Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Games Done Quick

24 May 2021 10:46 #251394 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Games Done Quick
Summer Games Done Quick 2021 Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα.

 Η Games Done Quick  ανακοίνωσε το πρόγραμμα  του Summer Games Done Quick 2021.

 Στα πρώτα games βρίσκονται τα Dragon Age: Inquisition, Psychonauts και F-Zero GX. Κατά την διάρκεια του event θα δούμε επίσης διάφορα από τα κλασσικά όπως τα Super Mario 64, Mario Kart 64 και Super Metroid, καθώς και λιγότερο γνωστές κυκλοφορίες όπως το Blast Corps. Θα δούμε επίσης και ένα speedrun του Sonic 3D Blast από δύο παίκτες με ένα χειριστήριο καθώς και το Metal Wolf Chaos της FromSoftware. Μερικοί νέοι τίτλοι θα δώσουν επίσης το παρών, όπως το Teardown, που βρίσκεται ακόμα σε early access

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2021 10:06 #251538 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Games Done Quick
All-Women Games Done Quick 2021 Η τελευταία φορά που έγινε η συγκεκριμένη εκδήλωση συγκέντρωσε 80,000 δολάρια.

 Η All-Women speedrunning εκδήλωση  Flame Fatales  του Games Done Quick επιστρέφει τον Αύγουστο.Οι παίκτριες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις τους μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εντελώς διαδικτυακά και -όπως και με όλες τις εκδηλώσεις του GDQ- θα βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω δωρεάς από τους θεατές.Η εκδήλωση Flame Fatales αρχίζει στις 15 Αυγούστου και διαρκεί μέχρι τις 21 Αυγούστου, με τις αιτήσεις να ανοίγουν στις 18 Μαΐου. Εάν δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να συμμετέχετε εθελοντικά, θα έχετε λίγο περισσότερο χρόνο να αποφασίσετε, καθώς αυτές οι υποβολές δεν θα κυκλοφορήσουν ζωντανά μέχρι τις 15 Ιουλίου.Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αυτή ήταν το φθινόπωρο του 2020 και συγκέντρωσε πάνω από 80.000 δολάρια για την φιλανθρωπική οργάνωση Malala Fund, που υποστηρίζει την εκπαίδευση κοριτσιών παγκοσμίως. Η φιλανθρωπική οργάνωση για τη φετινή εκδήλωση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Οι κύριες εκδηλώσεις Games Done Quick συνήθως δίνουν χρήματα σε ιατρικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.Η χειμερινή εκδήλωση, Awesome Games Done Quick, έχει δωρίσει στο Ίδρυμα Πρόληψης Καρκίνου από το 2011, ενώ η εκδήλωση Summer Done Quick συγκέντρωσε χρήματα για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Τα τελευταία χρόνια, αυτές οι εκδηλώσεις κατάφεραν να συγκεντρώσουν λίγα εκατομμύρια δολάρια κάθε φορά, ξεπερνώντας τα 3,1 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2020. Η επόμενη εκδήλωση, Summer Games Done Quick 2021, θα διεξαχθεί online φέτος.Ο οργανισμός για speedrunning έχει δει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο να προσπαθούν να αγωνιστούν μέσα από διάφορα παιχνίδια και μερικές φορές οι παίκτες ανταγωνίζονται με άλλους για τον γρηγορότερο χρόνο. Οι θεατές μπορούν επίσης να ξεκλειδώσουν bonus games ή να αποφασίσουν μερικές από τις  in-game  επιλογές του παιχνιδιού εάν πληρούν τα όρια δωρεάς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jul 2021 19:10 - 03 Jul 2021 19:11 #253340 by Σταμάτης Καράμπογας
Θα έχει περισσότερα απο 100 speedruns και ξεκινάει αύριo

Το Summer Games Done Quick θα επιστρέψει αυτό το σαββατοκύριακο για μια εβδομάδα γεμάτη speedruns και φιλανθρωπίες. Ως είθισται, στο event θα συμμετέχουν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως και θα προσπαθούν να ολοκληρώσουν κάποια challenges όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνουν χρήματα για του Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.Το SGDQ 2021 θα διεξαχθεί πλήρως online σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του ιού COVID-19. Κατά την διάρκεια του event θα γίνουν πάνω από 100 speedruns.

Το SGDQ 2021 θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Ιουλίου. Το livestream θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 6:30 μμ και μπορείτε να το δείτε  κάνοντας κλικ εδώ .Θα υπάρχουν speedruns τόσο από παλαιότερα games, όσο και από πιο νέα, όπως τα Bowser’s Fury, Fire Emblem: Three Houses, καθώς και τα Dark Souls 3 και Demon’s Souls.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification