Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Commonwealth Esports Championships

16 Mar 2022 20:23 - 16 Mar 2022 20:39 #262278 by Μάνος Γρυπάρης
Το Commonwealth Esports Championships είναι ένα eSports event, το οποίο θα έχει τα games DotA 2, Rocket League και...το eFootball της Konami.Το event θα γίνει τον Αύγουστο στο Bermingham.

Η Katie Sadleir, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Commonwealth Games Federation, δήλωσε: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η καινοτόμος και συναρπαστική εκδήλωση θα δημιουργήσει νέες γνώσεις και ευκαιρίες για να εξερευνήσουμε περαιτέρω τα esports».Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής του Commonwealth Esports Championships,  Nigel Huddleston δήλωσε: «Τα esports έχουν συνδέσει εκατομμύρια νέους, παρέχοντας ψυχαγωγία και μια ζωτική αίσθηση του community. Το Commonwealth Esports Championships είναι μια σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης στην ακμάζουσα βιομηχανία esports των West Midlands και του Ηνωμένου Βασιλείου και μια συναρπαστική ευκαιρία να δούμε πώς αυτό μπορεί να ενταχθεί στο Commonwealth Sport Movement».



Η συμπερίληψη του eFootball είναι κάπως ασυνήθιστη, τουλάχιστον. Το παιχνίδι είχε ένα καταστροφικό λανσάρισμα και έγινε ένα από τα πιο μισητά games του Steam. Μέχρι και σήμερα δεν έχει επανεμφανιστεί με αξιώσεις, μέσω κάποιου νέου update, όπως έχει ανακοινώσει η Konami. Η συμπερίληψη στο Commonwealth Esport Championships είναι η προσπάθεια επιστροφής της Konami (ή μήπως η EA δεν ενδιαφέρθηκε καν και έτσι οι διοργανωτές επέλεξαν αναγκαστικά το eFootball).

Το φετινό Commonwealth Esports Championship θα είναι πιλοτικό και επομένως δεν θα απονεμηθούν μετάλλια στους νικητές. Υπάρχουν ελπίδες από τους διοργανωτές, ωστόσο, ότι η πιλοτική εκδοχή του θα είναι επιτυχημένη, με στόχο να προσελκύσει ένα νεαρότερο κοινό.Εάν όντως αποδειχθεί επιτυχημένη, οι διοργανωτές ελπίζουν ότι τα esports θα έχουν μετάλλια στη διοργάνωση 2026 Commonwealth Games.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification