Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pokemon GO

03 Aug 2021 14:20 #254133 by Stathis Moose Stathopoulos
Shigeru Miyamoto: "Το να παίζω Pokemon Go ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα"Δεν εμπνέεται από άλλα games.

Ο Ιάπωνας game designer Shigeru Miyamoto, απάντησε κατά την διάρκεια ενός meeting με μετόχους της Nintendo σχετικά με τα αγαπημένα του games.

Ένας από τους επενδυτές ρώτησε τα στελέχη της Nintendo για τα αγαπημένα τους games, μεταξύ αυτών και τον Miyamoto κι εκείνος απάντησε κατευθείαν το Pokemon Go. Ο Shuntaro Furukawa, πρόεδρος της Ιαπωνικής εταιρείας, δήλωσε τα Mario Kart Live: Home Circuit και τα Famicom Detective Club games για το Switch

Ο Miyamoto δήλωσε πάντως ότι παίζει κυρίως games που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και ότι δεν εμπνέεται από games άλλων εταιρειών. Πάντως, είπε ότι τα Pac-Man και Tetris ήταν επιρροές για αυτόν στα πρώτα στάδια της καριέρας του στο game development. Όσο για το Pokemon Go, πρόσθεσε: "Το παίζω με την γυναίκα μου. Το να παίζω ένα παιχνίδι με όλη την οικογένεια είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Παίζω εδώ και χρόνια και με τους φίλους στη γειτονιά. Ο μέσος άνθρωπος που παίζει Pokemon Go στην Ιαπωνία θα είναι περίπου 60 χρονών (γέλια)".

Βέβαια ο μέσος όρος των gamers στην Ελλάδα είναι κατά πολύ μικρότερος, όπως και το ποσοστό των γυναικών gamers. Δείτε τι ισχύει στη σχετική έρευνα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία gamers που αυξάνονται.

Δείτε ακόμη τους Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν που έπαιζαν Pokemon Go.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2021 22:40 #254327 by Ερμής Δερβίσης
Η Niantic ρίχνει bans σε παίκτες του Pokémon Go που δεν είναι cheaters
Μετά από διαμαρτυρίες, δήλωσε ότι θα διορθώσει την κατάσταση.


Το νέο anti-cheat software της Niantic ρίχνει bans σε παίκτες του Pokémon Go, χωρίς να είναι cheaters και αρκετοί διαμαρτύρονται.

Στο Reddit έχει δημιουργηθεί μία σελίδα όπου αρκετοί από τους συγκεκριμένους παίκτες διαμαρτύρονται, καθώς έχουν bans χωρίς κανένα λόγο, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο μοτίβο στις αφορμές τους. Κάποιοι παίκτες έφαγαν ban όταν εγκατέστησαν ένα update ενώ άλλοι πριν το κάνουν. Σε κάποιους έχει συμβεί παραπάνω από μία φορά

Η Niantic δήλωσε στο Twitter ότι δουλεύει για να διορθώσει την κατάσταση και ζήτησε συγνώμη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2022 20:36 #260125 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Pokemon GO
Δύο Αμερικανοί αστυνομικοί απολύθηκαν επειδή έπαιζαν Pokemon Go αντί να τρέξουν σε ληστεία
Κυνηγούσαν έναν Snorlax, αλλά μετά εμφανίστηκε ένας Togetic.

Δύο αστυνομικοί στο Λος Άντζελες απολύθηκαν επειδή αγνόησαν μια ληστεία που βρισκόταν σε εξέλιξη για να πιάσουν ένα Snorlax στο Pokemon Go, όπως αναφέρει το Vice .

Τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή περιγράφουν λεπτομερώς την έφεση που κατέθεσαν οι δύο αστυνομικοί, ζητώντας να ανακληθεί η απόλυσή τους από τον Δήμο του Λος Άντζελες.

Οι πρώην αξιωματικοί Λουί Λοζάνο και Έρικ Μίτσελ κρίθηκαν ένοχοι για πολλές κατηγορίες ανάρμοστης συμπεριφοράς, με τα αποδεικτικά στοιχεία να έχουν συλληφθεί από το ψηφιακό τους σύστημα βίντεο στο αυτοκίνητο (DICVS). Η ηχογράφηση έδειξε ότι οι πρώην αξιωματικοί «παραιτούνται εσκεμμένα από το καθήκον τους να βοηθήσουν στην απάντηση ενός διοικητή σε μια ληστεία σε εξέλιξη και παίζουν Pokemon στο κινητό ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία». Η έφεσή τους βασίστηκε στο γεγονός ότι «Ο δήμος προχώρησε κατά τρόπο αντίθετο με το νόμο χρησιμοποιώντας την καταγραφή DICVS στην πειθαρχική διαδικασία και αρνούμενος τις προστασίες του νόμου περί Διαδικασίας Δικαιωμάτων των Λειτουργών Δημόσιας Ασφάλειας».

Οι δύο αστυνομικοί έχασαν την έφεση και θα παραμείνουν απολυμένοι. Το περιστατικό έλαβε χώρα αρχικά τον Απρίλιο του 2017, σε ένα κατάστημα Macy's στο Crenshaw Mall του Λος Άντζελες. Τα αρχεία του δικαστηρίου αναφέρουν ότι ένας επόπτης περιπολίας κάλεσε τον Λοζάνο και τον Μίτσελ για να απαντήσουν στη ληστεία. Ένας διοικητής είχε ισχυριστεί ότι είδε το όχημά τους κοντά, αλλά υπέθεσε ότι ήταν από άλλη μονάδα, όταν δεν ανταποκρίθηκαν στην κλήση. Τελικά επρόκειτο για τους ίδιους.

Μέσω της ηχογράφησης DICVS διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα οι αστυνομικοί είχαν συζητήσει την κλήση, αποφασίζοντας να την αγνοήσουν για να ακολουθήσουν ένα Snorlax στο Pokemon Go. Ο Λοζάνο και ο Μίτσελ δεν έκαναν καμία προσπάθεια να μιλήσουν με το κέντρο σχετικά με τη ληστεία. Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν επίσης ότι στο δρόμο τους προς την εύρεση του Snorlax, παρατήρησαν ότι ένας Togetic είχε εμφανιστεί στο Pokemon Go. Εκτός αυτού, ο Lozano και ο Mitchell είπαν ψέματα σχετικά με το αν έπαιζαν πραγματικά το Pokemon Go ή όχι και επίσης ισχυρίστηκαν ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για παιχνίδι αλλά περισσότερο για ένα «συμβάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Τελικά οι δυο τους κατέληξαν να παραδεχτούν ότι όντως εγκατέλειψαν την περιοχή επειδή «κυνηγούσαν ένα μυθικό Pokemon στο Pokemon Go».

Δείτε τι συνέβη με την ελάχιστη απόσταση στα Pokestops λόγω της πανδημίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2022 23:49 #260164 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, αλλά δε μας λένε αν ήταν shiny Snorlax. Δεν βρίσκονται εύκολα αυτά. Υπερβολικούς τους βρίσκω που τους απέλυσαν xD

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification