Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

EGX Rezzed

27 Apr 2020 01:01 #233472 by Giorgos Tsolaridis
Αναβάλλεται το EGX Rezzed λόγω κορωνοϊού
Σύντομα θα ανακοινωθεί η καινούργια ημερομηνία.


Αναβάλλεται για το καλοκαίρι το EGX Rezzed λόγω του κορωνοϊού.

Το EGX Rezzed είναι ένα gaming event στο οποίο παρουσιάζονται indie games. Ήταν προγραμματισμένο για τις 26-28 Μαρτίου, ωστόσο λόγω των αυστηρών μέτρων που έχουν τεθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι διοργανωτές έκαναν κάποιες δηλώσεις.

“Παρακολουθούμε τακτικά τις ενημερώσεις σχετικά με τον COVID-19 εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από αρκετές ώρες συζήτησης με τους συνεταίρους μας αποφασίσαμε να αναβάλλουμε το EGX Rezzed 2020 για μια μελλοντική ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα,” έγραφε η ReedPop σε μια δήλωση της.

“Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μην αναβληθεί το event, όμως η διατήρηση της αναγκαίας απόστασης μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι ρεαλιστικό και δεν ταιριάζει στο ύφος του event. Η κοινότητα είναι αυτή που κάνει το Rezzed τόσο ξεχωριστό και είναι δουλειά μας να βεβαιωθούμε ότι πρώτα από όλα είστε ασφαλείς. Είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος, όμως είμαστε αποφασισμένοι να πραγματοποιηθεί το Rezzed μέσα στο 2020. Σας ευχαριστούμε για όλα σας τα μηνύματα, το feedback σας αποδείχθηκε ανεκτίμητο στην λήψη της απόφασης μας. Μείνετε συντονισμένοι για περεταίρω λεπτομέρειες.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification