Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pokemon GO

16 Nov 2020 00:27 #241197 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Pokemon GO
Το Pokémon Go επιτρέπει πλέον remote trades μεταξύ παικτών
Σε απόσταση έως 12 χλμ.


Για πρώτη φορά, το Pokémon Go σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε Pokémon από απόσταση.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ενεργό από τώρα μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου, ωστόσο είναι περιορισμένο σε απόσταση 12 χιλιομέτρων. Μπορείτε τα 12 χιλιόμετρα να ακούγονται λίγα, όμως πολλοί παίκτες είναι φίλοι με άτομα σε τέτοιο κύκλο. Η εταιρία ανάπτυξης του Pokémon Go, Niantic, επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι μόνιμο χαρακτηριστικό, αλλά ίσως χρησιμοποιηθεί αργότερα ως μέρος κάποιου άλλου χαρακτηριστικού, όπως τα διάφορα events.

Η Niantic δεν κάνει τις ανταλλαγές διαθέσιμες για απεριόριστη ακτίνα, διότι θέλει να κρατήσει το Pokémon Go εστιασμένο στην “συλλογή” των Pokémon και όχι την ανταλλαγή. Υπάρχουν “παράνομοι” τρόποι να το κάνετε αυτό και ίσως αν το νέο χαρακτηριστικό γινόταν μόνιμο, η κατάσταση να χειροτέρευε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 17:06 #241552 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Pokemon GO
To level cap του Pokémon Go αυξάνεται από 40 σε 50
Η Niantic αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του leveling για τους βετεράνους παίκτες.


To level cap του Pokémon Go το οποίο σήμερα φτάνει το 40, αυξάνεται στο 50, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο developer της Niantic. Η αύξηση του leveling θα είναι λίγο διαφορετική.

Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν περισσότερα από το να κερδίσουν τεράστια ποσά XP. Θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια σειρά από challenges για να ξεκλειδώσουν κάθε νέο level.

Τα καλά νέα για τους παίκτες του Pokémon Go που κερδίζουν experience τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ότι κάθε XP που έχετε κερδίσει από το χτύπημα στο level 40 θα μεταφερθεί προς τη μελλοντική πρόοδο.

Αυτό θα συμβάλει στην ανατροπή των απαιτήσεων για τα hefty XP που χρειάζονται για την επίτευξη των levels 41 έως 50 (σύμφωνα με ένα screenshot από την Niantic, το να ανεβείτε από level 45 σε 46 θα απαιτήσει 15,5 εκατομμύρια XP).

Οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν tasks που ονομάζονται Level-Up Research για να φτάσουν σε νέα levels, μερικά από τα οποία ακούγονται μάλλον χρονοβόρα. Οι τύποι των tasks που θα πρέπει να ολοκληρώσουν για να προχωρήσουν πέρα ​​από το level 40 περιλαμβάνουν:

-Ολοκληρώνοντας όλα τα evolutions του Eevee (οι υπάρχουσες Eeveelutions δεν θα υπολογίζονται σε αυτό το συγκεκριμένο task).
-Κερδίζοντας ένα gold medal για τον trainer σας (ευτυχώς, η υπάρχουσα πρόοδος των μεταλλίων θα μετρηθεί σε αυτό το task).
-Κερδίζοντας 30 raids.
-Κάνοντας 50 εξαιρετικά throws.
-Πιάνοντας 200 Pokémon σε μία μέρα.
-Powering up ένα Legendary Pokémon 20 φορές.
Ενώ οι παίκτες του level 40 θα έχουν νέα tasks και νέα levels, μερικοί παίκτες θα ανταμειφθούν με cosmetic bonuses εάν έχουν ήδη φτάσει στο cap μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020, συμπεριλαμβανομένου ενός καπέλου Gyarados και ενός Legacy 40 medal.

Οι παίκτες που συνεχίζουν να φτάνουν στο level 40 θα λάβουν κάποια βοήθεια με αυτό από τις 18 Νοεμβρίου. Η Niantic προσφέρει διπλά XP για να πιάσετε το Pokémon έως τις 31 Δεκεμβρίου. Από τις 30 Νοεμβρίου, οι παίκτες θα κερδίσουν περισσότερα XP πιάνοντας Pokémon, evolved Pokémon, hatching eggs, νέα Pokédex και άλλα.

Εκτός από την αύξηση των levels του trainer τους στα 50, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν level up το Pokémon τους πέρα ​​από τα τρέχοντα μέγιστα CP. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε το Candy XL, το οποίο μπορείτε να κερδίσετε με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψης του Pokémon και της εξέλιξης του υπάρχοντος Pokémon Candy σε Candy XL.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Dec 2020 18:53 #242560 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Pokemon GO
Η voice actress του Ash στη σειρά Pokemon έκλεψε 5.760 δολάρια από επιδόματα κορωνοϊού
Έβαλε έξι συναδέλφους της να δηλώσουν το λογαριασμό της.


Σύμφωνα με ανάρτηση στο ιαπωνικό Friday, η ηθοποιός Rika Matsumoto, η οποία δίνει την φωνή της στον Ash, εκμεταλλεύτηκε το επίδομα 100.000 yen (960 δολαρίων) που δίνει η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, λόγω του κορωνοϊού.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, γράφεται ότι η Matsumoto μάζεψε μία ομάδα από έξι συναδέλφους της και απαίτησε τα δικά τους επιδόματα να μπουν όλα στον δικό της λογαριασμό, ενώ από ότι φαίνεται, δύο από αυτούς δεν είχαν το δικαίωμα να λάβουν το επίδομα.

Η πρώην manager της Matsumoto, η οποία έλεγε ότι δικαιούνταν το συγκεκριμένο επίδομα, υποστηρίζει ότι βρέθηκε μέσα στους έξι χωρίς της θέληση της και το είπε στην κυβέρνηση η οποία όμως κατάλαβε ότι ούτε αυτή έπρεπε να το λάβει. Η manager δήλωσε επίσης ότι η Matsumoto είναι ευέξαπτη και συνεχώς άλλαζε τα σενάρια των Pokemon, ενώ ήταν δύσκολος άνθρωπος στη δουλειά και έχει αλλάξει δέκα managers μέσα στα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Η Matsumoto με την σειρά της μίλησε στην Friday και αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν έχει τα λεφτά και υποστήριξε ότι πλήρωσε στην κυβέρνηση το ποσό που έλαβε από λάθος η πρώην manager της.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2021 06:10 #244236 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Pokemon GO
Η Niantic βάζει το avatar σας στο Pokemon Go ως NPC
Οκτώ παίκτες θα μπουν στο δημοφιλές Augmenred Reality game.


Η εταιρεία ανάπτυξης Niantic ανακοίνωσε ότι θα εισάγει τα avatrs οκτώ παικτών στο Pokemon Go, υπό την μορφή NPC, μέσω διαγωνισμού.

Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στη σειρά Pokemon. Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να είστε ένας από τους οκτώ τυχερούς, αρκεί μόνο να ανεβάσετε ένα screenshot του Pokémon Go avatar σας στο Twitter και τρία από τα Pokemon που έχετε στην ομάδα σας, με το hashtag #PokemonGOTourContest πριν τις 12 Ιανουαρίου και ώρα 10:00.

Η Niantic θα κρίνει τους οκτώ νικητές από το πόσα χρήματα έχουν σκασ...εεεμμ (γκουχ, γκουχ) από την "δημιουργικότητα που χρησιμοποιήσατε στο avatar σας και την σύνθεση της ομάδας σας". Τα Pokemon σας δεν θα πρέπει να είναι Legendary ή Mythical). Οι νικητές θα έχουν το όνομά τους, το avatar τους και τα Pokemon τους σε διάφορα PokeStops ανά τον κόσμο, ως NPCs.

Πάντως ο Pokemon master Ash Ketchum δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο Pokemon Go.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 09:15 #244284 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Pokemon GO
Ρούχα για το Pokemon Go από την Gucci και την North Face
Υπάρχουν τόσο στην πραγματικότητα, όσο και in-game.


Η Niantic ανακοίνωσε συνεργασία με την North Face και την Gucci. Οι δύο εταιρείες σχεδίασαν ρούχα για το Pokemon Go.

Τα συγκεκριμένα ρούχα θα μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε in-game για το avatar σας. Μέχρι στιγμής έχουν επιλεγεί μόλις 100 PokéStops ανά τον κόσμο για να βρείτε τα συγκεκριμένα t-shirts για το avatar σας. Στα PokéStops αυτά μπορείτε να αγοράσετε τα ρούχα και στην πραγματικότητα, σε περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την ενδυμασία του avatar σας με την δική σας.

Δείτε τις πόλεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμα τα συγκεκριμένα ρούχα.

Επισκεφθείτε το επίσημο site της Gucci κάνοντας κλικ εδώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2021 12:30 #244572 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Pokemon GO
Η αστυνομία στο Essex της Αγγλίας προειδοποιεί τους παίκτες Pokemon Go που κυκλοφορούν εν μέσω καραντίνας
Η ανάρτηση έχει πλέον διαγραφεί.


Η αστυνομία του Essex της Αγγλίας έβγαλε ανακοίνωση, κάνοντας κριτική στους ντόπιους παίκτες του Pokemon Go, επειδή κυκλοφορούν εν μέσω πανδημίας για να πιάσουν Pokemon. Η δήλωση έχει πλέον διαγραφεί, όμως το Southend Standard πρόλαβε να κάνει screenshot την ανάρτηση πριν αυτή κατέβει.

Σύμφωνα με το Southend Standard, η αστυνομία του Essex ανέφερε στην ανάρτηση της: "Κατά την διάρκεια της περιπολίας, αρκετοί συνάδελφοι βρέθηκαν σε διάλογο με μία σειρά από ανθρώπους ηλικίας 30+ μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, οι οποίοι θεωρούσαν αποδεκτό το να κυκλοφορούν δημοσίως ώστε να κυνηγήσουν Pokemon. Ειλικρινά, διαβάσατε σωστά. Αν γνωρίζετε κάποιον που να κυκλοφορεί για να πιάσει Pokemon, παρακαλούμε να του θυμίσετε τις πληροφορίες που μοιράστηκε με το κοινό το Rochford District Council".

Σε επόμενο άρθρο το Southend Standard ανέφερε ξανά το ζήτημα σημειώνοντας ότι οι κάτοικοι του Essex δήλωσαν ότι το να παίζουν Pokemon Go είναι σωματική άσκηση, έχοντας απλά το κινητό στο χέρι τους. Η αστυνομία του Rochford έχει κατεβάσει πλέον την ανάρτηση, η οποία απαντήθηκε από διάφορους χρήστες, που υποστήριξαν ότι το βάδην, σε συνδυασμό με το Pokemon Go είναι όντως σωματική άσκηση, αρκεί οι παίκτες να μη το χρησιμοποιούν ώστε να συναντηθούν μεταξύ τους.

Παράλληλα το Pokemon Go reddit TheSilphRoad, είδε αρκετή κινητικότητα σχετικά με το ζήτημα μέσα στις περασμένες εβδομάδες. Ένας Άγγλος χρήστης αναφέρει: "Τεχνικά επιτρέπεται η έξοδος για άσκηση, όμως δεν επιτρέπεται η έξοδος για αναψυχή. Η οδηγία είναι λίγο δυσνόητη, όμως αν στέκεστε σε εξωτερικό χώρο για περισσότερα από μερικά λεπτά, αυτό είναι παρανομία. Στην άσκηση φυσικά θα είστε ΟΚ. Αν όμως είστε πάνω από δύο άτομα και στέκεστε ακίνητοι ενώ παίζετε, τότε ενδέχεται να τιμωρηθείτε."

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Essex δήλωσε προσφάτως ότι οι κάτοικοι του Essex κάνουν αχρείαστες διαδρομές μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Από την μεριά της, η εταιρεία ανάπτυξης του Pokemon Go, Niantic συμβουλεύει τους παίκτες: "Παρακαλούμε να έχετε επίγνωση του περίγυρού σας και να ακολουθείτε τις οδηγίες από τα τοπικά κέντρα υγείας όσο παίζετε."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2021 22:17 #244589 by Scavenger
Replied by Scavenger on topic Pokemon GO
Η Katy Perry θα συνδράμει στον εορτασμό των 25 χρόνων του Pokemon
Με ένα νέο τραγούδι της.


Η Pokemon Company συνεργάζεται με δημοφιλείς μουσικούς καλλιτέχνες για την 25η επέτειο της σειράς, μεταξύ των οποίων η Katy Perry, προκειμένου να δημιουργήσουν το soundtrack για τον εορτασμό.

Η αρχή θα γίνει τον Μάρτιο με την περιοχή Galar, καθώς η Pokemon Company θα επικεντρώνεται σε μία περιοχή Pokemon κάθε μήνα. Θα υπάρχουν επίσης διάφορα events, προωθητικές ενέργειες και θα κυκλοφορήσει merchandise για τον εορτασμό της επετείου.

Προκειμένου να κάνει tease τις επερχόμενες εορταστικές εκδηλώσεις και την συνεργασία της με την Perry, η Pokemon Company δημοσίευσε ένα ειδικό βίντεο γεμάτο νοσταλγία. Ακολουθεί ένα μηχάνημα Rube Goldberg με θεματολογία Pokemon καθώς αυτό εκτοξεύει Poke Balls μέσα από διάφορα τοπία, ενώ περιλαμβάνει Game Boy cartridges να πέφτουν σαν ντόμινο, ολογραφικές trading cards και μπόλικα λούτρινα Pokemon, ακόμη και μια περαστική εμφάνιση του Detective Pikachu.
Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγονται και διαφορετικές εκδόσεις της χαρακτηριστικής μουσικής από τα αντίστοιχα games, καταλήγοντας στην αποκάλυψη της εμπλοκής της Perry καθώς ένα λούτρινο κουκλάκι Pikachu επάνω σε ένα skateboard χτυπάει μία ντισκομπάλα, η οποία στη συνέχεια χτυπάει ένα πικάπ που κάνει tease το νέο τραγούδι της Perry παίζοντας ένα σύντομο μέρος του. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το πλήρες εύρος της συνεργασίας ή ακόμη και η διάρκεια του τραγουδιού, αλλά το βίντεο καταλήγει με ένα νέον φωτιστικό στο σχήμα του Pikachu και την Perry να τραγουδάει την λέξη electric, επομένως φαίνεται ότι το τραγούδι της θα σχετίζεται με τον δημοφιλή χαρακτήρα της σειράς.

Μέχρι στιγμής, η Perry είναι η μόνη καλλιτέχνης της οποίας η συμμετοχή στο εορταστικό event έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ωστόσο πληροφορίες θέλουν την Pokemon Company να σχεδιάζει συνεργασία με διάφορους άλλους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2021 18:05 #244831 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Pokemon GO
H Niantic καταθέτει μήνυση εναντίον δημιουργών εφαρμογής για cheats στο Pokémon Go
Οι δύο μεριές έφτασαν σε συμβιβασμό ύψους πέντε εκατομμυρίων δολαρίων.


To 2019 η Niantic Inc κατέθεσε μήνυση εναντίων δημιουργών cheats για το Pokemon Go, η οποία έχει πλέον διευθετηθεί με τις δύο μεριές να φτάνουν σε συμβιβασμό.

Σύμφωνα με αναφορά του Polygon, η ομάδα Global++, η οποία δημιουργούσε τα cheats, καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους πέντε εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία ανάπτυξης του Pokemon Go. Η εν λόγω ομάδα δημιουργούσε εκδόσεις των Pokemon Go, Ingress και Harry Potter: Wizards Unite, δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες να αλλάξουν την τοποθεσία τους με λειτουργίες όπως το "auto-walk".

Μετά από μία σειρά προειδοποιήσεων τις οποίες και αγνόησε, η Global++, δέχθηκε τελικά μήνυση από την Niantic Inc την οποία ακολούθησε η αδρανοποίηση της ψηφιακής παρουσίας της Global++. Στην μήνυση της η Niantic Inc αναφέρει ότι η Global++ έχει βγάλει εκατομμύρια πουλώντας εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομές για εφαρμογές βασισμένες σε κώδικα που της ανήκει.

Η Global++ δεν θα πληρώσει μόνο τα πέντε εκατομμύρια δολάρια καθώς θα πρέπει να σταματήσει και μία σειρά από δραστηριότητες της, όπως το να δημιουργεί hacks βασισμένα σε πνευματική ιδιοκτησία της Niantic Inc, να πουλάει συνδρομές που συμπεριλαμβάνουν κώδικα της εταιρείας και να παίρνει πρόσβαση ή να εμπλέκεται με τους servers της Niantic ή τα δεδομένα της γενικότερα.

Παρά το ότι η Niantic Inc έχει εμπλακεί σε μία σειρά νομικών υποθέσεων, είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκεται στην πλευρά του κατηγορούμενου. Το 2019 η Niantic Inc έκανε διακανονισμό ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων μετά από κατηγορίες πολιτών οι οποίοι διαμαρτύρονταν για παίκτες που έμπαιναν στις ιδιοκτησίες τους ώστε να πιάσουν Pokemon.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 10:55 #247193 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Pokemon GO
Η Niantic έριξε από 1 εκατομμύριο μόνιμα bans σε cheaters μέσα στο 2020 Hackers θα πληρώσουν 5 εκατομμύρια δολάρια πρόστιμογια hacks στα Pokémon Go, Ingress και Harry Potter: Wizards Unite.
Η Niantic ξεκίνησε μία δικαστική διαμάχη με hackers το 2019, με αφορμή hacks που είχαν δημιουργήσει για τα Pokémon Go, Ingress και Harry Potter: Wizards Unite, την οποία κέρδισε και θα κληθούν να της πληρώσουν 5 εκατομμύρια δολάρια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2021 20:33 #254027 by Manos
Replied by Manos on topic Pokemon GO
Οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν έπαιζαν καθημερινά Pokemon GoΣύμφωνα με την Αμερικάνικη στρατιωτική εφημερίδα Stars and Stripes, η Αμερικάνικη βάση στο Bagram είχε ένα ένθερμο community από Pokemon Go fans, το οποίο περιελάμβανε, Αμερικανούς, πολιτικό προσωπικό, αλλά και πολίτες. Έπαιζαν Pokemon Go ενώ έκαναν γυμναστική, μετά την δουλειά.

Ο Corey Olsen, ένας ηλεκτρολόγος ελικοπτέρων που εργαζόταν εκεί δήλωσε: "Δεν περιμέναμε τα Pokemon Go να ήταν τόσο δημοφιλή στο Bagram". Ενώ ένα ακόμη βοηθητικό στέλεχος του στρατού, ο Wilbur Landaverde, πρόσθεσε: "Πιάναμε κουβέντα ακόμα και με εντελώς αγνώστους εν μέσω πολεμικών συγκρούσεων". Ο John Sutter, λοχαγός της Εθνικής Φρουράς της Αλάσκα, δήλωσε επίσης: Είχαμε ένα Voltorb στο Gym και ένα κτίριο Warrior Chapel. Επίσης, κάπου στο Αφγανιστάν, ένα παιδί θα καυχιέται ότι πήρε υπό τον έλεγχό του ένα Αμερικάνικο Pokemon gym. Μπορεί μετά από 20 χρόνια να πάω εκεί με μηχανή και να το καταλάβω και πάλι".

Από την εποχή που οι Αμερικανοί είχαν καταλάβει μέρος του Αφγανιστάν, στην Αμερικάνικη βάση της Bagram είχαν πεθάνει τουλάχιστον 40 άτομα μετά από αποστολές αυτοκτονίας των Αφγανών. Το στρατόπεδο χρησίμευε και ως κέντρο κράτησης. Την 1η Ιουλίου, ο έλεγχος της βάσης πέρασε πάλι στα χέρια των Αφγανών, καθώς οι Αμερικανοί στρατιώτες αποχωρούν από την χώρα, κάτι που θα ολοκληρωθεί την 11η Σεπτεμβρίου.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι όσοι στρατιώτες και μη χρησιμοποιούσαν το κινητό τους για να παίζουν Pokemon Go, ήταν εύκολα αντιληπτοί από τα ραντάρ. Επίσης, η Niantic έχει αυστηρούς κανόνες όσον αφορά το να δημιουργούνται τοποθεσίες μέσα σε στρατιωτικές βάσεις, καθώς δεν το επιτρέπει.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification