Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Φήμη για το Fable 4

10 Nov 2021 20:51 #257236 by Μητσακούλης Απόστολος
Πιστεύω θα το κάνουν δυνατό παιχνίδι. Θα περιμένω την εξέληξη του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:48 #257809 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Fable Reboot βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και τέσσερα χρόνια
O τίτλος αναπτύσσεται από την Playground Games.

Το reboot της σειράς Fable βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ένα πρόσφατο tweet από έναν developer της Playground Games αποκάλυψε ότι το reboot του Fable από το στούντιο βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη για πάνω από τέσσερα χρόνια. Ο Tom Gaulton, της Playground Games, γιόρτασε στο Twitter τον τέταρτο χρόνο του στο στούντιο, εκφράζοντας τη χαρά του που δούλευε στο Fable όλο αυτό το διάστημα. Αυτή είναι η πρώτη πραγματική ένδειξη για το πόσο καιρό το παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά στο στούντιο που ανήκει στη Microsoft, με το παιχνίδι να αποκαλύπτεται αρχικά τον Ιούλιο του 2020.


4 years of working on Fable at @WeArePlayground . So excited for this game. pic.twitter.com/KO099HnYSd

— Tom (@deltaflux) November 5, 2021

H Playground Games παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με τo reboot, η οποία θα είναι η πρώτη προσθήκη στο franchise μετά το Fable III το 2014. Η Lionhead Studios, οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς, δούλευαν πάνω στο Fable Legends μέχρι που το στούντιο έκλεισε το 2016. Η Playground Games ήταν επικεφαλής της ανάπτυξης της σειράς Forza Horizon για μερικά χρόνια. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 22:31 #258406 by Stathis Moose Stathopoulos
Microsoft: "Το κλείσιμο της Lionhead Studios ήταν ένα από τα μεγαλύτερά μας λάθη"
Δεν θα ήθελε να το επαναλάβει στο μέλλον.

Η Microsoft αναγνώρισε ότι το κλείσιμο των Lionhead Studios ήταν ένα από τα "μεγαλύτερά της λάθη".

Βασικοί συντελεστές του τμήματος Xbox μίλησαν για την απόκτηση και το τελικό κλείσιμο ενός εν των μεγαλύτερων εταιρειών ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια προσπάθεια "να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη". 

Η Lionhead ιδρύθηκε το 1997 από τους Peter Molyneux, Mark Webley, Tim Rance και Steve Jackson, αλλά σχεδιάστηκε νωρίτερα, ενώ ο Molyneux βρισκόταν στην Bullfrog, εταιρεία ανάπτυξης των PC games Populous, Syndicate και Dungeon Keeper.

Όπως ανέφερε ο Wes την εποχή που έκλεισε το στούντιο, ο Molyneux είχε πουλήσει την Bullfrog στην EA και είχε κερδίσει εκατομμύρια από την συμφωνία. Ο Molyneux λαχταρούσε για άλλη μια φορά τη δημιουργική ελευθερία. Η ιδέα για την Lionhead ήταν ότι θα επικεντρωνόταν στη δημιουργία games υψηλής ποιότητας, όπως έκανε η Bullfrog, αλλά θα απέφευγε να πέσει στην παγίδα του να μεγαλώσει πολύ. Η Lionhead εξαγοράστηκε από την Microsoft το 2006 και έκλεισε 10 χρόνια αργότερα.

"Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη από τα οποία μάθαμε στο παρελθόν ήταν η Lionhead. Μακάρι να ήταν ακόμα ένα βιώσιμο στούντιο", δήλωσε η Shannon Loftis, η οποία ήταν γενική διευθύντρια του τμήματος Global Games Publishing, όταν έκλεισε η Lionhead. Η Sarah Bond, επικεφαλής των Game creator experiences στο Xbox, πρόσθεσε: "Μερικά χρόνια μετά το κλείσιμο αναλογιστήκαμε τι συνέβη. Μάθαμε πως δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη μας". Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, πρόσθεσε: "Αποκτάς μια εταιρεία ανάπτυξης για αυτό που μπορούν να κάνουν και η δουλειά σου είναι να τους βοηθήσεις να επιταχύνουν τον τρόπο που κάνουν αυτό που κάνουν και όχι η εταιρεία ανάπτυξης να επιταχύνει αυτό που κάνεις εσύ".

Το Fable συνεχίζει, ωστόσο, καθώς πέρυσι η Microsoft ανακοίνωσε το reboot του Fable για Xbox Series X και PC. Θεωρείται μια "νέα αρχή" για την σειρά και αναπτύσσεται από την Playground Games, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Forza Horizon, η οποία έχει μπροστά της ένα "βαρύ" φορτίο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2022 20:37 #260129 by Nikos Georgopoulos
Απέχει πολύ από την κυκλοφορία τουΜία αγγελία εργασίας ζητάει σχεδιαστή αφήγησης για το Fable 4, κάτι που δείχνει ότι το παιχνίδι απέχει πολύ από το να κυκλοφορήσει. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει "δημιουργικότητα στον τομέα του μηχανισμού αφήγησης ιστοριών και βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων διαδραστικότητας μιας αφήγησης σε παιχνίδι".
Ορισμένοι περίμεναν το Fable στα τέλη του 2022, αλλά απ' ότι φαίνεται θα αργήσουμε αρκετά μέχρι να το δούμε.

Το Fable 4 έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να αναπτυχθεί. Θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X/S και Xbox One. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jan 2022 19:20 #260187 by Μητσακούλης Απόστολος
PC έκδοση κατευθείαν με το που βγεί. Ελπίζω να μπορώ να το τρέξω όταν με το καλό βγούν οι απαιτήσεις του συστήματος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification