Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Dark Souls Remastered

10 Nov 2022 11:03 #267515 by Nikos Georgopoulos
Το Dark Souls Remastered επέστρεψεΟι online servers επέστρεψαν και για το Dark Souls Remastered από σήμερα. Θυμίζουμε ότι το αρχικό Dark Souls δεν θα έχει πλέον online multiplayer, μιας και το απαρχαιωμένο σύστημά του δεν επιτρέπει επαρκή προστασία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Dec 2022 06:11 #267924 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά Dark Souls έχει πολλές πόλεις εκτός των ορίων του χάρτη
Ένας modder και ένας YouTuber τις εξερευνούν.

Η σειρά Dark Souls έχει διάφορες πόλεις που βρίσκονται εκτός του χάρτη που έχουμε μπροστά μας. Δεν μπορούμε δηλαδή να περπατήσουμε σε αυτές (εκτός κι αν βρούμε κάποιο glitch και βγούμε εκτός ορίων). Ο YouTuber Crest και ο modder Thens έχουν όμως τον τρόπο να αποκτούν πρόσβαση σε αυτές.

Ο Crest έχει εξερευνήσει όλη την σειρά Dark Souls από το 2014 μέχρι σήμερα. Βγαίνει πάντοτε...εκτός ορίων (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά) και ανακαλύπτει πόλεις που δεν έχουμε δει ποτέ. Όπως για παράδειγμα την πόλη Boletarian στο Demon's Souls, μια περιτειχισμένη πόλη που μπορείτε να παρατηρήσετε από ψηλά στο World 1, στο Boletarian Palace. Ο Crest και ο συνεργάτης του modder Thens δημιούργησαν μια μεγεθυμένη έκδοση της μακρινής πόλης, επιτρέποντάς σας να την περπατήσετε και να την εξετάσετε από κοντά χρησιμοποιώντας το mod τους.Δείτε το σχετικό βίντεο. Θα συναντήσετε ακόμη διάφορες πόλεις, όπως οι Anor Londo, ένα χωριό που είναι ορατό από το Firelink Shrine και άλλα μέρη. Αν σας αρέσουν οι εξερευνήσεις τότε απολαύστε το βίντεο και κατεβάστε το σχετικό mod .

Δείτε ακόμη το τρελό Dark Souls Tony Hawk's Underground mod.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:08 #273633 by Nikos Georgopoulos
Dark Souls demake mod
Ονομάζεται Pixel Souls: Demastered και είναι διαθέσιμο για downloads

Ο modder thegreatgramcracker, έφτιαξε το Pixel Souls: Demastered, το οποίο αντικαθιστά τα γραφικά του Dark Souls με παρόμοια pixel art και χαμηλώνει την συνολική ανάλυση εικόνας και ήχου ώστε να θυμίζει κυκλοφορία του PS1.Ο thegreatgramcracker χρησιμοποιεί την δικό του custom αλγόριθμο, ο οποίος μετατρέπει τα αρχικά textures του Dark Souls σε pixel art, κάνοντας κάθε εικόνα downscale και μετά την μεγαλώνει ξανά στο πραγματικό της μέγεθος.

Το mod λειτουργεί με το Dark Souls Remastered αλλά και με την Prepare To Die Edition και μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification