Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Starfield

22 Oct 2021 13:42 #256602 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέο βίντεο με τα The Settled Systems

Το νέο βίντεο του Starfield μας δίνει μια γεύση από τα The Settled Systems.
Το διαστημικό RPG της Bethesda, Starfield, θα λαμβάνει χώρα στα The Settled Systems, μια περιοχή 50 έτη φωτός μακριά από το ηλιακό μας σύστημα. Περίπου 20 χρόνια πριν την αρχή του Starfield, δύο φατριές, οι United Colonies και The Freestar Collective είχαν μια αιματηρή μάχη. Λίγα χρόνια μετά, το έτος 2330, δεν υπάρχει μάχη στα The Settled Systems, όμως υπάρχουν μισθοφόροι, διαστημικοί πειρατές, spacers και φανατικοί θρησκευόμενοι. Όλοι τους επικίνδυνοι.

Θα μπορείτε εξερευνήσετε τα The Settled Systems ως μέρος της οργάνωσης Constellation, η οποία έχει ως σκοπό την αποκάλυψη των μυστικών του γαλαξία. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε concept art, character art και πολλά άλλα:

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:53 #257837 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Bethesda θα βάλει στο Starfield και προσφωνήσεις για χαρακτήρες χωρίς φύλο (they)
Με το ανάλογο voice acting.

Σύμφωνα με μία σειρά ερωτήσεων που απάντησε η Bethesda σε fans της στο Reddit, στο Starfield θα υπάρχει άπλετο character customization .

Ο Todd Howard, creative director, δήλωσε: "Θα υπάρχει ένα βάθος επιλογών στο character customization, όπως η επιλογή background, skills κ.α. Θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε πως θα σας αναφέρουν οι NPCs όταν λένε το όνομά σας (he, she,  they), επομένως έχουμε ηχογραφήσει όλα τα είδη διαλόγων για να υποστηρίξουμε την επιλογή σας.

Το Starfield θα υποστηρίζει επίσης modding.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X/S στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:46 #258026 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέα στοιχεία για το gameplayΗ Bethesda κυκλοφόρησε ένα developer diary για το Starfield με την ονομασία "The Endless Pursuit" το οποίο έχει ένα μικρό tease του επερχόμενου Sci-Fi game. Στο βίντεο, ο game director Todd Howard, η studio director Angela Browder και ο art director Matt Carofano, συζητούν το πως οι φιλοδοξίες, τα πάθη και η ιστορία της Bethesda Game Studios έχουν διαμορφώσει την εταιρεία και πως βλέπει πλέον το μέλλον της με το Starfield.
Η ιστορία του RPG θα εστιάζει εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον και θα καλύπτει όσα μπορεί να κάνει η ανθρωπότητα μόλις απελευθερωθεί από τα όρια της γης. Είναι το πρώτο νέο σύμπαν σε παιχνίδι 25 χρόνια μετά την ίδρυση της Bethesda. Θα δημιουργείτε ότι χαρακτήρα θέλετε και θα εξερευνάτε το παιχνίδι με μπόλικη ελευθερία καθώς θα προσπαθείτε να απαντήσετε το μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας.

Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται το έτος 2330, θα έχει τρία factions για να αλληλεπιδράσετε και από αυτά τα δύο θα είναι τα μεγαλύτερα. Έχουμε τους United Colonies και την Freestar Collective. Θα ξεκινάτε στην φατρία Constellation, ως εξερευνητής του γαλαξία. Το παιχνίδι θα εστιάζει στον Πόλεμο των Αποικιών που διεξήχθη το 2310 ανάμεσα στους Freestar Collective και United Colonies. Προς το παρόν θα υπάρχει ειρήνη, αλλά αναμένεται να υπάρξει αναβρασμός ανάμεσα στις δύο φατρίες. Όσο για τους εχθρούς, θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές απειλές, όπως πειρατές, μισθοφόρους, αποστάτες, θρησκευτικούς ζηλωτές κτλ. Τρεις τοποθεσίες έχουν αποκαλυφθεί ως settings και είναι η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αποικιών, Νέα Ατλαντίδα, η πόλη αναψυχής του Neon και η πρωτεύουσα των Freestar Collective, Akila. Θα εξερευνάτε επίσης περιοχές όπως το Ηλιακό μας σύστημα και άλλα μέρη του γαλαξία.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2022 20:43 #260158 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Starfield Collector's Edition Smartwatch
Εντοπίστηκε σε ένα manual.

Ένα manual με την Starfield Collector's Edition  διέρρευσε online στο Reddit . Το manual δείχνει ότι η συλλεκτική έκδοση θα έχει ένα Smartwatch.

Το Smartwatch θα είναι προϊόν σχεδιασμού της The Wand Company. Ονομάζεται LPV6 Chronomark Smartwatch και φέρει τις λέξεις "Chronomark" και "Est 2188".

Προφανώς το Smartwatch αναφέρεται σε μία εταιρεία που υπάρχει μόνο μέσα στο παιχνίδι Starfield και που ξεκίνησε την λειτουργία της το 2188. Το σενάριο του παιχνιδιού θα διεξάγεται μεταγενέστερα.

Σε ένα βίντεο με behind the scenes στιγμιότυπα, η Bethesda είχε δείξει το ρολόι τον Ιούλιο του 2021, απλά τότε πιθανόν λίγοι να είχαν κάνει την σύνδεση στο μυαλό τους.

Το ρολόι θα σας κρατά ενήμερους για την τρέχουσα ώρα και έχει έναν ιδιαίτερο χρωματισμό (λευκό, κόκκινο και πράσινο). Αν σας αρέσουν τα smartwatches και τα gaming συλλεκτικά τότε σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας.

Επίσης, το ρολόι θα διαθέτει βαρόμετρο, πληροφορίες για τον καιρό, μέχρι και για ανατολή, δύση, την θέση του φεγγαριού και άλλα στοιχεία, τα οποία μπορείτε να αντλείτε μέσω σύνδεσης Bluetooth με ένα Android κινητό.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 22:47 #261270 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Ο Phil Spencer θέλει το Starfield να γίνει το παιχνίδι της Bethesda που θα παίξουμε περισσότερο από τα προηγούμενα
Σχολίασε γιατί τα Halo Infinite και Forza Horizon 5 είναι επιτυχημένα.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, σχολίασε την επιτυχία του Halo Infinite και τι περιμένει από το Starfield της Bethesda, το οποίο έρχεται τον Νοέμβριο.

Το Halo Infinite έχει ξεπεράσει τους 20 εκατομμύρια παίκτες, ενώ το Forza Horizon 5 έχει 18 εκατομμύρια. Ο Spencer δήλωσε για όλα τα προαναφερθέντα games: "Λατρεύω τα στατιστικά του Forza 5 και του Halo. Μου αρέσει που βλέπω πόσοι άνθρωποι έπαιξαν το Psychonauts 2 σε σχέση με το πρώτο Psychonauts 1. Επίσης, η ποιότητα του Starfield είναι το Νο.1, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Όταν μιλάω με τον Todd Howard για το Starfield αναρωτιόμαστε: "Πώς μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι αυτό είναι το παιχνίδι του Todd Howard που ο κόσμος θα παίξει περισσότερο από ποτέ;"

Αναφερόμενος στα Halo Infinite και Forza 5, είπε: «Αυτές οι δύο εκδόσεις των games έχουν παιχτεί από περισσότερο κόσμο από ποτέ σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, γιατί τα κάναμε διαθέσιμα σε περισσότερες συσκευές από ποτέ, μέσω περισσότερων επιχειρηματικών μοντέλων από αυτά που τα έχουμε κάνει ποτέ διαθέσιμα. Θέλω περισσότεροι άνθρωποι να παίζουν WoW σε πέντε χρόνια απ' ότι όσοι παίζουν σήμερα. Θέλω περισσότεροι άνθρωποι να παίζουν Call of Duty σε πέντε χρόνια, περισσότεροι άνθρωποι να παίζουν Candy Crush σε πέντε χρόνια, γιατί το κάναμε πιο προσιτό σε περισσότερους ανθρώπους».

Δείτε το πανέμορφο συλλεκτικό ρολόι Starfield που μάλλον θα υπάρχει στην Collector's Edition.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:05 #261709 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Θα έχει μία "Nasa-Punk" αισθητικήΣε συνέντευξη του στο Xbox Wire, ο lead artist του Starfield, Istvan Pely δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το Starfield θα έχει μία NASA-Punk αισθητική.
Συγκεκριμένα ο Istvan Pely δήλωσε: "Νωρίς στην ανάπτυξη του project όταν προσπαθούσαμε να αποτυπώσουμε την αισθητική του, φτιάξαμε τον όρο NASA-Punk, για να περιγράψουμε ένα σύμπαν που θα είναι λίγο πιο προσγειωμένο. Θέλαμε μία πολύ ρεαλιστική απεικόνιση. Μπορείς να σχεδιάσεις μία γραμμή από την τωρινή κατάσταση της τεχνολογίας και να ξεκινήσεις για το μέλλον ώστε όλα να είναι πιστευτά".

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η δουλειά του γραφίστα Mike Butkus:

 


Ο lead animator, Rick Vicens δήλωσε: "Το ενδιαφέρον είναι ότι όλοι κολλήσαμε με αυτή την ιδέα. Όταν είπαν NASA-Punk, οι γραφίστες πήραν αυτές τις δύο λέξεις και τις έκαναν πραγματικότητα. Ήταν η τέλεια περιγραφή για το art direction μας και για να τους κρατάει όλους στην ίδια ροή και να δουλεύουν με το ίδιο συνεχόμενο στυλ. Για μένα απλώς έκανε κλικ. Ήταν η πιο κρίσιμη έννοια για εμάς".

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2022 00:09 #262341 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Developer Diary 2Η Bethesda Game Studios κυκλοφόρησε ένα developer diary για το Starfield στο οποίο ο game designer Todd Howard και άλλα μέλη της ομάδας ανάπτυξης συζητούν πώς προσεγγίζουν το gameplay του επερχόμενου RPG.Στο βίντεο, ο Howard συνοδεύεται από τον art director Emil Pagliarulo, τον επικεφαλής quest designer Will Shen και τον lead artist Istvan Pely. Η ομάδα μιλά για το πως έχουν βελτιωθεί οι companions και πώς θα αλληλεπιδρούν μαζί σας από ένα συνοδευτικό ρομπότ που ονομάζεται VASCO, το οποίο θα κάνει σχόλια για κάτι που κοιτάτε ή κάτι που μόλις συνέβη.Η Bethesda θα εισάγει επίσης διάφορα factions και θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε όποιο θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχετε σε πολλές φατρίες και αυτό περιλαμβάνει και τους κακούς.
αλληλεπίδραση με αυτές τις φατρίες και άλλους NPC εμπνέεται από το The Elder Scrolls: Oblivion. Σύμφωνα με τον Shen, η ομάδα δεν είχε σκοπό να κλωνοποιήσει σκόπιμα το παλιό σύστημα του Oblivion, αλλά όπως σημειώνει ο Howard, αυτό το συγκεκριμένο σύστημα διαλόγων είναι "σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα" που είχε το στούντιο σε ένα παιχνίδι.Η δημιουργία χαρακτήρων αναφέρθηκε επίσης στο βίντεο, με τον Χάουαρντ να δηλώνει ότι θα είναι πιο λεπτομερές χαρακτηριστικό σε σύγκριση με προηγούμενα games. Θα μπορείτε να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα και το υπόβαθρό σας. Οι developers είπαν ότι το Starfield θα σας δίνει  «την ελευθερία να δημιουργήσετε το δικό σας ταξίδι στον κόσμο του». Ο Howard είπε ότι το Starfield θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να δουν και να μάθουν περισσότερα για τα εξής: «την ιστορία, τα χαρακτηριστικά, τον καθορισμό του χαρακτήρα σας και όλα τα συναφή στατιστικά»Το Starfield διαθέτει face scan και body scan και βασίζεται σε ανθρώπους που έχουν υποστεί motion capturing, Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την φωτογραμμετρία για τα τοπία του. Ο art director Istvan Pely δήλωσε: "Δεν είναι μόνο η εμφάνιση του παίκτη σας και όλα αυτά. Θέλουμε όλες οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις με τους NPCs και άλλους χαρακτήρες στο παιχνίδι να είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακές και για αυτό πρέπει να πιστέψετε ότι αυτοί είναι αληθινοί άνθρωποι". Το παιχνίδι θα έχει επίσης ένα σύστημα πειθούς συνομιλίας που μοιάζει με το Oblivion, όπου οι παίκτες θα πρέπει να σταθμίσουν τους κινδύνους από αυτά που λένε στους άλλους χαρακτήρες για να έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Τέλος, το Starfield θα δώσει απαντήσεις σε μεγάλες ερωτήσεις σχετικά με τη φύση της θέσης των ανθρώπων στο σύμπαν. Ο Howard έκλεισε λέγοντας: "Στο τέλος του, θέλουμε οι παίκτες να έχουν διανύσει το δικό τους ταξίδι, αλλά μετά να δουν το ταξίδι τους και να θέσουν μεγάλα ερωτήματα. Γιατί είμαστε όλοι εδώ; Πού οδηγεί; Και τι ακολουθεί για την ανθρωπότητα;" Το Starfield έρχεται αποκλειστικά σε Xbox Series X/S και PC στις 11 Νοεμβρίου και θα μπορείτε να το παίξετε την πρώτη μέρα με το Xbox Game Pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2022 19:26 #262919 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Η παρουσίαση του ρομπότ VASCOΗ Bethesda παρουσίασε τον ρομποτικό σύντροφο που θα σας συνοδεύει στις πλανητικές σας εξορμήσεις στο Starfield.
Ο VASCO έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Lunar Robotics για να εξυπηρετεί του πιλότους της Constellation ως ένα στιβαρό και αποδοτικό ρομπότ. Ο lead artist του Starfield, Istvan Pely, δήλωσε τα εξής: “Ο σχεδιασμός του VASCO είναι αυτός του στάνταρ τύπου-8 δίποδου, ικανός για να περιηγείται σε όλων των ειδών τα εδάφη με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για επιβίωση και την ικανότητα να κουβαλάει μεγάλο φορτίο για μεγάλες αποστάσεις. Ο VASCO έχει επίσης την ικανότητα να αμύνεται, αν η κατάσταση γίνει απειλητική, όμως ο κύριος ρόλος του είναι ειρηνικός.”Το όνομα του VASCO είναι πιθανότητα μια αναφορά στον διάσημο Πορτογάλο εξερευνητή Vasco da Gama, τον πρώτο Ευρωπαίο που έφτασε στην Ινδία μέσω θαλάσσης το 1498.

Το Starfield έρχεται αποκλειστικά σε Xbox Series X/S και PC στις 11 Νοεμβρίου και θα μπορείτε να το παίξετε την πρώτη μέρα με το Xbox Game Pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2022 01:20 #263697 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Η μουσική και το sound designΗ Bethesda παρουσίασε το τρίτο επίσημο developer diary, στο οποίο μας μιλάει για την μουσική και το sound design του Starfield. Στο βίντεο μιλούν ο audio director Mark Lampert και ο συνθέτης του παιχνιδιού, Inon Zur. Ο Zur εμπνεύστηκε εν μέρει από το artwork του παιχνιδιού και ήθελε η μουσική στο Starfield να μας προσφέρει σκαμπανεβάσματα στα συναισθήματα και το αίσθημα του να βγαίνουμε έξω και να ζούμε περιπέτειες.
Δείτε το βίντεοπαρακάτω:Το Starfield έρχεται αποκλειστικά σε Xbox Series X/S και PC στις 11 Νοεμβρίου και θα μπορείτε να το παίξετε την πρώτη μέρα με το Xbox Game Pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2022 22:04 #264191 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Τα Starfield και Redfall θα κυκλοφορήσουν το 2023
Θα δούμε σύντομα gameplay videos.

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι τα Starfield και Redfall θα κυκλοφορήσουν το 2023.

Ειδικά για το πρώτο η καθυστέρηση ήταν αναμενόμενη, μιας και αποτελεί triple-A open world Action RPG. Το πρώτο παιχνίδι αναπτύσσεται από την Bethesda και το δεύτερο από την Arkane Austin. Στόχος των δύο εταιρειών είναι να "τελειοποιήσουν τα games" όπως είπανε, ενώ η Bethesda δήλωσε ότι "ανυπομονούμε να σας δείξουμε gameplay σύντομα".

Λογικά τα gameplay videos για τα δύο games θα εμφανιστούν τον Ιούνιο, στις ημέρες της E3 (η οποία φέτος δεν θα διεξαχθεί, ωστόσο θα έχουμε κλασικά online εταιρικές παρουσιάσεις).

Διαβάστε περισσότερα για το Starfield και για το Redfall.

Το Starfield και το Redfall θα κυκλοφορήσουν το 2023 για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification