses on a Bop It

What's next ?... pic.twitter.com/lFnwRogZ1f

— Swoop Douglas (@SwoopDouglas) March 31, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2023 10:51 #270686 by Nikos Georgopoulos
Ο director του Elden Ring, Hidetaka Miyazaki, είναι στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2023




Σύμφωνα με το περιοδικό Time.

Η ετήσια λίστα του περιοδικού Time με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο κυκλοφόρησε και η λίστα περιλαμβάνει ένα άτομο από την βιομηχανία των games, τον Hidetaka Miyazaki της FromSoftware, director των Elden Ring, Bloodborne και Dark Souls. Βρίσκεται στη λίστα "Innovator", που περιλαμβάνει τους ανθρώπους που καινοτομούν.

Ο Neil Druckmann της Naughty Dog είπε στο Time, ότι τα games του Miyazaki τον έκαναν να αισθάνεται «μίζερος» επειδή ο χαρακτήρας του Druckmann πέθαινε ξανά και ξανά. Αλλά ο Druckmann και οι παίκτες παντού που παίζουν τα games του Miyazaki, μπορεί να καταλήξουν να προσπεράσουν τα εμπόδια. Αυτό είναι που κάνει τον Miyazaki τόσο σπουδαίο designer, είπε ο Druckmann. "Τα games του Miyazaki κάνουν τον παίκτη να αισθάνεται ολοκληρωμένος και έξυπνος -- και όλα αυτά χάρις στην ασυμβίβαστη προσέγγιση του ίδιου και της ομάδας του. Αρνείται να υπερεξηγήσει τους μηχανισμούς ή το lore , αλλά βάζει τον παίκτη να τα καταλάβει μόνος του" είπε ο Druckmann.



Ο Miyazaki είναι μόλις ο δεύτερος game designer που βρίσκεται στην ετήσια λίστα του Time, μετά τον δημιουργό του Mario, Shigeru Miyamoto, το 2007.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την λίστα του περιοδικού Time .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification