Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamescom 2020

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Online
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
24 Mar 2020 02:36 #232712 by Manos
Manos created the topic: Gamescom 2020
Η συνεχιζόμενη κρίση της επιδημίας του κορωνοϊού παγκοσμίως έχει επιπτώσεις στη βιομηχανία των games. Πολλά σημαντικά γεγονότα ακυρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της E3 2020 τον Ιούνιο.

Με το πρώτο εξάμηνο του έτους θα απουσιάσουν σημαντικά events και οι gamers ελπίζουν ότι το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι καλύτερο. Τώρα που η E3 ακυρώθηκε, όλα τα βλέμματα βρίσκονται στην Gamescom 2020. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του event, το μεγαλύτερο gaming event δεν θα ακυρωθεί. Οι διοργανωτές εξέδωσαν επίσημη δήλωση στο Twitter που αναφέρει την πρόσφατη απαγόρευση της εκδήλωσης στην Κολωνία, η οποία ισχύει μέχρι τις 10 Απριλίου και εφόσον η Gamescom θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Αυτή τη στιγμή διερευνάμε για το πώς μια πιθανή απειλή από τον κορωνοϊό μπορεί να επηρεάσει την Gamescom. Λαμβάνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά, διότι η υγεία όλων των επισκεπτών και συνεργατών της διοργάνωσης αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Στις 10 Μαρτίου, η πόλη της Κολωνίας απαγόρευσε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες μέχρι και τις 10 Απριλίου, βάσει απόφασης που εξέδωσε την ίδια ημέρα η κυβέρνηση. Δεδομένου ότι η Gamescom λαμβάνει χώρα στα τέλη Αυγούστου, δεν επηρεάζεται αυτή τη στιγμή από αυτό το διάταγμα. Ωστόσο, θα ακολουθήσουμε φυσικά τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών σχετικά με σημαντικά γεγονότα, θα τις αξιολογήσουμε καθημερινά και θα λάβουμε τις αποφάσεις μας μετά από προσεκτική εξέταση. Οι προετοιμασίες για την Gamescom 2020 συνεχίζονται όπως σχεδιάστηκε σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση για την καθορισμένη ημερομηνία".

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της Gamescom, όλες οι αγορές εισιτηρίων από το επίσημο κατάστημα εισιτηρίων θα επιστραφούν. Οι κωδικοί κουπονιών χάνουν την ισχύ τους και θα είναι και πάλι διαθέσιμοι για νέες εκδηλώσεις. Ανυπομονούμε να σας δούμε.""Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2020 01:13 #232942 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία
Gamescom 2020
Η διοργάνωση ενδέχεται να γίνει ψηφιακά.


Η E3 2020 έχει ακυρωθεί, όμως η Gamescom 2020 ενδέχεται να επιβιώσει. Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, όμως μπορεί να γίνει ψηφιακά για την αποφυγή της έκθεσης των όσων παρευρεθούν στον κορωνοϊό.

Η Gamescom θα γίνει στις 25 Αυγούστου έως τις 29 Αυγούστου το λιγότερο και οι διοργανωτές θα αποφασίσουν τον Μάιο το αν θα γίνει στην Κολωνία της Γερμανίας όπως έχει προγραμματισθεί ή όχι. Συγκεκριμένα αναφέρεται: “Αν είναι δυνατή μια διοργάνωση, θα υπάρξουν περεταίρω πληροφορίες για τις αλλαγές που θα γίνουν ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών.”

Η Gamescom είναι τυπικά το δεύτερο στάδιο καλοκαιρινών ανακοινώσεων, με τις εταιρείες ανάπτυξης να κρατάνε κρυφά μερικά από τα δυνατά τους χαρτιά για την παρουσίαση του Αυγούστου.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2020 22:40 #233235 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία
Θέμα ακύρωσης της Gamescom 2020 λόγω του κορωνοϊού
Ενδέχεται οι παρουσιάσεις να γίνουν online.


Δεδομένων των περιορισμών στη Γερμανία λόγω του κορωνοϊού, το ενδεχόμενο η Gamescom 2020 να διεξαχθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή ολοένα και και μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πρακτορεία ειδήσεων της Γερμανίας, η Γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να αναβάλει όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου, απόφαση η οποία αναμένεται να επηρεάσει και την διεξαγωγή της Gamescom, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου. Οι διοργανωτές δήλωσαν πως το ψηφιακό μέρος της παρουσίασης θα διεξαχθεί κανονικά βάσει προγράμματος και ότι αφορά το πραγματικό μέρος θα εξεταστεί τον Μάιο, ανάλογα με τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι η διεξαγωγή του ψηφιακού μέρους της παρουσίασης το οποίο θα είναι αρκετά εμπλουτισμένο, με το κομμάτι της επιτόπου παρουσίασης να μην πραγματοποιηθεί αν οι διοργανωτές δεν αλλάξουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2020 01:43 #234483 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Gamescom 2020
Gamescom 2020
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των ψηφιακών παρουσιάσεων.

Η Gamescom θα διεξαχθεί φέτος ψηφιακά και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και ώρες των παρουσιάσεων.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί online το διάστημα 27-30 Αυγούστου. Την παρουσίαση του Opening Night Live, η οποία θα γίνει στις 27 Αυγούστου, θα έχει και φέτος ο Geoff Keighley. Για αρχή θα παρουσιαστούν οι εκπομπές "Awesome Indies" (με indie games) και "Daily Show". Το event θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου με την παρουσίαση "Best of Show". Δείτε τις παρουσιάσεις live στον παρακάτω playerΤο ετήσιο Devcom conference θα διεξαχθεί το διάστημα 17-30 Αυγούστου, άρα οι τρεις τελευταίες ημέρες θα τρέξουν παράλληλα με την Gamescom.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2020 01:31 #236368 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Gamescom 2020
Gamescom 2020
Ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το online event που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο.Οι διοργανωτές της Gamescom 2020 αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του online event, στο οποίο θα υπάρχουν καθημερινές εκπομπές όπου θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο στις 27-30 Αυγούστου. Δείτε το σχετικό tweet.


Το Opening Night Live θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου. Στις 28 και 29 Αυγούστου θα παρουσιαστούν "Daily Shows" από τον Michael Swain, καλύπτοντας τις καλύτερες στιγμές της ημέρας, καθώς και esports, cosplay και πολλά άλλα θέματα. Στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και το "Awesome Indies", το οποίο θα δώσει έμφαση σε μερικά από τα πιο πρωτότυπα και συναρπαστικά παιχνίδια που βγαίνουν από την σκηνή της ανάπτυξης των indie games.

Το event θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου με μια εκδήλωση το "Best of Show", η οποία θα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές από το showcase, διαγωνισμούς cosplay αλλά και τα βραβεία της Gamescom.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.478 seconds
Notification