Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Regiments

19 Aug 2022 11:33 #266092 by Ερμής Δερβίσης

Το Regiments είναι ένα Real Time Strategy από την MicroProse και διαδραματίζεται στην Ψυχρό Πόλεμο, το 1989 στη Γερμανία.

Βασικά του χαρακτηριστικά είναι ότι συνδυάζει στοιχεία RTS και tactical, αλλά παραμένει αποκλειστικά Single player. Το Regiments δίνει έμφαση στις μάχες που διαρκούν μέρες και μπορείτε να καλείτε ενισχύσεις. Το campaign του αποτελείται από 4 βασικά μεγάλα missions και 3 μικρά και όλες οι μάχες έχουν περισσότερες από μία φάσεις. Επιπλέον υπάρχουν 4 διαφορετικά games modes, στα οποία μπορείτε να παίξετε σε οποιοδήποτε από τους 19 χάρτες. Οι μάχες όπως αναφέραμε διαρκούν μέρες και έχουν ενεργές και μη ενεργές φάσεις, ενώ είναι και ιστορικά ακριβείς.
Όσο προχωράτε σε κάθε μέρα της μάχης σε πραγματικό χρόνο θα πρέπει να ολοκληρώνετε όσο περισσότερα στρατηγικά και τακτικά objectives μπορείτε πριν τη νύχτα ή πριν σας αναγκάσουν οι εχθροί σας να υποχωρήσετε. Θα πρέπει να διαχειρίζεστε τους περιορισμένους πόρους αλλά και να συμπληρώνετε για παράδειγμα το κενό μίας θέσης με άλλο στρατιώτη. Τα συνολικά factions είναι έξι: USSR, USA, UK, East Germany, West Germany και Belgium και περιλαμβάνουν περισσότερες από 100 διαφορετικές μονάδες. Κάθε faction έχει 3-5 μοναδικές κατηγορίες και υπάρχουν δεκάδες ακόμα που μπορείτε να καλέσετε ως ενισχύσεις.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:37 #266184 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Regiments
Regiments από την MicroProse
Μία ιστορική επιστροφή.

Το Regiments είναι ένα Real Time Strategy από την MicroProse και διαδραματίζεται στην Ψυχρό Πόλεμο, το 1989 στη Γερμανία.

Βασικά του χαρακτηριστικά είναι ότι συνδυάζει στοιχεία RTS και tactical, αλλά παραμένει αποκλειστικά Single player. Το Regiments δίνει έμφαση στις μάχες που διαρκούν μέρες και μπορείτε να καλείτε ενισχύσεις. Το campaign του αποτελείται από 4 βασικά μεγάλα missions και 3 μικρά και όλες οι μάχες έχουν περισσότερες από μία φάσεις. Επιπλέον υπάρχουν 4 διαφορετικά games modes, στα οποία μπορείτε να παίξετε σε οποιοδήποτε από τους 19 χάρτες. Οι μάχες όπως αναφέραμε διαρκούν μέρες και έχουν ενεργές και μη ενεργές φάσεις, ενώ είναι και ιστορικά ακριβείς.Όσο προχωράτε σε κάθε μέρα της μάχης σε πραγματικό χρόνο θα πρέπει να ολοκληρώνετε όσο περισσότερα στρατηγικά και τακτικά objectives μπορείτε πριν τη νύχτα ή πριν σας αναγκάσουν οι εχθροί σας να υποχωρήσετε. Θα πρέπει να διαχειρίζεστε τους περιορισμένους πόρους αλλά και να συμπληρώνετε για παράδειγμα το κενό μίας θέσης με άλλο στρατιώτη. Τα συνολικά factions είναι έξι: USSR, USA, UK, East Germany, West Germany και Belgium και περιλαμβάνουν περισσότερες από 100 διαφορετικές μονάδες. Κάθε faction έχει 3-5 μοναδικές κατηγορίες και υπάρχουν δεκάδες ακόμα που μπορείτε να καλέσετε ως ενισχύσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification