Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Battlestar Galactica Deadlock

16 May 2017 22:02 - 16 May 2017 22:05 #198519 by Παναγιώτης Πολυδεύκης


Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο trailer για το νέο Battlestar Galactica το οποίο θα σας δώσει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του First Cylon War, δίνοντας σας την αποστολή να χτίσετε το στόλο σας και να αμυνθείτε τις Twelve Colonies. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά η Slitherine Strategies ανακοίνωσαν ότι θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι για PC, Xbox One και PlayStation 4.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην beta του παιχνιδιού στο site της Slitherine.

Δείτε το trailer:
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2020 04:13 - 11 Apr 2020 20:31 #232922 by Γιάννης Μοσχονάς

Το πάντρεμα δύο αγαπημένων ονομάτων, Slitherine και Battlestar Galactica, μας τράβηξε σαν μαγνήτης προς το Battlestar Galactica Deadlock και δεν μετανιώσαμε καθόλου για την άνευ όρων παράδοση στην απότομη έλξη του. Ένα σωρό αναγνωρίσιμα σύμβολα του Battlestar Galactica σύμπαντος, από γνώριμα ονόματα (εσένα κοιτάζουμε ναύαρχε Cain) μέχρι σχεδιαγράμματα αστρόπλοιων και θρυλικοί πλανήτες, παρελαύνουν από την οθόνη και μας γεμίζουν ενθουσιασμό. Η μάχη είναι συναρπαστική, τα battle mechanics περίπλοκα και λειτουργικά, οι στρατηγικές επιλογές συνοδεύονται από ορατές συνέπειες.

Ο λόγος που το αγαπήσαμε περισσότερο είναι ο εθισμός που εισπράττουμε από το gameplay loop. Οκ, οι μάχες είναι επαναλαμβανόμενες και, πολλές φορές, επιβαλλόμενες από την εμφάνιση των θρασύτατων Cylons που ξεπηδούν από το πουθενά. Εν τούτοις, η διαχείριση πόρων στον χάρτη, η ενδυνάμωση των στόλων μας και οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις μας καθηλώνουν ολοκληρωτικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε τον πόλεμο, να καθαρίσουμε τον χάρτη από τα εικονίδια των Cylons, να ανοίξουμε όλες τις τεχνολογίες, να παίξουμε ένα γύρο ακόμα.

Διαβάστε το Review του Battlestar Galactica Deadlock

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification