Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Starborne

03 Apr 2020 17:11 - 04 Apr 2020 17:00 #233000 by Βασίλης Κτενίδης
Starborne open beta
Ένα ΜΜΟ Strategy πραγματικού χρόνου που μάχεστε για τον έλεγχο του γαλαξία.


Το sci-fi MMORTS Starborne μπήκε επίσημα στην open beta. Η Solid Clouds που έχει έδρα της την Ισλανδία, η οποία συμπεριλαμβάνει αρκετούς developers του EVE, εργάζεται πάνω στο Starborne και έχει τρέξει εννέα open alphas τα τελευταία πέντε χρόνια. Πλέον μπορείτε να παίξετε δωρεάν.

Το Starborne είναι ένα Strategy game στο οποίο χιλιάδες παίκτες μάχονται για τον έλεγχο του γαλαξία. Όλα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο κάτι που σημαίνει ότι τα games μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και μήνες.

Με την κυκλοφορία της beta η Solid Clouds έχει δημιουργήσει ένα νέο map για την περίσταση και οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι έχει 825,356 hexes, κάτι που μοιάζει με πολύ μεγάλο περιβάλλον. Ο νέος χάρτης έχει επίσης ασφαλέστερες starting zones και περιοχές για να ξεκινήσετε, με υψηλότερα αποθέματα προμηθειών για την προσέλκυση νέων παικτών στην γαλαξιακή μάχη.

Η εταιρεία έχει προσθέσει τρεις νέους όρους νίκης, στρατιωτική κατάκτηση, βιομηχανική υπεροχή και με απλά λόγια ο έλεγχος μεγαλύτερου τμήματος στον χάρτη. Οι δημιουργοί του ελπίζουν ότι αυτοί οι νέοι τρόπου νίκης θα ενθαρρύνουν τους παίκτες στο να εστιάσουν σε συμμαχίες, σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και σε διαγαλαξιακές κατασκοπείες.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του Starborne κάνοντας κλικ εδώ . Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να παίξετε το Starborne beta.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification