Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

28 Aug 2020 19:04 #237932 by BigGreekGamer
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Η Hardsuit Labs απέλυσε τον lead writer Brian Mitsoda καθώς και τον creative director του project.


Όταν η εταιρεία ανάπτυξης Hardsuit Labs ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 θα πάρει νέα αναβολή έως το 2021 ανέφερε επίσης ότι θα υπάρχουν και νέες αλλαγές στο εσωτερικό της εταιρείας, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να πετύχουν τον στόχο τους και να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι μέσα στο 2021.

Αυτές οι αλλαγές στο εσωτερικό της εταιρείας έχουν πλέον αποκαλυφθεί σε μια σύντομη ανακοίνωση που είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Τόσο ο lead writer Brian Mitsoda όσο και ο creative director Ka'ai Cluney δεν θα ανήκουν πλέον στην ομάδα της Hardsuit Labs. Η δήλωσε αναφέρει: "Ήταν μια από κοινού απόφαση που έλαβε η ηγεσία των Hardsuit Labs και Paradox Interactive".

Σε μια συνέντευξη του στο Rock Paper Shotgun ο lead writer του project Brian Mitsoda δήλωσε: "Η συνεργασία μας τερματίστηκε ξαφνικά στις 16 Ιούλιου και έπαθα ένα ξαφνικό σοκ γιατί δεν τον περίμενα. Ως κάποιος που συμμετείχε σημαντικά στην ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού της σειράς δανείστηκα την κληρονομιά μου και το όνομα μου με το franchise καθώς συμμετείχα ενεργά στο μάρκετινγκ της εταιρείας για το Bloodlines 2 ακόμη και όταν ήταν δύσκολο για μένα τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αυτό το έκανα επειδή ήθελα να επιτύχω το καλύτερο για την ομάδα και για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Δεν πήρα μέρος στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν όπου λήφθηκε η απόφαση να καθυστερήσει η παραγωγή του παιχνιδιού. Επίσης δεν υπήρξαν καθυστερήσεις όσον αφορά την αφηγηματική ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2".

Η εταιρεία ανάπτυξης Hardsuit Labs διόρισε ως creative director τον Alexandre Mandryka, ο οποίος έχει εργαστεί σε σειρές τίτλων όπως τα Assassin's Creed και Far Cry. Οι αντιδράσεις των fans είναι αρκετά συγκρατημένες καθώς η απόλυση δύο ανθρώπων που ήταν αναπόσπαστο μέρος σε όλο το project δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη ημερομηνία, εντός του 2021 για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Oct 2020 11:56 #240400 by BigGreekGamer
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Η senior narrative designer, Cara Ellison αποχωρεί από το project.


Η Cara Ellison, η senior narrative designer για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, αποχώρησε από το project. H Paradox Interactive σε πρόσφατες δηλώσεις της επιβεβαίωσε ότι η Ellison δεν εργάζεται πλέον στην ομάδα ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα η Paradox Interactive ανέφερε : "Επιβεβαιώνουμε ότι η Cara Ellison αποφάσισε να αποχωρήσει από την Hardsuit Labs και συνεπώς δεν εργάζεται πλέον επάνω στο Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Η Cara έφερε φρέσκες ιδέες στο project και μεγάλο μέρος της συνεισφοράς της θα δώσει το παρόν στον επερχόμενο τίτλο."
Η Ellison προσλήφθηκε από την League of Geeks, την Αυστραλιανή εταιρεία ανάπτυξης του Armello. Δεν είναι ακόμη γνωστό το επόμενο project που θα ασχοληθεί η Cara Ellison στον νέο της ρόλο ως senior sarrative designer, όμως εκδότρια εταιρεία του νέου project θα είναι η Private Division.


Η Cara Ellison δεν είναι το μοναδικό μέλος της ομάδας ανάπτυξης του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 που αποχώρησε από το project. Τον Αύγουστο αποχώρησε και ο Brian Mitsoda, από τον ρόλο του narrative lead και ο Ka'ai Cluney ο οποίος είχε την θέση του creative director. Τον Ιούνιο ανακοινώθηκε ότι η συνεισφορά του Chris Avellone δεν θα χρησιμοποιηθεί μετά από μία σειρά κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, όμως η κυκλοφορία θα καθυστερήσει έως το 2021. Δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία ακόμη όμως είναι γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2020 20:35 #242056 by BigGreekGamer
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - Περίοδος κυκλοφορίας
Η κυκλοφορία θα γίνει μετά το πρώτο εξάμηνο του 2021.


Ο επικεφαλής της Paradox Interactive δήλωσε ότι δεν περιμένει την κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 να γίνει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Paradox Interactive, Ebba Ljungerud, μιλώντας στην σουηδική Placera δήλωσε: "Δεν πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2021, αλλά θα δούμε". To Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020, όμως πήρε δύο αναβολές λόγω της πανδημίας. Τον Ιούνιο του 2020, η Paradox Interactive δήλωσε ότι όλο το περιεχόμενο το οποίο έχει περάσει από τα χέρια του Chris Avellone θα αφαιρεθεί, μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Τον Αύγουστο του 2020, η Paradox Interactive ανακοίνωσε την πρώτη καθυστέρηση "για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής gaming εμπειρίας". Οι δηλώσεις αναφέρθηκαν και σε αλλαγές στην οργάνωση της ομάδας ανάπτυξης. Αργότερα μέσα στον μήνα ο lead narrative designer Brian Mitsoda και ο creative director Ka'ai Cluney απολύθηκαν από το project με τον πρώτο να δηλώνει ότι εξεπλάγην με την απόφαση της εταιρείας, καθώς δεν πίστευε ότι υπήρξε περίοδος που δεν ήταν επιτυχημένος στον ρόλο που του είχε ανατεθεί. Αργότερα, τον Οκτώβριο του 2020 η Paradox Interactive επιβεβαίωσε ότι η senior narrative designer Cara Ellison αποχώρησε από το project και ότι δεν εργαζόταν πλέον για την Hardsuit.

Σύμφωνα με το άρθρο του Placera, η απόφαση της Paradox να κυκλοφορήσει το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 για PS5 και Xbox Series X σε συνδυασμό με την πανδημία και την κατάσταση στο προσωπικό, συνέβαλαν στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της Paradox δήλωσε: "Για να μπορέσεις να αναπτύξεις video games για την νέα γενιά κονσολών, είναι αναγκαίο το να έχεις και development kits από τους κατασκευαστές. Είμαι σίγουρος ότι οι Sony και Microsoft έχουν επηρεαστεί από την πανδημία καθώς δεν είχαν πολλά development kits."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2020 20:44 #242063 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote:
Το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, όμως η κυκλοφορία θα καθυστερήσει έως το 2021. Δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία ακόμη όμως είναι γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.


Το παράξενο θα ήταν να μην κυκλοφορήσει PS4 καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για 2020 αρχικά.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Feb 2021 12:30 - 24 Feb 2021 12:34 #246771 by BigGreekGamer
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - Περίοδος κυκλοφορίας
Η Paradox αντικαθιστά την βασική ομάδα ανάπτυξης και ανακοινώνει περαιτέρω καθυστέρηση. 
Η Paradox ανακοίνωσε εκτενέστερη καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, όπως επίσης την αντικατάσταση της βασικής ομάδας ανάπτυξης από το project.Μετά την καθυστέρηση του 2020, το Bloodlines 2 αναμενόταν για κυκλοφορία μέσα στο 2021 καθώς η ομάδα ανάπτυξης επικεντρώθηκε στις τελικές λεπτομέρειες.  Σε πρόσφατη οικονομική της αναφορά , η Paraxdox ανακοίνωσε ότι το sequel του Vampire: The Masquerade, δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και ότι η Hardsuit Labs δεν θα συνεχίσει να εργάζεται επάνω στο project.Η διευθύνων σύμβουλος της Paradox, Ebba Ljungerud, μίλησε για τις δύσκολες αποφάσεις που πάρθηκαν ώστε να διατηρηθεί το ποιοτικό επίπεδο που αναμένουν οι υποστηρικτές της σειράς: "Αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε περισσότερο την κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 κάτι που σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Αποφασίσαμε επίσης ότι η Hardsuit Labs δεν θα ηγείται πλέον της ανάπτυξής του, όμως έχουμε ήδη ξεκινήσει την συνεργασία μας με ένα μία άλλη ομάδα ανάπτυξης, ώστε να ολοκληρωθεί το project. Αυτές ήταν δύσκολες αποφάσεις όμως είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ο σωστός δρόμος προς όφελος του video game."

​​​​​​​Ένα μήνυμα  στο επίσημο site της Paradox  επιβεβαιώνει ότι όσοι έχουν κάνει preorder θα χρειαστεί να περιμένουν έως ότου ανακοινωθεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι πρόσφατες αλλαγές δεν αποτελούν και τις μοναδικές που έλαβαν χώρα στο στάδιο ανάπτυξης του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν αλλάξει επίσης αρκετοί συγγραφείς και creative directors. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Feb 2021 14:45 - 24 Feb 2021 14:46 #246778 by Blood Prince
Από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2022 και στο PS4 λοιπόν.....εκτός αν αποφασίσουν να το κυκλοφορήσουν μόνο στις Next Gen αν και είχε ανακοινωθεί επίσημα πως θα κυκλοφορήσει και PS4.

Τελοσπάντων,δεν θα ενοχληθώ ιδιαίτερα αν δεν κυκλοφορήσει PS4 αν και πιστεύω θα κυκλοφορήσει εκτός εαν το πάνε 2023....

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 13:01 #247246 by BigGreekGamer
Η Hardsuit Labs απολύει υπαλλήλους της Μετά την απομάκρυνσή της από το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.Μετά την ανακοίνωση της Paradox ότι η Hardsuit Labs δεν είναι πλέον υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, η Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης άρχισε να απολλύει τους υπαλλήλους της.Συγκεκριμένα και τα τέσσερα μέλη της ομάδας αφήγησης της Hardsuit Labs απολύθηκαν και το δήλωσαν στο Twitter, ενώ θα αναμένεται να γίνουν περισσότερες απολύσεις. Οι απολύσεις αυτές έρχονται μετά από την προβληματική ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, το οποίο έχει πάρει αρκετές αναβολές τα τελευταία χρόνια, ενώ είχαν ήδη φύγει από την Hardsuit Labs, ο lead writer Brian Mitsoda, ο creative director Ka’ai Cluney και η narrative designer Cara Elson.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 00:56 - 15 Jul 2021 00:57 #253632 by Manos
Μήνυση του Chris Avellone για συκοφαντική δυσφήμιση
Ένα χρόνο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του, ο Chris Avellone δημοσίευσε ένα blog post στο οποίο αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες μάλιστα οδήγησαν και στην αποπομπή του από τα studios στα οποία εργαζόταν. Επιπλέον, ο ίδιος υπέβαλε αγωγή ενάντια σε δύο ανθρώπους που τον κατηγόρησαν, αλλά και σε εκατό ακόμα άτομα που δεν ονομάτισε, για τους οποίους ισχυρίζεται ότι ήταν και αυτοί υπεύθυνοι με “κάποιο τρόπο”.

Τα δύο άτομα που ονοματίζονται στην αγωγή, είναι οι Karissa Barrows και Kelly Bristol, τις οποίες ο Avellone κατηγορεί για δυσφημιστικές δηλώσεις. Η Karissa Barrows σε περυσινή της συνέντευξη είχε πει πως ο Avellone “βάζει στο μάτι νεαρές γυναίκες” και πως “προσπαθεί να τις μεθύσει”. Ο ίδιος τώρα ισχυρίζεται πως τα λεγόμενα αυτά είναι εντελώς λανθασμένα και πως ποτέ δεν είχε ως στόχο να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον χωρίς την συγκατάθεσή του. Η Barrows απάντησε πως παραμένει πιστή στις κατηγορίες που έκανε πέρυσι και πως δεν μπορεί να πει περισσότερα για νομικούς λόγους. Ο Avellone αναφέρει ακόμη στο blog post του πως η Barrows είχε γίνει ανταγωνιστική μαζί του, όταν αυτός βρισκόταν σε σχέση με μία φίλη της. Σχετικά με αυτό η Barrows είχε δηλώσει πέρυσι πως η φίλη της αναγκαζόταν να υπομένει την ψυχολογική κακοποίηση που της ασκούσε ο Avellone.

Επιπλέον ο Avellone ξεκαθαρίζει πως η νομική οδός που ακολουθεί δεν έχει ως στόχο να φιμώσει κανέναν, και μάλιστα προτρέπει τους εμπλεκόμενους να μιλήσουν περισσότερο για το τι έγινε. Ωστόσο, ο δικηγόρος D.M. Schmeyer, που δεν σχετίζεται με την αγωγή, την χαρακτήρισε ως εκδικητική, καθώς τέτοιους είδους αγωγές έχουν όντως σαν στόχο να φιμώσουν τους κατηγορούμενους καθώς είναι δύσκολο για αυτούς να ανταποκριθούν. Επίσης, ο Schmeyer κατακρίνει την αγωγή καθώς αυτή κατατέθηκε στην Καλιφόρνια, μια πολιτεία με νομικό σύστημα που ευνοεί τέτοιου είδους αγωγές. Ο Avellone πάντως διαφωνεί με την άποψη του D.M. Schmeyer και τονίζει πως όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακουστούν, ενώ ταυτόχρονα τον κατηγορεί για μεροληψία.

Τέλος, ο Avellone στο blog post του αναφέρει πως περίμενε αρκετά και πως θέλει να πολεμήσει τις κατηγορίες εναντίον του και νιώθει πως οι εταιρίες με τις οποίες συνεργαζότανε διέκοψαν τις επαφές χωρίς να περιμένουν να δικαστεί. Η αγωγή που κατέθεσε ο Avellone, στο Los Angeles στις 16 Ιουνίου, αφορά αποζημίωση για χαμένη εργασία και συναισθηματική δυσφορία, καθώς και ζημίες από τιμωρίες που του επιβλήθηκαν, αλλά και το κόστος της αγωγής.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς οι κατηγορούμενοι θα έχουν στην διάθεσή τους 30 μέρες για να απαντήσουν.

Η εμπλοκή του Avellone, έχει τερματιστεί και από το The Waylanders, όπως αποδείχθηκε μέσω tweet από τον βασικό συγγραφέα του παιχνιδιού.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification