Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Witcher 3 : Wild Hunt

11 Feb 2023 11:38 #269642 by Nikos Georgopoulos
Η CD Projekt Red θα αφαιρέσει μέρος του γυμνού στο The Witcher 3
Το νέο update ήταν...NSFW.

Η CD Projekt Red έκανε ένα update στο The Witcher 3 για PS5 και Xbox Series X/S, το οποίο ορισμένοι χαρακτηρίζουν NSFW (Not Safe For Work).

Η Πολωνική εταιρεία πρόσθεσε τρίχες στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και ήταν κάτι που έγινε κατά λάθος, ενώ δουλεύει ώστε να αναιρέσει αυτές τις αλλαγές.  Δήλωσε ωστόσο, ότι δεν είχε πρόθεση για κάτι τέτοιο.Οι περισσότερες από τις ρομαντικές σκηνές του παιχνιδιού δεν περιλαμβάνουν πλήρες γυναικείο γυμνό, αλλά οι εχθροί Bruxa και οι crones του Crookback Bog εμφανίζονται γυμνοί, ακόμα και στην αρχική έκδοση του The Witcher 3. Βέβαια η αρχική έκδοση είχε κάτι σαν...Barbie effect στο γυμνό, αλλά με το update το The Witcher 3 έχει πιο ρεαλιστικό γυμνό.

Η αιτιολογία της CD Projekt Red ήταν ότι η next-gen έκδοση του The Witcher 3 έχει διάφορα community mods με πολλές βελτιώσεις και ότι μία από τις πολλές αλλαγές ήταν και αυτή στο γυμνό. Τελικά η CDPR θα ασχοληθεί και με...τρίχες και θα κάνει τις όποιες αλλαγές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2023 19:34 #269801 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα έλεγα να αφήσουν το witcher 3 στην ησυχία του μιας και είναι κορυφαίο παιχνίδι στο είδος του και να ασχοληθούν με κάποιο καινούριο project. Haters θα μαζέψουν χωρίς λόγο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jun 2023 02:13 #271317 by Nikos Georgopoulos
50 εκατομμύρια πωλήσειςΤο The Witcher 3 έχει πουλήσει 50 εκατομμύρια αντίτυπα, σύμφωνα με δήλωση της CD Projekt Red για τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου.
Όλη η σειρά The Witcher έχει σημειώσει 75 εκατομμύρια πωλήσεις. «Αυτό μας κάνει ακόμα πιο ενθουσιασμένους με αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον και με τα επερχόμενα projects μας στο σύμπαν του Witcher» δήλωσε η CDPR.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2023 10:46 #271612 by Nikos Georgopoulos
Ο voice actor του Geralt, Doug Cockle, δήλωσε ότι έχει καρκίνο
Και έλαβε μηνύματα αγάπης από τους fans.

Ο Doug Cockle, voice actor του Geralt στη σειρά The Witcher, δήλωσε ότι πάσχει από καρκίνο στον προστάτη.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την είδηση στο Twitter και είπε ότι οι άνδρες άνω των 50 θα πρέπει να κάνουν ένα PSA test, γιατί "ποτέ δεν ξέρεις".


I had no idea. Random check and Boom… I have full blown prostate cancer. Treatment ongoing but looking good so far. Men over 50… get a PSA test… just in case. ?❤️ More info at @ProstateUK #MensHealth #health #prostatecancerawareness #prostatehealth t.co/HFItTImvU2

— Doug Cockle ?⚔️? (@DCockle) June 6, 2023

Στα σχόλια έλαβε μηνύματα αγάπης από τους fans του. Ο Cockle έχει αναλάβει την φωνή του Geralt από το πρώτο The Witcher του 2007, μέχρι και το The Witcher 3, αλλά και στο SoulCalibur VI του 2018.

Διαβάστε για τις πωλήσεις του The Witcher 3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification