Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cartel Tycoon

18 Jun 2020 15:17 #235623 by Τάσος Μαναριώτης
Ένα παιχνίδι που παίζετε ως βαρόνος ναρκωτικών.

Τα Tycoon games έχουν συνηθίσει τους παίκτες στην οργάνωση και προσομοίωση μιας επιχείρησης αλλά το συγκεκριμένο έχει ένα ιδιαίτερο θέμα. Στο Cartel Tycoon παίρνετε τον ρόλο ενός βασιλιά του εγκλήματος και θα χρειαστεί να κάνετε πράγματα από λαθρεμπόριο μέχρι ξέπλυμα χρήματος.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει “Το Cartel Tycoon προσομοιάζει την κάθε πλευρά ενός βαρόνου ναρκωτικών. Θα πρέπει να διαχειριστείτε τα λογιστικά συστήματα σας σε αναζήτηση κέρδους. Δημιουργήστε φάρμες, στέγαση και πάρτε τον έλεγχο μιας γραμμή παραγωγής και εργαστηρίων. Πάρτε την πρωτιά στην πώληση κάνναβης και κοκαΐνης και δημιουργήστε δικά σας νέα ναρκωτικά που αργότερα θα πρέπει να κρύβεται και να μεταφέρετε με διάφορους τρόπους. Η επιχείρηση αυτή περιέχει πολέμους για τα κέρδη και το να χάσεις είναι μέρος του παιχνιδιού. Συνεχίστε την επιχείρηση ως ένας από τους βοηθούς σας και προσπαθείτε να την ξαναφτιάξετε και να επιζήσετε όσο περισσότερο γίνεται”

Η game designer του παιχνιδιού Margarita Shapovalova λέει “Το Cartel Tycoon δίνει βάσει στις επιπτώσεις μιας τέτοιας προσπάθειας. Οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με το βάθος του παιχνιδιού, θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις αλλά στο τέλος ακόμα και οι καλύτεροι έμποροι πέφτουν στους κινδύνους του εμπορίου”.

Το Cartel Tycoon θα έρθει στο Steam αργότερα μέσα στο 2020 από την εταιρία ανάπτυξης TinyBuild και μπορείτε έως τότε να παίξετε το δωρεάν demo του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification