Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Plague INC Evolved

More
31 May 2019 19:15 #225358 by Insane
Insane created the topic: Plague INC Evolved
Το real-time strategy της Ndemic Creations είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να σκοτώσετε όλο τον πλανήτη μέσω αρρωστιών και επιδημιών. Το έχω αναλάβει για PC review και είναι εκτός από τις γνώσεις που προσφέρει είναι αρκετά εθιστικό.
Aυτό που δεν καταλαβαίνω ωστόσο είναι γιατί στα κινητά είναι δωρεάν και στο PC χρειάζεται να δώσουμε 15 ευρώ...

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jan 2020 14:21 #231212 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Plague INC Evolved
Το Plague Inc: Evolved αυξάνει τους χρήστες του κατακόρυφα εξαιτίας του κοροναϊού
Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.


Ο φονικός κοροναϊός που εμφανίστηκε στην Κίνα έχει όπως φαίνεται επίδραση και στη βιομηχανία των video games.

Το Plague Inc: Evolved σύμφωνα με τα Steam Charts τις τελευταίες 30 ημέρες μετρά μία αύξηση της τάξεως των 1.889 χρηστών ημερησίως. Η εκτίναξη αυτή στους αριθμούς είναι τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή του Δεκεμβρίου του 2019, όπου ο τίτλος μετρούσε ημερησίως περίπου 673 χρήστες. Ο μεγαλύτερος αριθμός χρηστών του Plague Inc: Evolved ήταν 17.889, το οποίο αποτελεί και ρεκόρ από την κυκλοφορία του το 2014.

Η έκδοση του για κινητά, Plague Inc έχει επίσης κατακτήσει την πρωτιά στα downloads charts της Κίνας.

Η εταιρία παραγωγής Ndemic Creations αναφέρει: "Το Plague Inc. κυκλοφορεί εδώ και οκτώ χρόνια και όποτε υπάρχει μία επιδημία παρατηρούμε μία αύξηση στους παίκτες, σαν οι άνθρωποι να ψάχνουν μέσω αυτού να βρουν απαντήσεις σχετικά με την εξάπλωση των ασθενειών και να καταλάβουν την πολυπλοκότητα των ιών".

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2020 17:20 #232794 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Plague INC Evolved
Η εταιρεία ανάπτυξης του Plague Inc. έκανε δωρεά ύψους 250.000 δολαρίων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού
Θα προστεθεί νέο mode με στόχο τον σταματημό μιας πανδημίας.Η Ndemic Creations εταιρεία ανάπτυξης του Plague Inc. που τελευταία έχει γίνει αρκετά διάσημο λόγω του περιεχομένου του σε συνδυασμό με τα τεκταινόμενα σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο στόχος του παίκτη όταν αναλαμβάνει δράση στο Plague Inc. είναι να εξαπλώσει μια επιδημία σε ολόκληρο τον κόσμο καταφέρνοντας να αποδεκατίσει το ανθρώπινο γένος μέχρι και τον τελευταίο εν ζωή, πριν προλάβει να δημιουργηθεί το αντίδοτο. Σε αντίθετο ρόλο βέβαια, η εταιρεία στην πραγματικότητα προσπαθεί να σταματήσει την εξάπλωση μιας πανδημίας κάνοντας δωρεά 250.000 δολάρια για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η δωρεά έγινε στο Coalition of Epidemic Preparedness Innovations όπως και στο πρόγραμμα Solidarity Response Fund του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με σκοπό την χρηματοδότηση της δημιουργίας φαρμάκων και εμβολίων για την θεραπεία νέων ασθενειών αλλά και τον εντοπισμό, την πρόληψη και την θεραπεία του COVID-19 παγκοσμίως.

Ο δημιουργός του Plague Inc. αναφέρει: “Οκτώ χρόνια πριν, δεν είχα φανταστεί ότι ο πραγματικός κόσμος θα θύμιζε μια παρτίδα στο Plague Inc. ή ότι τόσος πολύς κόσμος θα έπαιζε Plague Inc. για να βοηθηθεί στο πέρας μια πραγματικής πανδημίας. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να βοηθήσουμε στην υποστήριξη εργασιών ζωτικής σημασίας όπως οι δράσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Coalition of Epidemic Preparedness Innovations και τις προσπάθειες τους να βρουν ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό.”

Ένα νέο mode έρχεται επίσης στο Plague Inc. το οποίο επικεντρώνεται στο πως ο παίκτης θα σταματάει μια εξάπλωση πανδημίας παγκοσμίου κλίμακας. Το mode θα συμπεριλαμβάνει τεχνικές για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του COVID-19, όπως καραντίνες, αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων κλπ. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αλλά και το Global Outbreak Alert and Response Network βοηθούν στην ανάπτυξη του mode και θα κυκλοφορήσει δωρεάν για όλους τους παίκτες.

Το Plague Inc. έχει αφαιρεθεί από το Κινέζικο App Store μετά από κατηγορίες για παράνομο περιεχόμενο. Η κυβερνητικοί εκπρόσωποι δεν ξεκαθάρισαν αν πρόκειται για απόφαση εξαιτίας της απότομης εξάπλωσης της πανδημίας, όμως οι πωλήσεις του Plague Inc. εκτοξευτήκαν μετά το ξέσπασμα.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2020 00:01 #232911 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Plague INC Evolved
Το Plague Inc. αποκτά νέο mode με καταπολέμηση πανδημίας
Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.


Η εταιρία ανάπτυξης Ndemic Creations ανακοίνωσε πως αναπτύσσει ένα καινούργιο mode για το Plague Inc. στο οποίο στόχος σας θα είναι η καταπολέμηση μιας πανδημίας, αντί για τη δημιουργία της.

Ο ιδρυτής της Ndemic Creations και δημιουργός του Plague Inc, James Vaughan, δήλωσε: "Πριν από οκτώ χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο πραγματικός κόσμος θα έμοιαζε με αυτόν του Plague Inc. ή ότι θα βοηθούσε τους παίκτες να περάσουν μια πραγματική πανδημία. Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στη προσπάθειά του για τη καταπολέμηση του COVID-19."

Σε συνεργασία λοιπόν με τον παραπάνω οργανισμό στους παίκτες θα ανατεθούν αρμοδιότητες αναχαίτισης ενός ιού, με ενέργειες που περιλαμβάνουν την ιατρική φροντίδα και οργάνωση μιας καραντίνας και κοινωνικού αποκλεισμού, φαινόμενα που συμβαίνουν και στη πραγματικότητα στα πλαίσια της αναχαίτισης του COVID-19. Ο James Vaughan ανέπτυξε το σκεπτικό του πίσω από την ανάπτυξη του νέου mode λέγοντας: "Καθώς κανονίζαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη δωρεά που θα κάναμε στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , μας ζητήθηκε αρκετές φορές να αναπτύξουμε ένα mode στο οποίο οι παίκτες θα σταματούν μια πανδημία, ευαισθητοποιώντας έτσι τη κοινότητα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα."

Το νέο mode θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του ακόμα.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.515 seconds
Notification